Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(ingridukas @ 2011 03 08, 20:39)
na kaip ir taip smile.gif reguliariai lankausi pas ginekologa,niekuom nesiskundziu smile.gif Bet jei gausios ir skausmingos menesines liecia mociute,mama,sese ir mane,tai gal tai ne tik nebuvimas dvasinio ar fizinio balanso,gal tai ir paveldimumas?Siaip viskas pakankamai reguliariai,plius minus viena dvi dienos.
Susintetinta ir as kaskada buvau,bet jau antri metai bandau gryst i savo(gamtos)vezias,ir sakyciau visai neblogai sekasi smile.gif

Mano trys vaikai mokiniai ir niekas jokių pažymų neprašė... g.gif
Atsakyti
Geras- ir iš kur šita citata? g.gif
Atsakyti
buvau prie rastines duru, deja, parasyta, kad pazyma, kur gyvenama reikalinga ir gim. liud. nuorasas, o tai ne kopija???reik notaro patvirtinta, ar kaip, buvo eile, tai nebeklausiau...

nu citata, tai geras blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 10 kovo 2011 - 13:33
kopija tinka smile.gif
Atsakyti
Skambinau šiandien į raštinę, taigi priėmimui reikalinga : 4 nuotraukos 3x4 cm, gimimo liudijimo kopija, gyvenamosios vietos deklaracijos kopija (sakė, kad būtų gerai, kaip supratau, nėra būtina) ir iki gegužės 1d. pristatyti pažymą iš gydytojos. Viskas smile.gif tiesa, jų internetiniam puslapy radau ir prašymo blanką, ir dar kažkokį dokumentą, kurį reikia užpildyti priėmimo metu, tad, manau, tai galima užpildyti namuose ir nunešti, kad būtų greičiau smile.gif klausiau, kaip dėl vietų, ar yra tikimybės nepatekti, tai patikino, kad bus priimti visi pirmokėliai, tik jie bus paskirstyti į dvi Pilaitės mokyklas 4u.gif
Atsakyti
na kaip aciu uz info smile.gif
Atsakyti
Man kažkodėl neatsidaro Mažvydo mokyklos internetinis puslapis?Ar jis veikia ?Su Pilaitės mokyklos puslapiu viskas tvarkoje. smile.gif
Atsakyti
o pazymas tai lyg isduoda mokamai ir kitur, elektronines valdzios vartuose blankai ir t.t., as turiu senai isduota ta pazyma, bet niekas nepasikeite, net seniunijoj ja atsisviete, tai, manau, tiks smile.gif, o foto tai foto atelje klause pora variantu, kurios, tai nezinau, ar geros,dariau mazesnes, gal tiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 16 kovo 2011 - 14:25
Gal kas nors ką nors žino apie Mažvydo mokykloje vykdomą Emile-klasės programą, kur sustiprintas prancūzų kalbos mokymas?
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Odre @ 2011 03 24, 21:20)
Gal kas nors ką nors žino apie Mažvydo mokykloje vykdomą Emile-klasės programą, kur sustiprintas prancūzų kalbos mokymas? 
4u.gif

Nežinau, ar apie tą patį kalbama, bet kai mes buvom 4-okai, tai direktorius labai agitavo nuo 5-os klasės rinktis sustiprintos prancūzų kalbos klasę, atseit vyresnėse klasėse tam tikri dalykai- pvz., istorija, biologija, bus dėstomi prancūzų kalba.
Bet turint omeny,kad Mažvydo mokykla bus tik progimnazija (t.y 8-metė), manau, kad nerealu tikėtis, jog vaikai, nuo 5-os klasės pradėję mokytis kalbos, per 2-3 metus išmoks ją taip gerai, kad kokioje 7-oje, 8-oje klasėje jau galės mokytis dalykus prancūziškai doh.gif doh.gif
Taigi, mes nusprendėm nepasiduoti eilinei direktoriaus fantazijai, ir mokomės sau paprastoje klasėje...Aišku, jei kalbos mokytis nuo 1-os klasės, tai gal ir realu būtų ją gerai išmokti iki 8-os klasės, bet... g.gif
Atsakyti
tai kad kiek girdėjau, dabartiniai penktokai jau dabar mokosi kelis dalykus prancūziškai g.gif, istoriją, biologiją, dar kažką. Aišku, labai tiksliai nežinau, bet besidomintiems reiktų daugiau pasiklausinėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2011 03 25, 09:48)
tai kad kiek girdėjau, dabartiniai penktokai jau dabar mokosi kelis dalykus prancūziškai g.gif, istoriją, biologiją, dar kažką. Aišku, labai tiksliai nežinau, bet besidomintiems reiktų daugiau pasiklausinėt 4u.gif

Gal ir mokosi, bet aš labai sunkiai tai įsivaizduoju, nes iš Pilaitės mokyklos atėję penktokai prancūzų anksčiau nebuvo mokęsi g.gif
Atsakyti