Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Ačiū Laisve 4u.gif
Kaip ir būsimoji,tik nemanau,kad mokytojaut galėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2010 07 25, 20:42)
adžani superinė suknelė ..labai tau tinka  wub.gif

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 07 25, 20:43)
Ačiū Laisve  4u.gif
Kaip ir būsimoji,tik nemanau,kad mokytojaut galėčiau biggrin.gif

Aš, žinok, visokios duonos esu ragavusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 25 liepos 2010 - 19:49
Reeva 4u.gif , del FB, tai jauciau, kad tu, bet nebuvau 100% tikra, dabar jau zinau. Sveikinu! 4u.gif
Aga, Adzani, pamirsau tavy paminet blush2.gif , tikrai grazi suknute 4u.gif
Atsakyti
Labas, aš pas jus su klausimu. Vis tiek būsit su ta problema susidūrusi kuri... Nusipirkau kuistuke odinius batus, bet labai jau jie kvepia kuistuku... Gla teko kuriai naikinti kvapą senienos iš odos?
Atsakyti
SVEIKOS!
man,kaip jau pripratusiai prie skotisko oro,tai jau kosmariska vasara pas jumi! kepu,o dar tie griaustiniai blink.gif doh.gif

na,bet ne apie tai.... perlekiau siandien baze,paganiau biski akis i ta vadinama sendaikciu turgeli-suprantu,kad siandien ne ta diena,kai buna daug prekiautoju,bet akis buvo i ka paganyt biggrin.gif kainu,zinoma,net neklausiau,nes vistiek nesivesiu....
gal pavyks i aleksota pasaut sekmadieni,o dabar uzsimusdama ieskau tamsiai melynos(sorry,kad taip va persigalvojau-nebeatmenu,kuri man siulet raudona blush2.gif ),mat jau pasikeite mano apranga didziajam baliui,tad dabar ieskau,kolkas,perejus keleta kuistuku-bevaises mano paieskos buvo.na,laiko dar turiu,gal dar ka rasiu,bet,jei kur uzmatytumet kuri ir nebrangia,bet ne kaune,duokit zinia. blush2.gif
ir dar gal ne i tema-gal kaunietes kuri zinot,kur galima rast daug tokiu dalykeliu?gal butu proga susimatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 30 liepos 2010 - 19:31
o ką užmatyt tai taip ir nepasakėt laugh.gif
Atsakyti
va siam psl yra tokiu,kur as noreciau,modeliu smile.gif

My Webpage

ups doh.gif blush2.gif aga,jo,rasiau,rasiau ir pamirsau,jog apie delninuke prasau blush2.gif biggrin.gif matyt,karstis cia mane taip paveike
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 30 liepos 2010 - 19:40
Ojjj mergaites sveikos... 4u.gif

Kokiu Jus cia groziu prisperkate... wub.gif wub.gif wub.gif Esu sena fanatike senienu, antikvariato ir t.t. Visa vaikyste leidau tarp senoviniu baldu, antikvariatiniu daiktu... Todel ir savus namus dabar apstatinesiu tik senienom.. smile.gif)) Visa laika megau isskirtinuma.. To ko kiti niekada netures... Tai kas turi kazkokia vete ir istorija., savo kvapa ir isskirtini grozi... su pabraizymais, patamsejimais... praeitim smile.gif Atejau pasisniuktineti kur einate ir iekote tu visu mielu daikciuku smile.gif)) Gal koki araseli turite susidariusios savo megstamu vieteliu...? Mane domintu Vilnius ir Panevezys... Pati labai lankausi, kai tik bunu, Panevezio masinu turguje.. Ojj kokiu geriu ten randu, kad Jus zinotumete... wub.gif Dar Viliuje uzsuku ant Tauro kalno esanti blusu turgeli... Rubeliu neblogu randu Pamenkalnio g., Arkliu g., neseniai atsidare salia namu Ateities g. dar viena nebloga, nediduke, bet miela ale vintagine parduotuvele. O kur Jus lankotes...
? 4u.gif
Atsakyti
mano pagrindinis taškas tai Trakų.g Humana
Ir blusturgiai:Mokytojų namų kiemely ir Lazdynų Pelėdos skvere (prie Hals turgaus)

Sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 07 30, 20:30)
(sorry,kad taip va persigalvojau-nebeatmenu,kuri man siulet raudona blush2.gif )

As siuliau,bet,kad tau netiko. doh.gif
Atsakyti
MLP, as turiu tamsiai melyna delninuke, kuria galeciau parduoti, jei idomu galiu nufotkint 4u.gif

ir dar syk dekui kas vienaip, ar kitaip komentavo mano abuma 4u.gif
Atsakyti