Labas, bobulencijos Tinka
Kadangi as baisingai nemyliu kirpyklu, buna, kad atsikeliu labai grazuole. O reikia lekti greitai. Siandien susirisau skara tai kaip tikra bobulencija. Kad nors kas butu pasiules atsisesti. Tik viena paklause, is kur gauti tokia.
bobulencijos ir man tinka
Jamam bobulencijas
Nors iš tiesų man visiškai tas pats, ką tos nebobulencijos apie mane galvoja - aš apie jas negalvoju visai
Nors iš tiesų man visiškai tas pats, ką tos nebobulencijos apie mane galvoja - aš apie jas negalvoju visai
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 01, 14:22)
Jamam bobulencijas
aukso vertės žodžiai
QUOTE(reeva @ 2010 06 01, 11:50)
aukso vertės žodžiai
aga,tinka geras pavadinimas
ai,danske,nektreipk demesio-zinoma,kad siutas ima,jog turi stovet,o dar kai zinai,kokiu manevru sugeba LT vairuotojai
cia irgi,zinok,niekas neuzleistu,bent is jaunimo,nebent tokia pati bobulencija
QUOTE(danske @ 2010 06 01, 00:02)
Nostalgie, susimatysim savaitgaly. Baigiau siandien savo didziausia galvos skausma. geriau negu laukiau. tai truputi galesiu galvoti apie kitus dalykus.
o, kaip smagu laukiu jau
Dar krūvą nosinaičių su mirattes pasidalinom,tai gal ji ir parodys
o as vel sedziu vis apsipatenkinus-mb tvarke kazkoki sena nameli ir parveze siandien parankiojes is ten labai geru daikciuku,zinoma,labiau kaip internjero detale bus,bet vistiek dziaugiuosi,nes senukai,pagaminti ne veliau,kaip po 60tuju
leksteles mazytukes,jos kaip papuosimas bus naudojamos gamintojas J H Weatherby & Sons (Ltd),pagal zymejima atsekiau,kad taip buvo zymima po 1936m,bet ne veliau,kaip po 1960tuju
ir idomi,net enzinau,kam naudosiu,bet gali buti ir praktiskai panaudota,Empire Porcelain Co (Ltd) firmos,1960tuju lekstute,dabar sios,kaip ir pries tai imestu leksteliu,firmos jau nebeegzistuoja
statulele moters,nemaza,Regency Fine arts
irgi idomus daikciukas-kaip purkstukas,kaip piestukas,cia jau menininkams geras daiktas,DeVilbiss firmos
senas paveiksliukas
tai va tokie lobiai
reeva,sauni suknute
ai,as irgi dar laukiu vienos silkines laura ashley suknutes,kai gausiu,pasimaivysiu
leksteles mazytukes,jos kaip papuosimas bus naudojamos gamintojas J H Weatherby & Sons (Ltd),pagal zymejima atsekiau,kad taip buvo zymima po 1936m,bet ne veliau,kaip po 1960tuju
ir idomi,net enzinau,kam naudosiu,bet gali buti ir praktiskai panaudota,Empire Porcelain Co (Ltd) firmos,1960tuju lekstute,dabar sios,kaip ir pries tai imestu leksteliu,firmos jau nebeegzistuoja
statulele moters,nemaza,Regency Fine arts
irgi idomus daikciukas-kaip purkstukas,kaip piestukas,cia jau menininkams geras daiktas,DeVilbiss firmos
senas paveiksliukas
tai va tokie lobiai
reeva,sauni suknute
ai,as irgi dar laukiu vienos silkines laura ashley suknutes,kai gausiu,pasimaivysiu
Ačiū MLP
Net mama pasakė,kad nepyksta už šitą n-tąją suknią
Man ta lėkštutė su moteraite žavi
Net mama pasakė,kad nepyksta už šitą n-tąją suknią
Man ta lėkštutė su moteraite žavi
Jamam indus
reeva, puikiai tau tinka. simta kartu geriau negu man. Ar patinka?
Nosinaites tai tobulos, rodausi, bo jau reeva ispliurpe
Nosinaites tai tobulos, rodausi, bo jau reeva ispliurpe
laaabai
sakau,net mama neišbrokyjo
O nosinaitės tai tobulos
sakau,net mama neišbrokyjo
O nosinaitės tai tobulos