aura771, 23 Geg 2010 - 19:54, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
aura771, 23 Geg 2010 - 19:54, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Sakoma, kaip pavadinsi - nepagadinsi. Ar gimnazija, ar pro-, ar vidurinė - vis tiek ji mokykla
ir mano vaikis žygiuos į pirmą klasę. Todėl ir įdomu virtualiai (kol kas) susipažinti
aura771, 23 Geg 2010 - 20:22, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
aura771, 23 Geg 2010 - 20:22, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Prisiklausiau jau milijoną nuomonių, taip ir nesuprantu - o kas blogo, kad Mažvydas bus progimnazija, o Pilaitė gimnazija
? Ar čia mokslai kentės, ar visi tiesiog iš įpratimo nori, kad būtų po senovei
Ma, gal sunkiau tiems, kas turės pereiti į itą mokyklą, bet gi ne vieni eis, o su visais klasiokais, tai vaikams manau didelio streso nebus - tėvams tik katastrofa atrodo
. Ar aš neteisi?
aura771, 23 Geg 2010 - 20:55, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
aura771, 23 Geg 2010 - 20:55, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
sutinku, kad mokytojams bus sunkiausia, bet manau tikrai atlaikys jų nervų sistema pertvarkas (mokytojai gi su tokiom gaujom klasėje dirba, kad nervai jau geležiniai turėt būt
). O vaikams gal bus net geriau. Būtų pilaitėj pradnė mokykla, tikrai ten leisčiau. Man kažkaip saugiau atrodo, kai mažiukai be dičkiu mokosi.
__AUTHOR__ paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†
__AUTHOR__ paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†