reeva, as kitos juodos norejau.... jei apie mano beda (na, turbut anokia cia beda ) kalbam va sitos norejau....
man tai jos tokios panašios
bet abi gražios
pakviečiau
bet abi gražios
pakviečiau
dekui reeva ta kurios norejau smulkesnem gelytem, o as labai megstu kuo smulkesnius dalykus ai, nu va tiek tos bedos
priemiau
priemiau
oi,dieve,nu kodel mane sitaip zudot?!
jau tokie tasiukai-senai apie tokia svajoju baltas(o gal siek tiek,ir juodas ) pavydas-saunu,dziaugiuosi uz tave,Nostalgie
suknute irgi super-o atskirt,pasieskok google,as kazkada buvau radus visu zinomu gamintoju skirtingu datu etiketes,va cia,ji yra
laura ashley
jau tokie tasiukai-senai apie tokia svajoju baltas(o gal siek tiek,ir juodas ) pavydas-saunu,dziaugiuosi uz tave,Nostalgie
suknute irgi super-o atskirt,pasieskok google,as kazkada buvau radus visu zinomu gamintoju skirtingu datu etiketes,va cia,ji yra
laura ashley
Aciu MLP, pagal etikete tada daug maz 1970uju.
Nostalgie, nerealiai grazi tase. Tikrai pasiseke. Bet ir brangi kaip velnias. Aisku tokios vertos dar ne tiek. Siuvenijai grazu. Vat as parduodu savo cia rodyta siuvineta balta suknyte. Neprisitaikiau kazkaip. Didoka, taisyti nenoriu, gal kazkam tiks tokia kokia yra
Nostalgie, nerealiai grazi tase. Tikrai pasiseke. Bet ir brangi kaip velnias. Aisku tokios vertos dar ne tiek. Siuvenijai grazu. Vat as parduodu savo cia rodyta siuvineta balta suknyte. Neprisitaikiau kazkaip. Didoka, taisyti nenoriu, gal kazkam tiks tokia kokia yra
Nostalgie koks tasiukas Seniai tokio ieskau.
Rankinukai superiniai Esu graužiama pavydo
Šios dienos pirkinys - lininė Mac Scott suknelė. Nežinau, ar ji vintage, bet labai jau naftalino prisigėrusi...
eina sau,kokia graži
QUOTE(reeva @ 2010 06 30, 16:25)
eina sau,kokia graži
Nu graži. Ir panašu, kad nedėvėta. Bet jau kvapelis
Laisve, labai grazi suknienka
[quote=Žm@nytė,2010 06 29, 08:55]
aš prisimenu tuos "čiūbus" kaip mano systros statydavosi juos
koookie faini prisiminimai
[quote=Gricė,2010 06 29, 20:51]
Labas vakaras,
šiandien gavau dovanų[img][/quote]
ooo! liuks liuks!!!
[quote=Laisvė,2010 06 30, 15:11]
Šios dienos pirkinys - lininė Mac Scott suknelė. [/quote]
labai , mano stilius...
Ir didziausi pagyrimai Gardi ir Mirattes suknelems
O apie Nostalgie tasiuka mano nuomone turbut zinoma - noooooooriu tokio ir labai! O kiek kainavo? Cekava
aš prisimenu tuos "čiūbus" kaip mano systros statydavosi juos
koookie faini prisiminimai
[quote=Gricė,2010 06 29, 20:51]
Labas vakaras,
šiandien gavau dovanų[img][/quote]
ooo! liuks liuks!!!
[quote=Laisvė,2010 06 30, 15:11]
Šios dienos pirkinys - lininė Mac Scott suknelė. [/quote]
labai , mano stilius...
Ir didziausi pagyrimai Gardi ir Mirattes suknelems
O apie Nostalgie tasiuka mano nuomone turbut zinoma - noooooooriu tokio ir labai! O kiek kainavo? Cekava