reikejo,ale siuo metu ir taip visko pilni namai,o mb su kiekvienu nauju daiktu burba,zinoma,jis nebutu maises,butu interjero dalis,bet.... kolkas apsieisiu,jei neprikau-vadinasi,ne man jis skirtas buvo
o cia zadeti vakaryksciai lobiai-eiline buteliu kolkecija,is kaires-is Graikijos suvenyras,vadinasi aperityvas 40vol,po to moet sampano mini buteliukas,tuscias butelis su pasaulio zemelapiu,kistoliniai stikliukai ir kompaktas su veidrodeliu,buvo kazkada ir pudra,siaip nepigus sie kompaktai,jei nauji,Angijoj gamintas Stratton firmos
ir sena,sena lele,min 15-20 metu senumo,ant pagalves,ja det ant lovos reikia,galima i ta pagalvele idet kokiu zoleliu ir kvepes,tik ja reikia isplaut kazkaip
nepykit bobulencijos tik sukritikuok tai tuoj kaip skeriai uzpuls as pasakiau ,kad man toks stilius tragedija ir nepulsiu,vardan kazko,kad irodyt jog man tai negrazu savo grozio tiesas cia jum deklaruot
tokiu atveju,zirniuke,iskyla klausimas-jei neturi kur ir su kuo pasiplepet,tai kam aplamai cia rasinet ir mus izeidinet?tam kad pasipildyt zinuciu kieki?
as pasiulyciau,jei nori issiliet ir nieko neiskaudint bei neizeist-tai dienorasti rasyk
as pasiulyciau,jei nori issiliet ir nieko neiskaudint bei neizeist-tai dienorasti rasyk
perskaitykit mano pirmaja zinute p.s o sakykit jus iskart toki mandra statusa gavot m? kur ir kam duot kokia pakysa ,kad ir man tiek zinuciu prirasytu? i AZ prasom
nesiplesiu,bet matosi,akd mergina neturi su kuom pasikalbet
O matete savo amziu pase?
adzani,kartais geriau nekreipt demesio-protingiau atrodysi ir aplamai,cia jau vaiku darzeli bando padaryt
geriau meskit,merginos vaizdu,aaa
geriau meskit,merginos vaizdu,aaa
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 05 31, 13:46)
O matete savo amziu pase?
Neįdomu nei tamstos amžius, įrašytas pase, nei psichikos būklė. Jei pataikėte ne ten, kur ėjote, visada galite laiku išeit
Nebobutiškas pirkinys. Mergučė išsirinko natūralaus šilko skarelę. Ryšės ant kaklo.
MLP, smagūs butelaičiai
MLP,o jau moet koks grozis Iskart atimciau ,ir jauciu dabar patvarkyciau Laisve labai linksma skarele
Mu little princess tas buteliukas su žemėlapiu labai dailus.
Tai.......kad nuo normaliai paklausiau. Išsisukinėjat..na iš avataro jau kaip ir aišku kas patinka, Anyway, neturit ką atsakyt- nereik išvis.
Turėkite gerą laiką ir kaip ten rašoma- mirksiukas
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 05 31, 13:22)
nepykit bobulencijos tik sukritikuok tai tuoj kaip skeriai uzpuls as pasakiau ,kad man toks stilius tragedija ir nepulsiu,vardan kazko,kad irodyt jog man tai negrazu savo grozio tiesas cia jum deklaruot
Tai.......kad nuo normaliai paklausiau. Išsisukinėjat..na iš avataro jau kaip ir aišku kas patinka, Anyway, neturit ką atsakyt- nereik išvis.
Turėkite gerą laiką ir kaip ten rašoma- mirksiukas