Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(enine @ 2011 03 27, 16:58)
Tai puoselėkite JŪS tuos gabumus! Ar neturite tam sąlygų? O gal taipogi esate eilinė maximos vartotoja? Juk reikia ir tokių... Labai abejoju, ar tikrai tuos jūsų "mąstytojus" mokykla suluošino. O alternatyvių mokyklų yra. Ne viena. Ir mokytojų gerų yra. Ne vienas.

Yra tik Valdorfo mokykla. Viskas.
Rudenį bus dar viena, bet privati.
Atsakyti
Tada gal galit man iki galo paaiškint doh.gif biggrin.gif
Jei mes pradedame lankyti Mažvydo m-klą, po 8 klasių ieškom kur toliau lankyti, tam tinka Pilaitės mokykla, arba kuri kita?
Jei pradedam lankyti iškart Pilaitės m-klą, lankom iki kol baigiam mokyklą?
Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Iš pradžių lankot Mažvydo, o paskui einat į Pilaitės arba bet kurią kitą. Pilaitėj pradinukų neberenka, kaip aš suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2011 03 29, 11:12)
Iš pradžių lankot Mažvydo, o paskui einat į Pilaitės arba bet kurią kitą. Pilaitėj pradinukų neberenka, kaip aš suprantu.

Pialitės mokykla nebekomplektuoja pirmokų ir 5-okų, o Mažvydo mokykla- 10-okų. Tai su laiku Pilaitėje mokysis tik 9-12 klasės, t.y., bus gimnazija, o M. Mažvydo mokykloje mokysis 1-8 klasės.
Tai dabartiniai Pilaitės 4-okai nuo 5-os klasės eis į Mažvydą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2011 03 29, 13:57)
Pialitės mokykla nebekomplektuoja pirmokų ir 5-okų,  o Mažvydo mokykla- 10-okų. Tai su laiku Pilaitėje mokysis tik 9-12 klasės, t.y., bus gimnazija, o M. Mažvydo mokykloje mokysis 1-8 klasės.
  Tai dabartiniai Pilaitės 4-okai nuo 5-os klasės eis į Mažvydą. 4u.gif

Bet kurį laiką dalis pradinukų mokysis Pilaitės mokykloje... ax.gif Aš tuo visai patenkinta, nes visi trys vaikai keliauja į tą pačią mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(enine @ 2011 03 25, 14:41)
O kodėl jums atrodo, kad su jūsų vaiku kažkas turi nemokamai dirbti unsure.gif ? Vaikas tai jūsų, o neatlygintinai turi dirbti kažkas? Tos pačios mokytojos apie kurias čia "nurenginėjate"? (švelniai tariant) Eikite padirbėt-galėsite tada savo vaiko lavinimui lėšų skirti, be to, mažiau liks laiko blevyzgoms.

uij kokia jus "idomi" bigsmile.gif . Istraukete pusmecio senumo zinute, kad pasiburnoti. Na, mokyklose yra nemokamu bureliu. Maniskis lanko du mokamus.
p.s.as visada dirbau ir dirbu smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, atsakiusioms, reiškia gerai supratau 4u.gif
Atsakyti
Pasiklausius apie kitas mokyklas, iškilo klausimas, ar tikrai nėra birželio mėn. pamokėlių per kurias galima susiparžinti su mokykla, mokytoja ir pan., kažkaip visur yra, o čia liepia tik sąrašus žiūrėti rugpjūčio pabaigoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2011 05 25, 10:09)
Pasiklausius apie kitas mokyklas, iškilo klausimas, ar tikrai nėra birželio mėn. pamokėlių per kurias galima susiparžinti su mokykla, mokytoja ir pan., kažkaip visur yra, o čia liepia tik sąrašus žiūrėti rugpjūčio pabaigoje g.gif

Nėra, nes direktoriai dėl pradinukų nesusitaria. Pvz., mano pirmokei gresia atsidurti kitoje klasėje, nes žada išbarstyti jų klasę. Ar kam rūpi vaikas? Aišku, kad nerūpi...
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2011 05 25, 11:09)

Kažkada birželį būna bendras susirinkimas-susitikimas-su mokyklos valdžia ir būsimomis mokytojomis-ten ir supažindinama šiek tiek su mokykla ir su klasės mokytoja(jei ėjot užsirašyti į Mažvydo mokyklą) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 31 gegužės 2011 - 23:24
Keista, nes buvo pasakyta kad rugpjūčio paskutinėmis dienomis, bus sąrašai ir tik tada bus susipažinimas g.gif
Atsakyti
Pernai buvo toks kaip ir pristatymas salėje (su koncertu), pristatė mokytojas (ne visas, 6, o vėliau atsirado dar 2), bet sąrašai buvo tik rugpjūtį.
Atsakyti