as irgi turgelyje neatmenu kada buvau ir atodo,kad dar ilgai neteks nuvykt-biski namie problemu atsirado bet gal jau greitu laiku viskas susitvarkys
suknele jo,kai gausiu-pasimaivysiu
danske, o kaip mano reikaliukas? juda?
kaaaaaip norėčiau į turgelį
bet penktadienį paskutinis skambutis,o pirmadienį-egzas
bet penktadienį paskutinis skambutis,o pirmadienį-egzas
oi,reeva,kad man dabar tuos "rupescius"
gavau siandien savo kvepaliuku kolekcija ir jau isbandziau keleta
sorry,kad kartosiuos su nuotraukom,bet yra keletas,kuriu nesimato pavadinimu nuotraukose,o dabar galiu pasakyt,kas tai per pavadinimai
taigi,cia matosi is kaires i desine: mini cabochard by Gres; primitif parfum by maxfactor; toliau chanel no5; priekyje ju-mystere de rochas,juokingai atrodanti Rexona; lancome magie noire; edt scherrer 2 by jean-louis scherrer ir ma griffe by carven
taigi,cia irgi senukai coco edp by chanel; estee lauder youth-dew bath oil miniukas; aviance night musk(kitoj pusej parasyta prince matchabelli inc.); l`effleur by coty; lady stetson( matyt buvo blogai uzsuktas ir apsipyle etikete bekeliaujant siuntiniui,neiskaitau,kas buvo ant etiketes kitoj pusej); tas maziukas kvadrato formos nettie rosenstein (o pacio pavadinimo neiskaitau,apsitryne auksiniu rastu rasytos raides); sand de sable by coty; grazus karunos formos buteliukas wind song perfume by prince matchabelli ir zinoma,naujo leidimo guerlain shalimar edt.dar gavau dovanu maziuka buteliuka,bet jis be jokiu irasu ir tuscias,bet neblogai kvepia
sorry,kad kartosiuos su nuotraukom,bet yra keletas,kuriu nesimato pavadinimu nuotraukose,o dabar galiu pasakyt,kas tai per pavadinimai
taigi,cia matosi is kaires i desine: mini cabochard by Gres; primitif parfum by maxfactor; toliau chanel no5; priekyje ju-mystere de rochas,juokingai atrodanti Rexona; lancome magie noire; edt scherrer 2 by jean-louis scherrer ir ma griffe by carven
taigi,cia irgi senukai coco edp by chanel; estee lauder youth-dew bath oil miniukas; aviance night musk(kitoj pusej parasyta prince matchabelli inc.); l`effleur by coty; lady stetson( matyt buvo blogai uzsuktas ir apsipyle etikete bekeliaujant siuntiniui,neiskaitau,kas buvo ant etiketes kitoj pusej); tas maziukas kvadrato formos nettie rosenstein (o pacio pavadinimo neiskaitau,apsitryne auksiniu rastu rasytos raides); sand de sable by coty; grazus karunos formos buteliukas wind song perfume by prince matchabelli ir zinoma,naujo leidimo guerlain shalimar edt.dar gavau dovanu maziuka buteliuka,bet jis be jokiu irasu ir tuscias,bet neblogai kvepia
norėtumėt laikyt valstybinį lietuvių kalbos egzą?
nenvervykit su tai kvepaliukais
nenvervykit su tai kvepaliukais
taigi laikiau
zinoma,tadu viskas buvo siek tiek kitaip,gal lengviau nei dabar,bet tada irgi atrode,kaip baisu
nugis,sorry,nenervinu,tik norejau,kad zinotumet,kaip atrode miniukai kai kurie,jei, zinoma,kam idomu
zinoma,tadu viskas buvo siek tiek kitaip,gal lengviau nei dabar,bet tada irgi atrode,kaip baisu
nugis,sorry,nenervinu,tik norejau,kad zinotumet,kaip atrode miniukai kai kurie,jei, zinoma,kam idomu
nepridėjau 'vėl'
man tai nebaisu,tik noriu,kad viskas baigtųsi ir galėčiau visus konspektus sudegint
noriu ko nors gražaus
delninukės niekaip neišplaunu
man tai nebaisu,tik noriu,kad viskas baigtųsi ir galėčiau visus konspektus sudegint
noriu ko nors gražaus
QUOTE(reeva @ 2010 05 26, 16:41)
nepridėjau 'vėl'
noriu ko nors gražaus
noriu ko nors gražaus
Manęs irgi laukia delniniukės plovimas, nusipirkau, nes labai tiko prie suknelės pamergei, o parsinešus pamačiau, kad tik sausas valymas Dabar galvoju, jei švelniai su šampūnu skalbt, gal nieko, nesideformuos?
Reeva, su kuo jūs skalbiat?
užmerkiau su kilu vanisho ir "lelijos" (baltiklio)
bet jaučiu dar kartą merksiu,arba vešiuos į sodą ir su šlanga bandysiu tą rudą bjaurastį išvaryt lauk
taigi,nekokia aš patarėja
ir dar per jauna būt JŪS'inama
bet jaučiu dar kartą merksiu,arba vešiuos į sodą ir su šlanga bandysiu tą rudą bjaurastį išvaryt lauk
QUOTE(reeva @ 2010 05 26, 16:46)
užmerkiau su kilu vanisho ir "lelijos" (baltiklio)
Aišku, na, pas mane ne tas atvejis turbūt, ten labai švelniai ją skalbt reikia Kad ir man pačiai iki JŪS toli, tai visas kitas JŪS'inu, įsivaizduodama kaip vyresnes
matyt ne tas pats,bo saviškę taip tryniau,kad ranką paskaudo
QUOTE(danske @ 2010 05 26, 08:50)
Labas.
aciu! gal tada reikia sestadieni judet...
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 05 26, 15:17)
aisku, labiausiai chanel miniuku pavydu. dar man idomu buti max factor, coty - tikri senukai turbut...
QUOTE(reeva @ 2010 05 26, 15:28)
norėtumėt laikyt valstybinį lietuvių kalbos egzą?
laisvai! lietuviu tai ne matieka... va to svaigaus jausmo ziurint i uzdavinius tai nenoriu patirti