Mano "profesorių" moko Eglė. Žinau, kad praeis euforija, bet taip gera, kad pirmas įspūdis . Linkiu ir jums ir sau, kad jis tęstųsi kuo ilgiau
QUOTE(aura771 @ 2010 09 03, 20:57)
Mano "profesorių" moko Eglė. Žinau, kad praeis euforija, bet taip gera, kad pirmas įspūdis . Linkiu ir jums ir sau, kad jis tęstųsi kuo ilgiau
Mes svarstėm(tiksliau,aš svarsčiau ) pas ką eiti-pas ją ar pas dabartinę savo mokytoją,bet kai pamačiau abi per birželio susitikimą ,net abejonių nekilo dėl pasirinkimo
Svarbu geras pirmas įspūdis kas be ko-patenkintas ir vaikas,o kai vaikui gerai,ir mamai tuo pačiu
Pilaitės mokykloje už valandą, praleistą grupėje,- 2 Lt.
Mano pirmokė taip pat patenkinta, bet aš ir nesistebiu, nes su mokytoja Enrika ji bendrauja jau ketvirtus metus. Vakar buvo tėvų susirinkimas, tai pasijutau tokia sena tarp jaunų tėvelių, nes mano jau trečia pirmokė. Gal todėl reaguoju į viską ramiai.
Mano pirmokė taip pat patenkinta, bet aš ir nesistebiu, nes su mokytoja Enrika ji bendrauja jau ketvirtus metus. Vakar buvo tėvų susirinkimas, tai pasijutau tokia sena tarp jaunų tėvelių, nes mano jau trečia pirmokė. Gal todėl reaguoju į viską ramiai.
Tiesa,o pavadinimas tai kol kas vidurinė mokykla,o ne progimnazija
QUOTE(klaara @ 2010 09 04, 16:29)
Tiesa,o pavadinimas tai kol kas vidurinė mokykla,o ne progimnazija
Na taip Progimnazija bus tada, kai neliks 9-12 klasių. O Pilaitės vidurinei dar teks įrodyti, kad ji gali būti gimnazija.
QUOTE(RUSNEX @ 2010 09 21, 13:02)
Gal kartais kas žinot ar Mažvydo mokYkloj ( Pilaitės patalpose ) yra nemokamų būrelių pirmokei ? Kiek skaitinėjau stenduose,tai visi mokami bet gal ką praleidau ??????????
Ar 5 Lt už keramikos būrelį jums per daug? Daugiau nemokamų būrelių pirmokams turbūt ir nėra.
QUOTE(RUSNEX @ 2010 09 21, 14:02)
Gal kartais kas žinot ar Mažvydo mokYkloj ( Pilaitės patalpose ) yra nemokamų būrelių pirmokei ? Kiek skaitinėjau stenduose,tai visi mokami bet gal ką praleidau ??????????
Ir man labai liudna, kad nera nemokamu bureliu.
QUOTE(nelabai @ 2010 09 22, 12:54)
Ir man labai liudna, kad nera nemokamu bureliu.
Paskatinkit savo klasės tėvus organizuoti tokius nemokamus būrelius. Mokyklos vadovybė tai leidžia
dar pernai buvo choras ir tautiniai šokiai, šiemet jau nėra?
QUOTE(Neglaite @ 2010 09 22, 15:38)
dar pernai buvo choras ir tautiniai šokiai, šiemet jau nėra?
Yra
QUOTE(klaara @ 2010 09 24, 09:48)
Klausimas buvo apie būrelius pirmokams Pilaitės vid m-kloje Ten choro ir tautinių šokių pirmokams nėra.