Ot kokios goduolės... Mes su reeva gražiai po porą pasidalijome, o jūs iškart viską
daikciukai dekoja
aga,tai jau be manes issidalinot as tai pirmu labai labai-kur cia jie yr?
o as va,siandien spejau du car boots sale aplankyt vienam nieko doro-tik mb ir mazei po daikciuka nupirkau,o va antrajam radau geriu,tik zinoma,tai,ko labiausiai-biski vel kaina kando,o ir kolkas neturiu jau vietos
cia labiausiai nusiseke pirkinukai
knygu atramos labai patiko,labai kruopsciai padarytos ir labai gerai islaikytos.
Lekstele sumustinukams arba siaip kokiam desertui "duchess old foley james kent LTD",nezinau tikslios datos,bet kiek pavyko rast,kazkas 1950-1979m tarpas; porcelianiniai paukstukai;labai plonas,odinis rankinukas ir is siaudu turbut padarytas rankinukas mano mergytei
buvo dar pirkiniu,bet jie neverti didelio demesio palikau tam turguj kalna porcelianiniu kolekciniu leliu,tik kad as jau joms vietos nebeturiu,o ir didziaja dali as jau turiu pora lagaminu,bet jie ne tokie senukai,kaip noreciau ir man didoki,jei kelionems,ech.....
aga,tai jau be manes issidalinot as tai pirmu labai labai-kur cia jie yr?
o as va,siandien spejau du car boots sale aplankyt vienam nieko doro-tik mb ir mazei po daikciuka nupirkau,o va antrajam radau geriu,tik zinoma,tai,ko labiausiai-biski vel kaina kando,o ir kolkas neturiu jau vietos
cia labiausiai nusiseke pirkinukai
knygu atramos labai patiko,labai kruopsciai padarytos ir labai gerai islaikytos.
Lekstele sumustinukams arba siaip kokiam desertui "duchess old foley james kent LTD",nezinau tikslios datos,bet kiek pavyko rast,kazkas 1950-1979m tarpas; porcelianiniai paukstukai;labai plonas,odinis rankinukas ir is siaudu turbut padarytas rankinukas mano mergytei
buvo dar pirkiniu,bet jie neverti didelio demesio palikau tam turguj kalna porcelianiniu kolekciniu leliu,tik kad as jau joms vietos nebeturiu,o ir didziaja dali as jau turiu pora lagaminu,bet jie ne tokie senukai,kaip noreciau ir man didoki,jei kelionems,ech.....
MLP, tokių atramėlių, tik su tedžiais, susėdusiais ant knygų ir skaitančiais pasakas, ir mano žinomam vietiniam lupatyne už ačiū galiu gauti (pati ten ir nunešiau ). Gražūs jie, tik sunkūs, jei siųsti
tai as manau,kad ir LT tokiu buna,siusti niekur nesiruosiu,tik dabar truksta lentynos namie,kad sudet knygas
QUOTE(Nostalgie @ 2010 06 24, 13:08)
j'aime, nepirk to ridikiulio
Nostalgie suknele tobula
jaime tie antri bateliai grazuoliai Rankinuko tokio nepirk as tau gal uz kelis litus iskapstysiu .Brukstelk i az man savo telefoniuka,as tau nufotkinsiu,o tu paziuresi ar imt. Tik nezinau ar dabar bus kur tokiu,bet anksciau esu macius.
jaime tie antri bateliai grazuoliai Rankinuko tokio nepirk as tau gal uz kelis litus iskapstysiu .Brukstelk i az man savo telefoniuka,as tau nufotkinsiu,o tu paziuresi ar imt. Tik nezinau ar dabar bus kur tokiu,bet anksciau esu macius.
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 06 27, 21:29)
daikciukai dekoja
as tai pirmu labai labai-kur cia jie yr?
as tai pirmu labai labai-kur cia jie yr?
is estsy... Ferragamo abeji
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 06 28, 09:39)
jau be manes ji nupirko
QUOTE(adžani @ 2010 06 28, 15:14)
Nostalgie suknele tobula
Rankinuko tokio nepirk as tau gal uz kelis litus iskapstysiu .
Rankinuko tokio nepirk as tau gal uz kelis litus iskapstysiu .
ania? parasysiu in AZ
QUOTE(j'aime @ 2010 06 28, 16:23)
Ja ja,lauksiu.
mylittleprincess, tu tik nesupyk, bet aš nesuprantu, kaip žmonėms patinka tokios smulkmenos... Aš tai kaskart kraustydamasi stengiuosi tokius arba mesti lauk arba sukraunu visus atliekamus į dėžes ir išvežu mamai, o jau ji tegul deda kur nori.
is graziu smulkmenu susideda gyvenimas
o del skonio-nesigyncyjama,ar ne? tau nepatinka,man patinka-cia amzina,kaip gyvenimas tema o, tai pasirodo,kad daznai kraustaisi? ir tada iskyla klausimas,jei tau tai nepatinka,kodel tos smulkmenos vistik atsiranda tavo buityje ir gyvenime?
o del skonio-nesigyncyjama,ar ne? tau nepatinka,man patinka-cia amzina,kaip gyvenimas tema o, tai pasirodo,kad daznai kraustaisi? ir tada iskyla klausimas,jei tau tai nepatinka,kodel tos smulkmenos vistik atsiranda tavo buityje ir gyvenime?
nė kiek,ir net minties apie mane nebuvo