Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(Neglaite @ 2011 03 26, 19:17)
o kurią vietą savo poste taikai mano atsakymui?  smile.gif

Sieju su žodžiu "akiratis'.
Atsakyti
tu nesikeiti smile.gif kad ir kiek akiratį praplėtus, likai tokia pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2011 03 26, 19:20)
tu nesikeiti smile.gif kad ir kiek akiratį praplėtus, likai tokia pat smile.gif

Dabar turiu daug laiko domėtis tuo, kuo nesidomi mokytojai.
Aplink mane buriasi tėvai, kurie nėra patenkinti situacija darželiuose ir mokyklose. Klibinimas vyks iš apačios...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 26, 19:24)
Dabar turiu daug laiko domėtis tuo, kuo nesidomi mokytojai.
Aplink mane buriasi tėvai, kurie nėra patenkinti situacija darželiuose ir mokyklose. Klibinimas vyks iš apačios...

puiku, klibinkit smile.gif kad tik padėtų.
Na taip, esu ta mama, kuri nesiknisa po mokyklos pamatus, kuri priima naujoves ir stengiasi jomis naudotis, kaip mano savo vaikams esant geriau. Ir šiaip esu linkusi ieškoti gero, o ne blogo wink.gif
Ir dar, vaižgante, aš tik mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2011 03 26, 19:27)
puiku, klibinkit smile.gif kad tik padėtų.
Na taip, esu ta mama, kuri nesiknisa po mokyklos pamatus, kuri priima naujoves ir stengiasi jomis naudotis, kaip mano savo vaikams esant geriau. Ir šiaip esu linkusi ieškoti gero, o ne blogo wink.gif
Ir dar, vaižgante, aš tik mama smile.gif

Kaip tu jaustumeisi, jei tavo sūnus paklaustų, už kokias nuodėmes jį pasodino 12-ai metų į kalėjimą? Manasis vidurinėlis šiandien taip paklausė.
Atsakyti
kai paklaus, tada ir mąstysiu. Kol kas su tokiais išsireiškimais nesusidūriau.

Vaižgante, tu kovotoja, aš matyt ne. Tu ir lygioj vietoj iškasi kauburėlį, o man bus ramiau jį sulygint. Aš gi nekritikuoju to ką tu darai, netgi galiu sėkmės palinkėti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2011 03 26, 19:34)
kai paklaus, tada ir mąstysiu. Kol kas su tokiais išsireiškimais nesusidūriau.

Vaižgante, tu kovotoja, aš matyt ne. Tu ir lygioj vietoj iškasi kauburėlį, o man bus ramiau jį sulygint. Aš gi nekritikuoju to ką tu darai, netgi galiu sėkmės palinkėti 4u.gif .

Turiu bėdą, nes mano vaikai nenori eiti į mokyklą, net pirmokė. Nors niekada jiems girdint prieš mokyklą nieko nekalbu. Todėl ir tenka domėtis tuo, kas vyksta mokykloje. O priklausydama MT, išties daug sužinojau ir manęs tai nedžiugina...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 26, 20:01)
Nepasakyčiay, kad mano nuomonė neigiama, bet abejonių esama.
Na, standartiškai mąstančiai mokytojai visada svarbu konkursų rezultatai... mirksiukas.gif Siūlau pažiūrėti filmą "Ateities laboratorijos" bei nueiti į susitikimą su Foreli Kramarik, kad akiratis truputį prasiplėstų.

"Pasigaminkit" ir jūs tokių gabių vaikų kaip Kramarik, tada ir jiems mokyklos nereikės, nors, ir tai dar klausimas tongue.gif . Visi vaikų norai ir nenorai ateina iš šeimos, mieloji, ir jeūsų visi vaikai nieko nenori, tai darykitės išvadas šeimoje savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enine @ 2011 03 27, 12:22)
"Pasigaminkit" ir jūs tokių gabių vaikų kaip Kramarik, tada ir jiems mokyklos nereikės, nors, ir tai dar klausimas tongue.gif . Visi vaikų norai ir nenorai ateina iš šeimos, mieloji, ir jeūsų visi vaikai nieko nenori, tai darykitės išvadas šeimoje savo 4u.gif

Mano vaikai pakankamai gabūs.
Vis galvoju, kodėl nėra alternatyvių mokyklų. Atsakymas, matyt, labai paprastas: nėra joms tinkamų mokytojų...Nėra mokytojų, nėra ir mokyklų, tik kalėjimai, kuriuose luošinamas vaikų mąstymas ir gaminami maximos vartotojai...
Atsakyti
čia reiktų pasvarstyti, kas verčia vesti vaikus į tokią klasę? Manau, kad nė vieno prievarta neveda. Ir kiek žinau, net gi yra didelis noras iš tėvelių pusės biggrin.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif Yra ,yra-ir iš tėvelių,ir iš vaikučių-mano abi merginos tik UŽ,bent jau kol kas.O kadangi aš pati"mirštu" dėl prancūzų kalbos,kultūros,tai jei tik bus galimybė,bandysim būtinai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 27 kovo 2011 - 16:07
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 27, 15:58)
Mano vaikai pakankamai gabūs.
Vis galvoju, kodėl nėra alternatyvių mokyklų. Atsakymas, matyt, labai paprastas: nėra joms tinkamų mokytojų...Nėra mokytojų, nėra ir mokyklų, tik kalėjimai, kuriuose luošinamas vaikų mąstymas ir gaminami maximos vartotojai...

Tai puoselėkite JŪS tuos gabumus! Ar neturite tam sąlygų? O gal taipogi esate eilinė maximos vartotoja? Juk reikia ir tokių... Labai abejoju, ar tikrai tuos jūsų "mąstytojus" mokykla suluošino. O alternatyvių mokyklų yra. Ne viena. Ir mokytojų gerų yra. Ne vienas.
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2011 03 26, 16:55)
tarp kitko, Alytaus mokyklos jau turi 10 metų praktiką tokio mokymo, pasiekė nerealių rezultatų. Kiek teko susipažinti su įvairių konkursų rezultatais, tai alytiškiai prizines vietas susišluoja smile.gif.

Na, aš irgi manau, kad įdėja gera, bet būtina išsaugoti jos tęstinumą. Nepamirškim,kad M. Mažvydo mokykla bus tik 8-metė, tai vaikai pasimokys integruotų dalykų 7-oje ir 8-oje klasėje, o paskui išeis kažkur kitur, kur tokio mokyko gali ir nebūti. Tai aš tik apie tai, kad tokios įdėjos turi būti platesnės, apjungti kelias mokyklas, kitaip jos nebus pilnai realizuotos ir neatneš laikiamo rezultato... Beje, mano vaikui šiemet šitoj mokykloj buvo pažintinės prancūzų k. pamokos. Tai mes nuo mokytojos požiūrio buvom, švelniai tariant, lengvai pakraupę... schmoll.gif Nemanau, kad visoje klasėje atsirastų nors vienas vaikas, norintis pas ją mokytis verysad.gif
Atsakyti