Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

Kad nėra nė vienos geros mokyklos- čia jau neginčytinas faktas biggrin.gif

Man šiandien kilo tokia šventvagiška mintis, kaip būtų galima dar sutaupyti... O kam tie du direktoriai, jei mokyklas skiria tik siaura gatvė? Būtų vienas direktorius, viską gražiai suskirstytų, kur kas pereis, padalintų mokinius gražiai po lygiai, kad nebūtų antros pamainos...O dabar pjaunasi abu ir visi nervinasi...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 10, 12:35)

Man šiandien kilo tokia šventvagiška mintis, kaip būtų galima dar sutaupyti... O kam tie du direktoriai, jei mokyklas skiria tik siaura gatvė? Būtų vienas direktorius, viską gražiai suskirstytų, kur kas pereis, padalintų mokinius gražiai po lygiai, kad nebūtų antros pamainos...O dabar pjaunasi abu ir visi nervinasi...

aha, sutaupytume... kaži kurio užnugaris laimėtų g.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2010 06 10, 12:38)
aha, sutaupytume... kaži kurio užnugaris laimėtų  g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jeigu atleidinėjami iš darbo mokytojai, kodėl negalima ir direktorių atleisti? biggrin.gif
Neglaite, kiek jūsų mokykloje mokytojų atleidžiama?
Atsakyti
nežinau, kol kas nė vieno negirdėjau, pas mus bus siekiama išlaikyti darbo vietas, nors ir su mažesniaiskrūviais.
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2010 06 10, 12:48)
nežinau, kol kas nė vieno negirdėjau, pas mus bus siekiama išlaikyti darbo vietas, nors ir su mažesniaiskrūviais.

O Pilaitės mokykloje atleidimo lapelius gavo du pradinių klasių mokytojai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 10, 13:35)

Ar čia, tamstos Vaižgantės lūpomis, tik neprakalbo eilinė Manelio vizija. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmaraster @ 2010 06 10, 15:09)
Ar čia, tamstos Vaižgantės lūpomis, tik neprakalbo eilinė Manelio vizija.  doh.gif

O ką, juokais pafantazuoti negalima? Jei jau taupyti, tai taupyti smile.gif Abi mokyklas sujungus į vieną, būtų galima tvarkingai sustambinti visas klases, atleisti krūvą mokytojų ir sutaupyti daug pinigėlių smile.gif Juk dabar tokie metodai mūsų valstybėje toleruojami smile.gif

Jei rimtai, norisi, kad tų visų nemalonumų būtų kuo mažiau ir per tas reformas nukentėtų kuo mažiau mokytojų ir mokinių...
Atsakyti
p. Vaižgante, fantazuoti, aišku, galima, bet kai už nugaros turiu ilgametę patirtį su anksčiau minėtu direktorium, tai labai jau "kvepia" (beja nelabai skaniai) eiline jo vizija.

O visiems "mažvydukų" tėveliams ir mamytėms linkiu neužkibti ant gražių direktoriaus vizijų, apsišarvuoti kantrybe, netingėti vaikščioti į susirinkimus (ir ne tik, gerai ten apsilankyti ir nekviestiems), iškilusius klausimus, nesusipratimus ir pan. spręsti tvirtai ir užtikrintai. Nes savo vaikais galite pasirūpinti tik jūs patys.
Atsakyti
QUOTE(Palmaraster @ 2010 06 10, 15:58)
p. Vaižgante, fantazuoti, aišku, galima, bet kai už nugaros turiu ilgametę patirtį su anksčiau minėtu direktorium, tai labai jau "kvepia" (beja nelabai skaniai) eiline jo vizija.

O visiems "mažvydukų" tėveliams ir mamytėms linkiu neužkibti ant gražių direktoriaus vizijų, apsišarvuoti kantrybe, netingėti vaikščioti į susirinkimus (ir ne tik, gerai ten apsilankyti ir nekviestiems), iškilusius klausimus, nesusipratimus ir pan. spręsti tvirtai ir užtikrintai. Nes savo vaikais galite pasirūpinti tik jūs patys.

Na, man teko prieš daug metų su juo šnekėtis, kai siūlė man dirbti jo mokykloje, bet ta patirtis tik tokia ir tėra...Nesutikau tada.
Vaikštau į visus susirinkimus, aktyviai dalyvauju ir kartais su valdžios atstovais būnu bjauri...Kadangi dabar mano vaikai priklausys abiems mokykloms, matyt, teks aktyviai dalyvauti abiejų mokyklų veikloje...O tėvų pasyvumas mane liūdina...Va, buvo ką tik mokyklos tėvų komiteto susirinkimas ir susirinko mažiau nei pusė tėvų...
Atsakyti
QUOTE(Palmaraster @ 2010 06 10, 13:58)

Va, čia tai sutinku 1000 procentų thumbup.gif Nors buvau tik viename būsimų "mažvydukų" susirinkime, būtent taip man ir pasirodė viskas rolleyes.gif

Neglaitei- mane labiausiai ir įskaudino būtent Mažvyde žadėti aukso kalnai, ir realiai pamatytas jokio realaus pasirinkimo nebuvimas sad.gif Taigi, deja deja, bet ir puodas, ir katilas vienodai juodi...
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 06 10, 16:16)

Neglaitei-  mane  labiausiai ir įskaudino  būtent Mažvyde žadėti aukso kalnai, ir realiai pamatytas jokio realaus pasirinkimo nebuvimas sad.gif  Taigi, deja deja, bet ir puodas, ir katilas vienodai juodi...

Būk realistė, tada niekas neskaudins...Juk žadėjo, kad mokytojų neatleis, o atleido. Ir maniau, kad taip bus...O jei nepriims 7-os pirmokų mokytojos, būsiu pikta ir bjauri visus kitus mokslo metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 06 10, 16:16)

Neglaitei-  mane  labiausiai ir įskaudino  būtent Mažvyde žadėti aukso kalnai, ir realiai pamatytas jokio realaus pasirinkimo nebuvimas sad.gif  Taigi, deja deja, bet ir puodas, ir katilas vienodai juodi...

dabar man jau įdomu, ką jums žadėjo ir ko negavot? Tiesiog smalsu 4u.gif
Atsakyti