Gal jau lankėtės šioje parodoje?
http://www.panorama....ntis-menas.html
Jei taip, ar patiko?
Neprisistačiau Seku jūsų temą, žaviuosi, bet pati niekada nerašau
Šaunuolės
dianute,o tai ko nieko nerašot?
baisios atrodom?
buvau šian toj batų parodoj-batų ne itin daug,bet vistiek smagu
baisios atrodom?
O aš buvau Panevėžio turgely. Vieną seną daiktelį nutvėriau. Ryt pasirodysiu
Ar ruošiatės ryt į blusturgį?
QUOTE(Medeinaa @ 2010 06 05, 20:01)
Ar ruošiatės ryt į blusturgį?
Labai norėčiau, bet rytoj neišeis... ir į Panevėžį seniai ruošiuosi, ruošiuosi, bet niekaip neprisiruošiu
O nuo kelintos valandos blusturgis Vilniuje prasideda? Čia Mokytojų namų kiemelyje, taip? Tik sekmadieniais būna? Tikėtina, kad kitą svaitgalį Vilniuje būsiu, tai gal apsilankyčiau. Labai norėčiau...
Ruosiates nors praejusi syk, tai nieko gero kazkaip neuztikau
berods nuo 12val iki 15-16val aha, tas tai tik sekmadieniais
berods nuo 12val iki 15-16val aha, tas tai tik sekmadieniais
Pati ten retai lanakausi, nieko negaliu pasakyti. O rytoj, taip - Mokytojų namų kiemelyje, nuo 14 h. (nes prieš tai koncertas Tėvelio dienos proga)
aha,rytoj 14h.
einu beveik kiekvieną sekmadienį (jei pavyksta tėtį prisikalbint,tai nuvažiuojam ir į tą Lazdynų pelėdos skvere)
einu beveik kiekvieną sekmadienį (jei pavyksta tėtį prisikalbint,tai nuvažiuojam ir į tą Lazdynų pelėdos skvere)
jaučiu reikės kadanors prikalbėti tėtį mane Panevėžin nuvežti.Reikia gi rūmams visokių interjero detalių,o Vilniuj biškel brangininkai
QUOTE(reeva @ 2010 06 05, 18:22)
dianute,o tai ko nieko nerašot?
baisios atrodom?
baisios atrodom?
Ne
Priešingai, gražios
Bet mažai turiu vintažinių daiktų: Romoje pirktą delninukę, auskarų keletą, senų laiškų. O šiaip net nežinau, kuriuos iš savo turimų "lobių" galiu priskirti vintažui
Reikės kada pasirodyt.
Vakar žadėtas parodyti pirkinys - natūralaus akmens su bronzos detalėmis dėželė papuošalams
Jau naudojama pagal paskirtį
Pardavėjas tikino, kad dėžei galėtų būti šimtas metų, bet kadangi jokių ženklų niekur neradau, pirkau ją kaip gražų daiktą, nes "Nereikia smerkti noro turėti gražų daiktą - tai prieštarauja prigimčiai." (Seneka)
Jau naudojama pagal paskirtį
Pardavėjas tikino, kad dėžei galėtų būti šimtas metų, bet kadangi jokių ženklų niekur neradau, pirkau ją kaip gražų daiktą, nes "Nereikia smerkti noro turėti gražų daiktą - tai prieštarauja prigimčiai." (Seneka)
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 06, 09:03)
Vakar žadėtas parodyti pirkinys - natūralaus akmens su bronzos detalėmis dėželė papuošalams
ooooo koks grozis! as irgi pirkciau. tokia atsiauriai prabangi (cia tas driezas taip idomiai atorodo). Vienzo - super!
P.S. Dar ir tas verinys idetas grazus