Nu ir tegu tos gražios nosinaitės tik džiaugsmo ašaras šluosto
nešluostys jos nieko
o gulės iškvėpintos
o gulės iškvėpintos
Puiku, nuraminot. O tai buvau bepradedanti abejoti.
odievai
Nostalgie,dabar turėsim panašių rūpesčių su dideliais vintažiniais pirkiniais (nu mano ne pats didžiausias )
Ačiū už saulytes,kumščius ir visus kitus atributus
Nostalgie,dabar turėsim panašių rūpesčių su dideliais vintažiniais pirkiniais (nu mano ne pats didžiausias )
Ačiū už saulytes,kumščius ir visus kitus atributus
reeva,is kur man tokius namus gaut,aaaaa?!
sveikinu-itariu,gerus tevelius turi,akd va,gavai tokia dovana,ar cia pati isigyjai?
sveikinu-itariu,gerus tevelius turi,akd va,gavai tokia dovana,ar cia pati isigyjai?
kaip gi pati
mano santaupos-50 eurų
taip,tėvus turiu pačius geriausius
ačiū
O radau visai atsitiktinai:pirmas pasitaikęs naujai idėtas skelbimas ir buvo JIS
mano santaupos-50 eurų
ačiū
O radau visai atsitiktinai:pirmas pasitaikęs naujai idėtas skelbimas ir buvo JIS
[quote=reeva,2010 06 02, 17:07]kaip gi pati
mano santaupos-50 eurų
ačiū
Kaip as svajoju apie savo taskirus namelius O ir masinos reikia Galetu koks kibiras pinigu nukrist baigtus visos problemos.
mano santaupos-50 eurų
ačiū
Kaip as svajoju apie savo taskirus namelius O ir masinos reikia Galetu koks kibiras pinigu nukrist baigtus visos problemos.
Na merginos, sauniai!!!! Reeva isvis - sveikinu ne kitaip! man siom savaitem, gaila ne vintage galvoj, bet gal susideliosiu su darbais ir mintim...
nu jo,man irgi netiketu problemu islindo,bet ai,gyvenime buna ir blogiau
tai dideliausi sveikinimai dar karta reeva-baltas pavydas tikuosi,pasirodysi kadu,bent isore
tai dideliausi sveikinimai dar karta reeva-baltas pavydas tikuosi,pasirodysi kadu,bent isore
nežinau,jau per didelis viešinimąsis būtų
Ačiū už sveikinimus
MLP,viskas susitvarkys
Ačiū už sveikinimus
MLP,viskas susitvarkys
tai ne viesai,jei,zinoma,noresi-man labai idomu pamatyt,gal netycia salia kur busiu
reeva, nezmoniskai smarkiai sveikinu ir keliu sampano taure uz tai, nes vis tiek ja kiloju dabar