gal ir man kur išeit
bet,kad jei nuoširdžiai,tai man nieko nereikia
aga,as irgi noriu i ta nuotrauka
pas mane dabar irgi bus stilis juodas,nes jau nieko nebereikia,o jei ir reikia-nebeturiu vietos
pas mane dabar irgi bus stilis juodas,nes jau nieko nebereikia,o jei ir reikia-nebeturiu vietos
QUOTE(mirattes @ 2010 06 29, 12:59)
as tai nepraleidau. Buvau bet nieko nieko neradau. Supykau ir isejau. Bet uztad siandien einu kuistis, tik nzn ar ko man reikia, ar noriu ... noriu i micefee ikelta nuotrauka persikelti
As katik is nuotraukos tik metai ne tie 2010.
Ziurekit ka pajamiau gal kurios leliui tiks.Nu zinokit negalejau neimt man toks grazus pasirode 18 menesiu 50 cnt kainavo.Gal kuriai reikia?
Galvojau,gal zazunos mergytei bus,bet,kad nebematau jos.
QUOTE(Gardi @ 2010 06 28, 20:28)
Labas
Nostalgie suknelė - prašmatnioji
Aš papirkau visai ne savo pirkinį - vintage inspired suknutę, labai gražią, bet nuo liemens tokią pūstoką, o ne tiesiai krentantis sijonas man jau mirtis
Rodausi
Nostalgie suknelė - prašmatnioji
Aš papirkau visai ne savo pirkinį - vintage inspired suknutę, labai gražią, bet nuo liemens tokią pūstoką, o ne tiesiai krentantis sijonas man jau mirtis
Rodausi
tokių suknelių dabar yra H&M
Papildyta:
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 06 27, 21:29)
norėčiau tų ančiukų baltai mėlynų mamai į kolekciją
iš smulkmenų jaukumas kuriamas, o ypač iš smulkių detalių
Aha, Vitulka, iš HandM ji, tik pardavė lietuviškas kuistukas
Šiandien papirkau ilga lauros ashley suknyte, labai megstu sia kureja. Nekirpsiu devesiu ilga. Dabar jau baigia bugnas issukti ir staigiai nesiu i balkona dar saulyte iki rytojaus isdziovins. Linas bus super issigelbejimas nuo zadamo karscio. Nzn ar vintage. kaip atskirti?
mirattes, labai miela suknelė
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 29, 21:31)
mirattes, labai miela suknelė
Man irgi suknutė labai patiko
Labas vakaras,
šiandien gavau dovanų
oda, vidus su keliais skyriais. Tas ruplėtas intarpas iškilus. Keistas jausmas liečiant, nes pagalvojau, kad jei čia koks krokodilas buvo Man tokia rankinės forma tai nelabai patinka, bet, kaip sakoma, dovanotam ...
Reiktų truputį panaujinti kampus ir rankenas, tik nežinau, kaip Ką, merginos, naudojat rankinėms?
nusipirkau rankine.... koviausi is paskutiniu, norejau kitos, bet ten ilga istorija....tai bet bent sita nusispirkau... foto trumpam pasiskolinu, tikiuosi nesupyks parduotuve geriausia dalis yra ta, kad ji gan nemaza (27cm aukstis ir 35cm ilgis) ir siuvineta, ne gobelenine
o ziuriu kartu su Grice praturtejom rankinem daili labai ir jei ten ,,gyvas'' krokodilas tai is vis tada pavydu beveik ir pamirsau pagirti mirates sukneles medziaga, jauciu ir suknele ant zmogaus graziai atrodys
o ziuriu kartu su Grice praturtejom rankinem daili labai ir jei ten ,,gyvas'' krokodilas tai is vis tada pavydu beveik ir pamirsau pagirti mirates sukneles medziaga, jauciu ir suknele ant zmogaus graziai atrodys
Nostalgie,aš kai pamačiau tas rankines facebooke,iš kart apie tave pagalvojau,ir pamačiau,kad pirmas komentaras tavo ir buvo
labai graži mirattes suknia,nu žinoma,Nostalgie tašytė
labai graži mirattes suknia,nu žinoma,Nostalgie tašytė
reeva, aha, netycia tuo metu buvau prie kompo bet vis tiek prie lovio likau paskutine..... viena dama labai negraziai pasielge ir man pazedeta rankine sau pasieme, o dar pateike taip tarsi as sitos buciau prasius.... (ai, vien zo... buna zmoniu idomiu), tai puse dienos net nesugebejau normaliai dziaugtis pirkiniu.... dabar jau po truputi ji mane ima dziuginti
dekui uz pagyrima tai pasisiulyk i draugus i FB.....
per skubejima nebemoku rasyt
dekui uz pagyrima tai pasisiulyk i draugus i FB.....
per skubejima nebemoku rasyt
man šita juoda netgi gražesnė už baltą