Pilaitėj sukomplektuotos dvi klasės, o mažvyde iki keturių klasių pirmokėlių trūksta. Todėl ir sąrašų vakar dar niekas neskelbė, nes, kaip supratau, didelis klaustukas ar neteks vienai mažvydietei lepelio įteikti. Laukia dabar gal dar kas nors neužsirašė išvis. Žo, bus aišku rugpjūčio gale.
O šiaip vis dėlto manau, kad reforma nėra blogai. Tiesiog ji turėtų būti daroma civilizuotai - nekiršinant nei mokytojų, nei tėvų, nei mokinių.
QUOTE(Neglaite @ 2010 06 10, 15:43)
dabar man jau įdomu, ką jums žadėjo ir ko negavot? Tiesiog smalsu
Na, buvo žadėta, kad perkeliant būsimus penktokus į Mažvydą, bus išsaugotos klasės, kad vaikams nebūtų streso. Dabar gi paaiškėjo, kad klasės (gal ir ne visos) bus iškomplektuotos... Sakė, kad iškomplektuojant klases, bus tariamasi su buvusiomis jų klasių auklėtojomis, deja, tos auklėtojos iki šiol apie tai žino tik iš tėvų
Ai, bus, kaip bus- jau pavargau jaudintis
Tas pats buvo žadėta Mažvydo 8-okams, kurie pereina į Pilaitės mokyklą, o kažkodėl staiga pasakė, kad klasės bus išdrąskomos.
Šiaip būsimų penktokų klasės visada performuojamos kažkiek. Vaikai migruoja, kokią nors triukšmingesnę klasę išskirsto, kad būtų balansas. Be to, penktokėlių klasėse jau gali būti daugiau nei 24, o čia jau pagal visus įsakymus iš aukščiau.
Nemanau, kad jau taip visą išdrąskys, tuo labiau, kad visada galite teikti pageidavimus, kad bent jau su draugais likti (žinoma, jei jūsų vaiko draugai nėra tie patys neramiausi, kuriuos būtinai reikia išskirti ). Kiek žinau, daro dailės klasę, kur bus sustiprinta dailė, nes Pilaitėj kažkuri klasė tai turėjo, ir bus klasė, kurioje mokysis prancūzų sustiprintai.
Šiaip visam šitam reikale per daug panikos. Nemanau, kad kažkam jau bus labai blogai. O jei jau bus labai blogai, jūs tai galite keisti. Administracija visada atsižvelgia į logiškus pageidavimus .
Šiaip būsimų penktokų klasės visada performuojamos kažkiek. Vaikai migruoja, kokią nors triukšmingesnę klasę išskirsto, kad būtų balansas. Be to, penktokėlių klasėse jau gali būti daugiau nei 24, o čia jau pagal visus įsakymus iš aukščiau.
Nemanau, kad jau taip visą išdrąskys, tuo labiau, kad visada galite teikti pageidavimus, kad bent jau su draugais likti (žinoma, jei jūsų vaiko draugai nėra tie patys neramiausi, kuriuos būtinai reikia išskirti ). Kiek žinau, daro dailės klasę, kur bus sustiprinta dailė, nes Pilaitėj kažkuri klasė tai turėjo, ir bus klasė, kurioje mokysis prancūzų sustiprintai.
Šiaip visam šitam reikale per daug panikos. Nemanau, kad kažkam jau bus labai blogai. O jei jau bus labai blogai, jūs tai galite keisti. Administracija visada atsižvelgia į logiškus pageidavimus .
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 09, 23:26)
O Pilaitės klasės kol kas nėra sukomplektuotos.
dvi atrodo sukomplektuotos, tik kol kas sąrašų neskelbia, jei užsirašė pas kurią tai žino tėvai, kad pas ją ir eis.
QUOTE(Neglaite @ 2010 06 14, 07:53)
Tas pats buvo žadėta Mažvydo 8-okams, kurie pereina į Pilaitės mokyklą, o kažkodėl staiga pasakė, kad klasės bus išdrąskomos.
Mano vienas sūnus kaip tik aštuntokas. Neatrodo, kad jis džiaugtųsi pasikeitimais...
QUOTE(Neglaite @ 2010 06 14, 05:53)
Tai matai, mes Pilaitės mokykloje buvom labai gerai pripratę- ten kokios klasės būdavo, tokios ir eidavo vos ne iki 8 ar 9, tik naujokų pridėdavo, o šiaip tai nieko neišformuodavo. Mano vaiko (6-okas bus) klasėje yra 21 mokinys, ir nieks nieko neardo, klasių nedidina, o ir mokytis daaaug geriau, kai vaikų mažiau... tai ir gąsdina tas priverstinis didinimas iki įstatymais leidžiamo 30 mokinių skaičiaus Puikiai suprantu, kad tokia mokyklos tvarka ir politika, bet kad mokiniams ir mokytojams nuo to ne lengviau, tai faktas
"čia kuri mokykla turi tą užnugarį? kaži ar tik ne ta, kurios vadovybė atėjus į kitą mokyklą vaikams pasakė, kad jie nieko pasirinkti negalės, ir viskas bus taip kaip jie pasakys, nors pradžioj žadėjo aukso kalnus? Gal vis gi ta kurios pavaduotoja vaikų pasirinkimo lapus jų akyse suplėšė, kai jie pasakė, kad išeis kažkur kitur?
Visi jie susiję "
Kas čia taip?
Visi jie susiję "
Kas čia taip?
Labas mamytukės, laukiančios mokslo šventės Senokai čia beužsukome. Kviečiu sugrįžti Mes jau atvasarojome ir skaičiuojame dieneles iki laukiamos Rugsėjo 1-osios.
Lankiausi mokykloje. Naujiena ta, kad mano vyrukas keliaus į 1A klasę pas mokytoją Eglę Sakalienę. Nors ničnieko apie ją nežinom, jau dabar labai ją mylim Labai labai tikiuosi, kad taip bus ir ateityje. Įdomu, kal čia yra būsimų "klasiokių"?
Beje, nepatvirtintais duomenimis surinktos penkios pirmokų klasės - 3 Mažvydo ir 2 Pilaitės. Bet tai gali būti tik mano pletkas, nes regis tiek lapų mačiau. Taigi 100 proc. manimi tikėti neverta
Laukiu jūsų visų gerai nusiteikusių ir laukiančių naujo jūsų vaikučių gyvenimo etapo su mintimis, pasidalinimais, džiaugsmais ir rūpesčiais. Žinoma, ir tų, kurių mokinukai jau palypėję mokslo laipteliais Juk bendrauti smagu, tiesa?
P.S. Tikiuosi, pykčius, nusivylimą ir kitas neigiamas emocjas dėl mokyklų reorganizacijos palikome toli praeityje, nes kas įvyko, nebepakeisi, ir rugsėjį pasitiksime džiagsmingai
Lankiausi mokykloje. Naujiena ta, kad mano vyrukas keliaus į 1A klasę pas mokytoją Eglę Sakalienę. Nors ničnieko apie ją nežinom, jau dabar labai ją mylim Labai labai tikiuosi, kad taip bus ir ateityje. Įdomu, kal čia yra būsimų "klasiokių"?
Beje, nepatvirtintais duomenimis surinktos penkios pirmokų klasės - 3 Mažvydo ir 2 Pilaitės. Bet tai gali būti tik mano pletkas, nes regis tiek lapų mačiau. Taigi 100 proc. manimi tikėti neverta
Laukiu jūsų visų gerai nusiteikusių ir laukiančių naujo jūsų vaikučių gyvenimo etapo su mintimis, pasidalinimais, džiaugsmais ir rūpesčiais. Žinoma, ir tų, kurių mokinukai jau palypėję mokslo laipteliais Juk bendrauti smagu, tiesa?
P.S. Tikiuosi, pykčius, nusivylimą ir kitas neigiamas emocjas dėl mokyklų reorganizacijos palikome toli praeityje, nes kas įvyko, nebepakeisi, ir rugsėjį pasitiksime džiagsmingai
Klasių yra daugiau, nes mano dukra bus 1h ir mokysis Pilaitės mokykloje.
tai kad dar pavasarį buvo beveik 7 klasės, nebent per vasarą tiek nubyrėjo
o čia pasmalsavimui : mokyklų reitingai
o čia pasmalsavimui : mokyklų reitingai
Tikriausia, mačiau tik Mažvydo lapus, todėl ir buvo 5
O aš kvailė pagalvojau, kad čia iš viso tik tiek
QUOTE(aura771 @ 2010 08 24, 11:56)
Tikriausia, mačiau tik Mažvydo lapus, todėl ir buvo 5
Taip išeitų, kad iš viso 8 pirmos klasės, jeigu manoji h klasėje.