Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Mielos moterys,merginos 4u.gif nenoreciau,kad mano nuomone kazka izeistu as labai nuosirdziai ax.gif as nesuprantu tokio stiliaus doh.gif bobuciu stilius ne kitaip unsure.gif kam jaunos moterys daro save tokiomis bobelemis\? doh.gif tik nepykit,nuosirdziai nesuprantu schmoll.gif ar jus taip apsirengusios jauciates geidziamos savu vyru? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 05 30, 22:32)
Mielos moterys,merginos 4u.gif  nenoreciau,kad mano nuomone kazka izeistu as labai nuosirdziai ax.gif as nesuprantu tokio stiliaus doh.gif  bobuciu stilius ne kitaip unsure.gif kam jaunos moterys daro save tokiomis bobelemis\? doh.gif  tik nepykit,nuosirdziai nesuprantu schmoll.gif ar jus taip apsirengusios jauciates geidziamos savu vyru? blink.gif

O galima klausimą, kokia apranga turėtų būt, kad jaustis geidžiamai savo vyrų?
VictoriaSecret? Mano nereikšminga nuomone, tas "bobutiškas" stilius man atrodo iš tikrųjų labai moteriškas ir subtilus.
O vyrai...ne drabužiuose esmė, jei porą riša šis tas daugiau, nei išvaizda ir drabužių stilius.
Atsakyti

O galima klausimą, kokia apranga turėtų būt, kad jaustis geidžiamai savo vyrų?
VictoriaSecret? Mano nereikšminga nuomone, tas "bobutiškas" stilius man atrodo iš tikrųjų labai moteriškas ir subtilus.
O vyrai...ne drabužiuose esmė, jei porą riša šis tas daugiau, nei išvaizda ir drabužių stilius.

Grazios ,jaunos moterys apsiredo sukniom iki zemes,skarom unsure.gif kaip tai nebus moteriska doh.gif jai moteris vos 30 sulaukus taip renkiasi, kai turetu zydeti visom spalvom,o cia.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 05 30, 22:47)
Grazios ,jaunos moterys apsiredo sukniom iki zemes,skarom unsure.gif  kaip tai nebus moteriska doh.gif  jai moteris vos 30 sulaukus taip renkiasi, kai turetu zydeti visom spalvom,o cia.... smile.gif

O kodėl iki žemės? Kelius siekiančios suknelės tai jau "iki žemės"? Stilingos ilgos suknios ar sijonai tai tolygu karviu melzimo apranga? Jei papai nekrenta iš iškirptės tai nežydi? Yra labai dailių, figūrą išryškinančių ir moteriškumą pabrėžiančių vintage drabužių.
O štai man pvz kartais nesuvokiama kaip kai kurios žydinčios išsidraiko su "sexy" drapanėlėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 30 gegužės 2010 - 21:55

O kodėl iki žemės? Kelius siekiančios suknelės tai jau "iki žemės"? Stilingos ilgos suknios ar sijonai tai tolygu karviu melzimo apranga? Jei papai nekrenta iš iškirptės tai nežydi? Yra labai dailių, figūrą išryškinančių ir moteriškumą pabrėžiančių vintage drabužių.
O štai man pvz kartais nesuvokiama kaip kai kurios žydinčios išsidraiko su "sexy" drapanėlėm.

skiriasi musu skonio supratimas smile.gif as pasakiau,man tai negrazu,nes tu paciu jusu minimu sukneliu ar sijonu cia idetu nemaciau nei vieno stilingo tongue.gif Jai moters zydejimas,jums tik krutines demostravimas ,tuomet labai gaila smile.gif kas cia yra daugumos demostruojama ,namu aplinkai tinkanti apranga.Tokiam stiliui,turi buti pajautimas smile.gif o ne kuistuku suknia ipaisyta gele ir pateikiama kaip didzioji vintage mada,tai ne kas kita kaip beskonybe smile.gif
Atsakyti
Sutinku su Marla. Jei 50-aisiais metais vyrai butu nesizaveje moterimis, nebutu musu ax.gif
Jauna moteri stilinga ilga suknia puosia daugiau, negu kelios juosteles audinio ties krutine ir sprindzio ilgio sijonelis vidury dienos.

Stilius nera tik suknia is skuduryno. Tai visuma, net manieros. Tai ir papuosalai, ir sukuosena. Cia pasirodo tik viena ruba, o visa kita, t.y. kaip ji atrodys viesumoj, matom , isivaizduojam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 30 gegužės 2010 - 22:18
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 05 30, 23:13)
skiriasi musu skonio supratimas smile.gif  as pasakiau,man tai negrazu,nes tu paciu jusu minimu sukneliu ar sijonu  cia idetu nemaciau nei vieno stilingo tongue.gif Jai moters zydejimas,jums tik krutines demostravimas ,tuomet labai gaila smile.gif kas cia yra daugumos demostruojama ,namu aplinkai tinkanti apranga.Tokiam stiliui,turi buti pajautimas smile.gif o ne kuistuku suknia ipaisyta gele ir pateikiama kaip didzioji vintage mada,tai ne kas kita kaip beskonybe smile.gif

Kad diskusija būtų tikslingesnė tai ir paklausiau: kas yra moteriška, gražu ir skoninga Jūsų supratimu? Kažkaip praleidot. Įdomu būtų sužinot. (krūtinė buvo kaip alegorija, bo labai piktinotės drabužių ilgiais ir skarom). Pasisakysit?
Atsakyti
drinks_cheers.gif marla,sutinku,matyt,mergina issiseme,nes nesuvokia musu pasaukimo biggrin.gif

as siandien apsilankiau dar vienam bobutiskam turgely bigsmile.gif tiksliau,jame buvau jau pries men-tada buteli ir kinietisku indu parsiveziau-jau rodziau,o siandien,po vakaryskcio laimingo pasivaiksciojimo,nepatrauke niekas labai demesio,nors buvo pilna mano kolkecijiniu porcelianiniu leliu,statuleliu bei viso kito gerio,lempa grazia,graziu stovu perleidau kitai pirkejai,nes kol neturiu savu namu,nezinau,ar isigyjus juos,man ta lempa tiks kazkur.bet uztat papildziau savo buteliu su turiniu kolkecija biggrin.gif mb priekaistavo,kam reikia,o as sakau-man lotuliukas.gif vaizdu ryt,jei netingesiu,ir norinciu bus,idesiu,bo siandien tiiiingiu blush2.gif

ai,dar vakar maciau telefona,norejo palyginus,nedaug,bet velgi-kol neturiu savo namu,neprikau,nes nezinau,ar bus imanoma ji pritaikyt,o jis senukas,originalus amziaus pradzios,tik pritaikytas musu dienoms-buvo su kabeliu,kuris jungiasi i tel jungikli-galima puikiai juo naudotis,bet palikau,nors pagalvojus-gal reikejo imt g.gif va toks
user posted image

Atsakyti
kaip aš noriu tokio telefono bigsmile.gif doh.gif doh.gif doh.gif
kiek kaštavo? bigsmile.gif

patiko medaljonas ir skarelė labai wub.gif wub.gif

vajej, zirniuke1990, bent jau aš savo galvos neužkišu tokiom mintim kaip - ar esu geidžiama savo vyro (negi visas moters gyvenimas yra tik rūpintis tuo kad tave geistų vyrai? mastau.gif blink.gif ) nu jei tik apie vyro geidžiamumus tegalvočiau, tai visai puodynė būčiau manau. o graži jaučiuosi sau, o jau jam patinka ar nelbai tai ir ne mano reikalas tongue.gif (nors jam patinka smile.gif )
išvis nevykusi diskusija, tau nepatinka, tu ir nežiūrėk tongue.gif
man daug kas nepatinka, bet per temas neinu ir nekomentuoju, koks absurdas yra Guess rankinės ar versace kelnės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 31 gegužės 2010 - 08:20
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 05 30, 22:32)
ar jus taip apsirengusios jauciates geidziamos savu vyru? blink.gif

Patikslinu - savo vyro mirksiukas.gif
Kiekvienam ateina laikas, kai leidi sau rinktis tai, ko nori pats, o ne kaimynas, suolo draugas ar gyvenimo partneris. Tik vieniems tas laikas ateina anksčiau, kitiems vėliau, treti iš viso tokių laikų nesulaukia ir gyvena nuolatinėje priklausomybėje nuo kažkieno nuomonės.
Be to, vintage stilius - tai nėra bobutiška apranga. Tai detalė (rankinukas, segė, bateliai, skarelė, palaidinukė ar pan.), puikiai deranti prie šiuolaikinės aprangos. Be to, tai ir stilius, ir gyvenimo būdas. Tai drabužiai, papuošalai ir aksesuarai, atlaikę amžiaus išmėginimus, įvairias madas ir išbadymus, išlikę iki mūsų dienų, turintys istoriją (juk tik vertingą daiktą gali palikti vaikams ir vaikaičiams kaip palikimą).

QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 05 30, 22:47)

Praktiškai atsakei į pačios iš(si)keltą klausimą. Bet kokiu atveju - geriau turėti savo stilių, nei neturėti jokio ir kimšti savo drabužinę (ir galvą) vienadieniais skudurėliais, svetimomis mintimis ir baime, jog kažkas tavęs negeis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 31, 06:18)
kaip aš noriu tokio telefono  bigsmile.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
kiek kaštavo?  bigsmile.gif

patiko medaljonas ir skarelė labai  wub.gif  wub.gif

kastavo pagal mane nelabai daug(norejo 45£,buvo galima deretis)

bet palikau as ji,nepirkau.
o daikciukai-dekoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 31, 11:49)
Praktiškai atsakei į pačios iš(si)keltą klausimą. Bet kokiu atveju - geriau turėti savo stilių, nei neturėti jokio ir kimšti savo drabužinę (ir galvą) vienadieniais skudurėliais, svetimomis mintimis ir baime, jog kažkas tavęs negeis...  biggrin.gif

Ten aš atsakiau, tik žirniukė cituot nemoka, viskas vienon krūvon susimala. Man vis dar smalsu koks jos skonis, koks stilius jai priimtinas ir kas yra gražu biggrin.gif Bet tiek to.

О тelefoną reikėjo imt!
Atsakyti