Skambinau į mokyklą, sakė, kad reik eiti į Pilaitės mokyklą, jie ten nuomojasi patalpas, čia todėl kad netelpa? Tai reiškia, kad paskui keisis patalpos ar kaip
QUOTE(Ingoša @ 2011 02 08, 12:45)
Skambinau į mokyklą, sakė, kad reik eiti į Pilaitės mokyklą, jie ten nuomojasi patalpas, čia todėl kad netelpa? Tai reiškia, kad paskui keisis patalpos ar kaip
Taip, netelpa. Pvz. mano pirmokas lanko M.Mazvydo mokykla dokumentuose, o faktiskai tai sedi Pilaites . Na, bet tikrai nesvarbu kur sedi, svarbiausia-gera mokytoja
Ir mano dukra sėdi Pilaitės mokykloje, o priklauso M.Mažvydo.
Supratau, dėkui
Ingosa, o kokiu numeriu skambinai?
O tai i sia mokykla visai neraso?
O tai i sia mokykla visai neraso?
QUOTE(domena @ 2011 02 09, 13:06)
Man tai keista, kad nerašo, nes pirmokai priklausys Mažvydo mokyklai, o ne Pilaitės...Keista, kai mokyklų administracijos taip nesutaria...
Rašo ir Mažvyde
QUOTE(Ingoša @ 2011 02 09, 16:21)
Rašo ir Mažvyde
Pernai pirmokus rašė pagal teritorijas, o paskui sąrašai iš Pilaitės mokyklos nukeliavo į Mažvydo.
QUOTE(Ingoša @ 2011 02 08, 12:45)
Laba diena, o ką ar liepė eiti į Pilaitės mokyklą ir nešti prašymus, aš kažkaip nesupratau? Juk kiek žinau, mokytojos tai dirbs ir iš mažvydo ir iš pilaitės, bet prašymai tai visi į mažvydo raštinę reikia nešti užrašius pas kokią mokytoją norit.
Žnau, kad l. geros mokytojos Pilaitės patalpose dirba, ten yra tokia Aušra(pavardės nežinau), Gitana.
QUOTE(TATAIGIS @ 2011 02 11, 10:36)
Laba diena, o ką ar liepė eiti į Pilaitės mokyklą ir nešti prašymus, aš kažkaip nesupratau? Juk kiek žinau, mokytojos tai dirbs ir iš mažvydo ir iš pilaitės, bet prašymai tai visi į mažvydo raštinę reikia nešti užrašius pas kokią mokytoją norit.
Žnau, kad l. geros mokytojos Pilaitės patalpose dirba, ten yra tokia Aušra(pavardės nežinau), Gitana.
Kaip ir sakiau, eik į Mažvydo ir rašyti, tik patalpose gali mokytis Pilaitės, ne jie nuomojasi kažkiek.
Gal kas galite parekomenduoti gera mokytoja busimam pirmokeliui?
Sveikutes mamytes. Prisijungiau prie jusu nes ieskome mokyklos savo atzalelems. Geriausiai mum tinka MM mokykla, ji mum bus arciausia. Domina esamu pirmoku mokytojos, nors dar esame ne lt, bet uz meteliu zadam grizt tai reikia mokykla pasirupint. Kokios mokytojos kaip moka, kokias idomias mokymo strategijas taiko? Pasidalinkyt prasau, labai noretusiu jau vasara uzregistruoti vaika, gal kada mokslo metu atvezt pasimokyt, bei su klase susipazint. Nesinori kad vaikas eitu issigandes zaliukas- naujokas.... O gal kas girdejot ar imanoma uzsirasyt savarankiskam mokymuisi? Nes siuo metu mes priklausom kitaj mokyklaj kaip savarankiskai besimokantis pirmokas, bet lb noretusi savo mokyklai bei klasej priklausyt?!
Na jei ne paslaptis, koks tos superines mokytojos vardas?
QUOTE(Paukstutis @ 2010 11 17, 11:28)
o mums Mazvyde patinka , nors atejom i nauja kolektyva , bet kai kuriuos draugus is darzelio ir ten sutinkam , mokytoja superine , net paciai norisi eit ir sedet jos pamokose
Na jei ne paslaptis, koks tos superines mokytojos vardas?