kol nieko gero nerandu pirkti, pasirodysiu, ka radau...
tobula suknele. toooobula, gaila man didele:
ir mergike grazi, ie baciukai... zodziu - viskas
sita kito stiliaus, bet man irgi nieko...
sita noriu pirkti, bet pinigu gailiu
Vaizdai
suknele kiek pavyko ispesti is jos prie tokios tamsos....
bateliai realiai ne tokio aktyvaus ,,ryzumo''... cia jau blico kalte bandysiu jaukintis, nors nzn, kaip pavyks.... sumauta mano pedos keltis
bateliai realiai ne tokio aktyvaus ,,ryzumo''... cia jau blico kalte bandysiu jaukintis, nors nzn, kaip pavyks.... sumauta mano pedos keltis
QUOTE(Nostalgie @ 2010 06 24, 12:08)
Vaizdai
hmm hmm. suknele as maciau labai patiko medziagyte, bet patingejau pasimatuoti... gal be reikalo
o bateliai - super - tikri tikri vintage...
o as ja netycia nusipirkau labai kalbejau telefonu, tai vietoj to, kad pasimatuociau bekalbedama nesimatavus nusipirkau, o pastebejau tik isejus, kad prie batu dar kazka nesuosi ... tau butu virsus gerokai per didelis.... o man apacia galetu buti vos didesne, reik kazka truputi mastyti...
o cia tai geras-tai gerai,kad dar neisejai nesusimokejus
as taip viena karta irgi vos neparsinesiau vieno daikto uz dyka-irgi kalbejau tel,nesiojausi ji su savim ir dar ziurinejau,paskui apsisukt eit-ogi ziuriu,kad rankose kazka laikau
ir kur,ponia,eisit,kiba,i pasimatyma su toooookiu bantu
grazu,bet as netureciau kur eit su ja,kaip ir va dabar,iskraciau savo spinta,keleta daiktu idejau parduot,zinoma,jus juos jau matet,bet va,as nesuradau jiems nei progu,nei pritaikomumo,tad dabar belieka tiketis,kad atsiras,kurioms tikrai jie bus reikalingi i isparduotuve sudejau,jei ka
o bateliai-superiniai
o as jau prisibijau pirkt visokius nesiotus,apturejau siokiu tokiu nemaloniu daiktu su vienais bateliais,nors ir isdezinfikavau,bet vistiek,matyt,ne visai
oi, del ejimo, tai nematau problemos.... pvz, kad ir i vynine, su vyru, o dar geriau be vyro - pasedeti arba rugsejo pirma vaiki i darzeli palydesiu i sventine dali arba siaip bernu eisiu kabint
man kaip tik su batukais sudetingiau, labai patinka, bet labai retai tokio stiliaus pavyksta prisiderint prie kojos.... peda per plati, o noras tokius nesiot - didelis
man kaip tik su batukais sudetingiau, labai patinka, bet labai retai tokio stiliaus pavyksta prisiderint prie kojos.... peda per plati, o noras tokius nesiot - didelis
aga,faina,o mb tai nesuprastu jis jau dabar mane atkalbineja,kad tik nesivezciau atostogoms i LT tu sukneliu,o dar geriau-tik nesumastyk i mamos baliu eit su kuria nors is sukneliu tipo-nesupras manes niekas,sakau,greiciau tu to nesuprastum,nei ten busiantys zmones
ir kad jau siandien bandau fotografuoti viska ka randu, tai pratesiani arbatinuku tema..... kazkada nusipirktas virdulys su arbatinuku truputis tarybinio-rusisko vintazo
Metas arbatelei
Metas arbatelei
wow,kokis grozis
virdulys dekoja kaip tik dabar jame verda vanduo
eina sau, Nostalgie
O aš dabar smaginuosi plėšdama tapetus ir laužydama galvą,kaip man viską ko noriu sukišti į 17 vintažinių kvadratų
ir paskutinis pirkinys (nu pirkau ne aš,o tėtis) tai laužtuvas
Papildyta:
Žvirbliau,iš kur ta pirma suknia?
O aš dabar smaginuosi plėšdama tapetus ir laužydama galvą,kaip man viską ko noriu sukišti į 17 vintažinių kvadratų
ir paskutinis pirkinys (nu pirkau ne aš,o tėtis) tai laužtuvas
Papildyta:
Žvirbliau,iš kur ta pirma suknia?
QUOTE(reeva @ 2010 06 24, 15:35)
aciu dievui sita etapa pabaigiau.... dabar jau statybininkai dirba.... sian turi baigt isnesinet numusta tinka nuo sienu.... jei vel reiktu man griovimo darbais uzsiimti - nebeistverciau