Labas
Nostalgie suknelė - prašmatnioji
Aš papirkau visai ne savo pirkinį - vintage inspired suknutę, labai gražią, bet nuo liemens tokią pūstoką, o ne tiesiai krentantis sijonas man jau mirtis
Rodausi
Spalva tokia:
O gražioji dalis tokia:
Šitos foto ypatingai skirtos Gin
Tiesa, Mirattes, pameni tą suknutę, kur man siuntei? Nesusieina per nugarą, ten kokiam 32 dydžiui
QUOTE(j'aime @ 2010 06 28, 17:40)
man tadu buvo 12m
suknute grazi,idomu butu ant zmogaus pamatyt
suknele dar syk labai dekoja
Gardi, tavoji suknele irgi labai tik man taip pat toks pasiuvimas.... deja - mirtis
Gardi, tavoji suknele irgi labai tik man taip pat toks pasiuvimas.... deja - mirtis
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 06 28, 20:08)
is graziu smulkmenu susideda gyvenimas
o del skonio-nesigyncyjama,ar ne? tau nepatinka,man patinka-cia amzina,kaip gyvenimas tema o, tai pasirodo,kad daznai kraustaisi? ir tada iskyla klausimas,jei tau tai nepatinka,kodel tos smulkmenos vistik atsiranda tavo buityje ir gyvenime?
o del skonio-nesigyncyjama,ar ne? tau nepatinka,man patinka-cia amzina,kaip gyvenimas tema o, tai pasirodo,kad daznai kraustaisi? ir tada iskyla klausimas,jei tau tai nepatinka,kodel tos smulkmenos vistik atsiranda tavo buityje ir gyvenime?
Dėl pirmo teiginio nesiginčyju. Ne taip jau ir retai - kas metus, kas du... O iš kur atsiranda, tai net nežinau, didžiąją dalį pridovanoja, kartais pati parsitempiu iš kur nors, bet dažnai nėra jų kur dėti ir man tik dulkes bereikalingai renka.
Gardi, mesk tada ja i prekyba. Kaip gaila, kad nesusisega
QUOTE(j'aime @ 2010 06 28, 20:40)
aš prisimenu tuos "čiūbus" kaip mano systros statydavosi juos
ir pamenu kaip verkiau, kai mama ištraukė sesės "avies" džnsus (nes turbūt 80% rūbų buvo visada paveldimi iš seserų man) ir aš vos įsibraškinau į juos
ir užsidėjau per kančias porasyk tik. o taip norėjau... aiškų naujų niekas nepirko buvau visai škietka.
paskui atėjo turkišų ar kitajskų rūbų mada kur ten mada, pirko tėvai kas buvo ir tiek.
dar pamenu kad "avis" dažė viską ką sutidavo kelyje
tiek rankas, kojas ir t.t. matyt mama nežinojo gal gudrybės su actu... o gal nepadėjo
norėč daba tų džinsų
Gardi labai grazi .
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 06 29, 06:55)
aš prisimenu tuos "čiūbus" kaip mano systros statydavosi juos
ir pamenu kaip verkiau, kai mama ištraukė sesės "avies" džnsus (nes turbūt 80% rūbų buvo visada paveldimi iš seserų man) ir aš vos įsibraškinau į juos
ir užsidėjau per kančias porasyk tik. o taip norėjau... aiškų naujų niekas nepirko buvau visai škietka.
paskui atėjo turkišų ar kitajskų rūbų mada kur ten mada, pirko tėvai kas buvo ir tiek.
tiek rankas, kojas ir t.t. matyt mama nežinojo gal gudrybės su actu... o gal nepadėjo
norėč daba tų džinsų
norėč daba tų džinsų
as irgi staciausi tokius ciubus-oj,kiek lako suvarydavau! mama pykdavo,kad brangiai mano sukuosenos kainuoja o dar ir mano plaukai visai nepaklusnus buvo-privarydavau to lako bele kiek,o po poros val vel nugriudavo mano stogas bet jie nebuvo labai jau panasus i siuos,kurie buvo popoliarus,maza juk dar buvau
tais metais buvo tetos vestuves,kaip siandien atsimenu,tas sukuosenas,drabuzius,tetos aksesuarus ir dedes madingus drabuzius bei sukuosenas
o del dzinsu-as turejau irgi avis,labai megau,bet kazkaip nepamenu,kad butu daze-gal mama buvo per acta perleidus,o gal tokie geri pasitaike kazkokie dar like pas mama guli-reiks pasieskot,jei neismeciau pati
QUOTE(j'aime @ 2010 06 28, 20:40)
Kuo puikiausiai prisimenu visa tai
Ir dar daugiau - tai, kas čia neparodyta...
Ir pirmuosius Wrangler'ius vienuoliktoje klasėje, ir AVIS... Ir bendras gazuoto vandens stiklines, nuplaunamas srovele šalto vandens iš purkštuko, kuriomis naudodavosi ir girtuokliai, bet padėdavo į vietą...
Ir saugumiečių kvotas už per šimtadienį (tuomet tai buvo vasario 16 -ąją...) garsiai mokyklos koridoriuje užbliautą "Sėk, sesute, žalią rūtą..."
Ir žinojimą, kad niekam savo jokių teisių negalėsi įrodyti ir tėveliai iš jokių bausmių neišpirks
Palanga 1927
Gardi,suknė labai
o man štilis visiškas
ir dar praleidau Humanos -50% nuolaidas
o man štilis visiškas
ir dar praleidau Humanos -50% nuolaidas
QUOTE(reeva @ 2010 06 29, 12:19)
as tai nepraleidau. Buvau bet nieko nieko neradau. Supykau ir isejau. Bet uztad siandien einu kuistis, tik nzn ar ko man reikia, ar noriu ... noriu i micefee ikelta nuotrauka persikelti