Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(roocike @ 2010 05 24, 15:29)
O gal kas žinot kaip ten su I - II pamainom?  Girdėjau kad Mažvyde tai praktikuoja, tikiuosi 1-4 klasėse taip nebus?

Tikėkimės, kad mums pasiseks ir nebebus...
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad būrelis didėja. Ta proga klausimą turiu: gal kuri ką žinot apie mažvydietes būsimas pirmokų mokytojas? Siūlė rinktis, kai užrašinėjau mažių, bet nė vienos nežinau. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 05 24, 20:49)
Džiaugiuosi, kad būrelis didėja. Ta proga klausimą turiu: gal kuri ką žinot apie mažvydietes būsimas pirmokų mokytojas? Siūlė rinktis, kai užrašinėjau mažių, bet nė vienos nežinau. Būčiau dėkinga.

Tai kad visos pirmokų mokytojos bus mažvydietės...
Atsakyti
hihihi.gif tai joo, vis pasimiršta. Bet tikriausia jei Mažvyde užsirašinėjom, tai bus kažkuri iš mažvydiečių. Mano kliackui reikėtų griežtos, bet ir švelnios vienu metu. Kaži ar kuri ten tokia yra? doh.gif Gal minčių kokių yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 05 24, 21:21)
hihihi.gif tai joo, vis pasimiršta. Bet tikriausia jei Mažvyde užsirašinėjom, tai bus kažkuri iš mažvydiečių. Mano kliackui reikėtų griežtos, bet ir švelnios vienu metu. Kaži ar kuri ten tokia yra?  doh.gif Gal minčių kokių yra  g.gif

Čia vaikui reikia ar mamai?
Atsakyti
lotuliukas.gif mielu noru grįžčiau į pirmą klasę - nepriima schmoll.gif . Todėl ieškau vaikui.
Žinau savo vyruką - jei labai minkšta mokytoja bus, tas ant galvos jai užlips, per griežta irgi negerai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 05 24, 21:25)
lotuliukas.gif mielu noru grįžčiau į pirmą klasę - nepriima  schmoll.gif . Todėl ieškau vaikui.
Žinau savo vyruką - jei labai minkšta mokytoja bus, tas ant galvos jai užlips, per griežta irgi negerai.  blush2.gif

O aš neįsivaizduoju, kokia mokytoja turėtų būti mano dukrai, nes ji jau trečia mano pirmokė...Mes, mamos, išties visiškai neįsivaizduojam, ko reikia mūsų vaikui...
Pirmą mano sūnų mokė pradinių klasių mokytoja, kuriai per 4 m. neturėjau nė vienos pretenzijos. Antrą sūnų mokė trys pradinių klasių mokytojos ir nė viena jam netiko...Po tokios patirties aš išvis nieko nežinau...Parinkau dukrai tokią mokytoją, kuri jau trejus metus ją moko "Yamaha" muzikos mokykloje...
Atsakyti
Gerai, kai yra su kuo lyginti, gerai, kai patirties daugiau... Dabar truputį jaudinuos. Mano manymu, pirmoji mokytoja labai svarbi vaikui. Todėl labai labai norėciau, kad jiedu sutartų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura771: 24 gegužės 2010 - 21:43
QUOTE(aura771 @ 2010 05 24, 21:42)
Gerai, kai yra su kuo lyginti, gerai, kai patirties daugiau...  Dabar truputį jaudinuos. Mano manymu, pirmoji mokytoja labai svarbi vaikui. Todėl labai labai norėciau, kad jiedu sutartų  4u.gif

Mano didžiausia svajonė, kad pradinių klasių mokytojos liautųsi rėkti ir nesmukdytų vaikų kūrybiškumo...
Atsakyti

g.gif kodėl visos?Kai užrašinėjau savo būsimą pirmokę,užklausiau raštinės vedėjos kiek bus pirmų klasių nuo rudens,tai minėjo kaip ir visada-gal keturios,o gal ir penkios..O reforma,jei gerai supratau,tai nuo šių metų dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 24 gegužės 2010 - 22:12
Sveikos 4u.gif

Atsikraustome į Pilaitę, tai teks vyresnėlei keisti mokyklą. Rugsėjį ji bus jau ketvirtokė. Ar teisingai supratau, kad turėčiau dukrą rašyti į Mažvydo mokyklą, ar dar yra tikimybė, kad mus priimtų ir į Pilaitės mokyklą g.gif .
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 05 24, 22:10)

g.gif kodėl visos?Kai užrašinėjau savo būsimą pirmokę,užklausiau raštinės vedėjos kiek bus pirmų klasių nuo rudens,tai minėjo kaip ir visada-gal keturios,o gal ir penkios..O reforma,jei gerai supratau,tai nuo šių metų dar smile.gif

Pilaitės seniūnijos bendruomenei

Vadovaudamasis Vilniaus miesto savivaldybės Tarybos 2010 m. gegužės 12 d. sprendimu Nr. 1-1534, kuriuo patvirtintas Vilniaus miesto savivaldybės bendrojo lavinimo mokyklų pertvarkos planas 2010-2012 metams, informuoju, kad nuo 2010 m. rugsėjo 1 d. Vilniaus Pilaitės vidurinė mokykla pertvarkoma į gimnaziją, nekomplektuojant 1-ų ir 5 –ų klasių.

Pilaitės seniūnija turės savo gimnaziją, vaikams nereikės anksti keltis, per šalčius, lietų važiuoti į kitas miesto gimnazijas.

Pilaitės vidurinės mokyklos mokytojų ir vadovų vardu sveikinu visus Pilaitės seniūnijos bendruomenės narius ir kviečiu vaikus mokytis būsimoje Pilaitės gimnazijoje.

Mokyklos direktorius Zotikas Popovas
Atsakyti