Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

Mano "profesorių" moko Eglė. Žinau, kad praeis euforija, bet taip gera, kad pirmas įspūdis thumbup.gif . Linkiu ir jums ir sau, kad jis tęstųsi kuo ilgiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 09 03, 20:57)
Mano "profesorių" moko Eglė. Žinau, kad praeis euforija, bet taip gera, kad pirmas įspūdis  thumbup.gif . Linkiu ir jums ir sau, kad jis tęstųsi kuo ilgiau  tongue.gif

Mes svarstėm(tiksliau,aš svarsčiau lotuliukas.gif ) pas ką eiti-pas ją ar pas dabartinę savo mokytoją,bet kai pamačiau abi per birželio susitikimą ,net abejonių nekilo dėl pasirinkimo smile.gif
Svarbu geras pirmas įspūdis kas be ko-patenkintas ir vaikas,o kai vaikui gerai,ir mamai tuo pačiu thumbup.gif
Atsakyti
Pilaitės mokykloje už valandą, praleistą grupėje,- 2 Lt.
Mano pirmokė taip pat patenkinta, bet aš ir nesistebiu, nes su mokytoja Enrika ji bendrauja jau ketvirtus metus. Vakar buvo tėvų susirinkimas, tai pasijutau tokia sena tarp jaunų tėvelių, nes mano jau trečia pirmokė. Gal todėl reaguoju į viską ramiai.
Atsakyti

Tiesa,o pavadinimas tai kol kas vidurinė mokykla,o ne progimnazija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 09 04, 16:29)
Tiesa,o pavadinimas tai kol kas vidurinė mokykla,o ne progimnazija  mirksiukas.gif

Na taip smile.gif Progimnazija bus tada, kai neliks 9-12 klasių. O Pilaitės vidurinei dar teks įrodyti, kad ji gali būti gimnazija.
Atsakyti
Gal kartais kas žinot ar Mažvydo mokYkloj ( Pilaitės patalpose ) yra nemokamų būrelių pirmokei ? Kiek skaitinėjau stenduose,tai visi mokami mirksiukas.gif bet gal ką praleidau ??????????
Atsakyti
QUOTE(RUSNEX @ 2010 09 21, 13:02)
Gal kartais kas žinot ar Mažvydo mokYkloj ( Pilaitės patalpose ) yra nemokamų būrelių pirmokei ? Kiek skaitinėjau stenduose,tai visi mokami  mirksiukas.gif  bet gal ką praleidau ??????????

Ar 5 Lt už keramikos būrelį jums per daug? Daugiau nemokamų būrelių pirmokams turbūt ir nėra.
Atsakyti
QUOTE(RUSNEX @ 2010 09 21, 14:02)
Gal kartais kas žinot ar Mažvydo mokYkloj ( Pilaitės patalpose ) yra nemokamų būrelių pirmokei ? Kiek skaitinėjau stenduose,tai visi mokami  mirksiukas.gif  bet gal ką praleidau ??????????

Ir man labai liudna, kad nera nemokamu bureliu.

Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 09 22, 12:54)
Ir man labai liudna, kad nera nemokamu bureliu.

Paskatinkit savo klasės tėvus organizuoti tokius nemokamus būrelius. Mokyklos vadovybė tai leidžia smile.gif
Atsakyti
dar pernai buvo choras ir tautiniai šokiai, šiemet jau nėra?
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2010 09 22, 15:38)
dar pernai buvo choras ir tautiniai šokiai, šiemet jau nėra?

Yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 09 24, 09:48)

Klausimas buvo apie būrelius pirmokams Pilaitės vid m-kloje smile.gif Ten choro ir tautinių šokių pirmokams nėra.
Atsakyti