Nu jei offtopinam,tai iki galo
"Prisukamą apelsiną" jau esu perskaičius ankščiau,ir kol kas netrykštu noru perskaityt dar kartą.Bet turėti asmeninėj bibliotekoj būtiniausiai norėjau
"Moteris Berlyne"-dienoraštis,žodžiu viskas tikra ir nesumeluota.Prarijau per dvi dienas ir likau ir sukrėsta, ir sužavėta.Žodžiu,labai labai patiko
aciuks-vadinasi,verta
sorry,uz ,bet knyga apie moteri berlyne manau,kad galima irgi prie siokio tokio vintage priskirt,juk tai buvo karo metai,ar ne
sorry,uz ,bet knyga apie moteri berlyne manau,kad galima irgi prie siokio tokio vintage priskirt,juk tai buvo karo metai,ar ne
ten kuo tikriausia vintažas-veiksmas vyksta 1945 metais
Pirma parodau jums gal kuriai patiks, o po to kelsiu i pardavima. Nauji nenesioti bateliai is amerikos. Bendradarbes mociute turejo laime metus pagyventi amerikoje tai savo dukrai siusdavo visokius lobius, cia vienas is ju. Man mazi tai dydis butu 36-37
grazus-kodel anksciau ju neparodei,as jau prisipirkau raudonu zinoma,abejociau del dydzio,nors,jie,kaip matau,medziaginiai,tai gal ir geri butu,bet dabar jau kalna turiu,perleidziu tada kitoms
ka dar gero parodysi
man labai reikia raudonos delninukes,gali buti ir didesne,gal netycia kuri uzmatet kur arba galetumet perleist arba nupirkt
ka dar gero parodysi
man labai reikia raudonos delninukes,gali buti ir didesne,gal netycia kuri uzmatet kur arba galetumet perleist arba nupirkt
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 06 17, 18:14)
nieko daugaiu parodyti neturiu. Zadetuju sukneliu dar nemaciau jau kitai savaitei teks nukelti...
raudonos delninukes neturiu ir nemaciau niekur :/
teks jauciu,si savaitgali padaryt paieskas po turgelius
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 06 17, 18:29)
malonumas
jo,kai buna geras oras
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 06 17, 18:29)
Turiu tokia raudona delninuke?
aciu,adzani
pabandysiu pirma perlekt cia,nes is tikruju,pati nezinau,kokio mazdaug modelio noriu turesiu omeny
pabandysiu pirma perlekt cia,nes is tikruju,pati nezinau,kokio mazdaug modelio noriu turesiu omeny
Užpavydėjau galimybės avėti tokio dydžio raudonus batukus...