QUOTE(j'aime @ 2010 05 27, 04:55)
MLP, o kaip visgi su kvapais? normalus? aisku, dabar nezinosi, kokie jie tirejo buti, bet, manau, pasenusius tai tikrai lengva atskirti - as vienus buvau parsisiuntusi (ne vintage, bet gana senus ir naudotus EDT), kelis parduotuvese po lempom pastovejusius uosciau - tai is karto pajunti, kad blogai jiems. Ir tai nieko bendro su vintage kvapu...
taip,yra kai kurie,kad labai jau nosi riecia,nors ten tik keli lasiukai belike,o vat pvz chanel no5-labai gerai issilaikes kvapas,nors teisybe pasakius,as ju pvz parduotuvej neuoscius,bet net nezinau,kaip issireikst-nesijaucia to aitraus senu kvepalu kvapo,labai skaniai kvepia ir ilgai laikesi,kai pasikvepinau.pagal buteliukus as jau buvau nusiteikus,kad nekvepes taip,kaip priklauso,bet galiu pasakyt,kad bent 70% mano gautu is siu rikiniu kvepia taip,kaip galejo kvepet juos tik isigyjus naujus.
QUOTE(Minerva @ 2010 05 27, 09:28)
Bent jau pagal nuotraukas sprendžiant, nemaža dalis šių kvepalų pernelyg "santykiavo" su oru ir šviesa. Miniatiūras ilgą laiką buvo madinga laikyti kaip suvenyrus dėl buteliukų grožio - ne dėl kvapo išlaikymo, taigi, tai visai natūralu
Pagrindinė jų vertė šiandien parduodant - buteliukas. (Net ir tušti buteliukai nuo reto leidimo kartais turi aukso vertę) Jeigu gerai išlaikyti patys kvepalai - su aiškiai atpažįstamu kvapu ir be "laiko nuosėdų kvapo", tada jie tikras lobis
Pagrindinė jų vertė šiandien parduodant - buteliukas. (Net ir tušti buteliukai nuo reto leidimo kartais turi aukso vertę) Jeigu gerai išlaikyti patys kvepalai - su aiškiai atpažįstamu kvapu ir be "laiko nuosėdų kvapo", tada jie tikras lobis
taip,as juos ir pirkau daugiau del buteliuku,nes siuo metu pvz megiamu,kurie man butu patys paciausi-neturiu,pagal nuotaika kvepinuosi