Įkraunama...
Įkraunama...

Žiniukas

QUOTE(kishke @ 2013 05 16, 09:44)
sveiki

Kiek domejausi, si mokykla rimciausiai atrode is Vilniaus pradiniu. mano mergaite lankys siemet nuo rudens paruosiamaja klase.
Atrodo, mokslu kartele uzkelta, taciau gal ir gerai - viliuosi, kad ismokys mokytis nuo mazens, matys kiekvieno pastangas ( mazai mokiniu klasese).

Butu gerai, jei kas nors ish lankanciuju pasidalintu savo pastebejimais. Ar pasiteisino si mokykla, kaip ten jauciasi vaikai, kokie pasiekimai?

Kuom rimčiausia?
Tikrai yra labai stiprių privačių mokyklų, bet ir kainos jų atitinkamos, kažkaip Žiniukas lyg nelabai tarp jų patenka g.gif
Buvome pasirinkę šią mokyklą (ekspromtu, nes galvojome leisti dukrą anksčiau į mokyklą), bet persigalvojome, o ir dukros ji kažkaip neviliojo.
Sumokėjome stojamąjį mokestį ir pranešėme, kad nelankysime (mokesčio grąžinti neprašiau), tai kai pranešėme, kad nebelankysime, tai net atgalinio el. laiško nebesulaukėme biggrin.gif tapome nebeįdomus ir net mandagumas dingo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 23 gegužės 2013 - 18:13
Mano vaikai šią mokyklą lanko ir esame labai patenkinti. Rekomenduoju ją rinktis tiems, kam svarbu gera atmosfera (tikrai nėra jokių patyčių, ties tuo smarkiai dirbama), aukštas mokymo lygis, individualus dėmesys kiekvienam vaikui.
Atsakyti
Čia yra šių mokslo metų Vilniaus m. olimpiadų rezultatai

http://pradinisvilni...m/nugalėtojai/

Manau, kad rezultatai rodo mokymo kokybę. Gaila, kad nepalieka ansktesnių metų rezultatų, nes ši mokykla ir ankstesniais metais turėjo nugalėtojų Vilniaus mieste.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mes lankėm šią mokyklėlę. Nebetesiam dėl kelių priežasčių:

1. Man po darbo reikia galbvotrūkčiais lėkti, kad spėt pasiimti, nes paskui valanda kainuoja 50 Lt blink.gif
2. Turėjom kelis pokalbius su psichologėm (dviem) - abiejų nuomone toks individualizuotas ugdymas super, BET mokykloje yra šiltnamio sąlygos ir vaikui baigus ją arba teks pastoviai krapštyt pinigų mokslams ir eit į jų gimnaziją, arba susidurti su realia situacija LT valstybinėse mokyklose (kalbu apie tai, kad tų pačių patyčių yra visur ir vaikui nesusidūrus anksčiau su tuo, bus, lengvai tariant, šokas). Psichologių rekomendacija buvo vienareikšmiška - kuo anksčiau integruoti į ne šiltnamio sąlygų ugdymą+jei vaikas gabesnis, rinktis papildomus užsiėmimus.
3. Vistik brangu. Kai sudedi mokestį, pietus, papildomą grupę, kurą, tai gal geriau tą sumą skirti papildomam ugdymui. Nors tikrai tiek neišleisi.
4. Nėra normalaus fizinio lavinimo, nes nėra tam sąlygų. Vaikų sniego senio lipdymą lauke neskaitau fizinio pamoka:) Norisi gi ir kvadratą pažaist, ir virve lipt:)

Valstybine nesam 100 proc. patenkinti, bet neieškom visur idealo, todėl "plaukiam pasroviui" biggrin.gif

P.S. kad nebūtų viskas taip neigiama - mokykloje atmosfera tikrai puiki. Patinka mokytojų grįžtamasis ryšys tėvams (ko pasigendam dabartinėj valstybinėj, nors patys aktyviai domimės). Saugu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mamka_: 06 birželio 2013 - 22:29
QUOTE(_mamka_ @ 2013 06 06, 23:26)

2. Turėjom kelis pokalbius su psichologėm (dviem) - abiejų nuomone toks individualizuotas ugdymas super, BET mokykloje yra šiltnamio sąlygos ir vaikui baigus ją arba teks pastoviai krapštyt pinigų mokslams ir eit į jų gimnaziją, arba susidurti su realia situacija LT valstybinėse mokyklose (kalbu apie tai, kad tų pačių patyčių yra visur ir vaikui nesusidūrus anksčiau su tuo, bus, lengvai tariant, šokas). Psichologių rekomendacija buvo vienareikšmiška - kuo anksčiau integruoti į ne šiltnamio sąlygų ugdymą+jei vaikas gabesnis, rinktis papildomus užsiėmimus.

4. Nėra normalaus fizinio lavinimo, nes nėra tam sąlygų. Vaikų sniego senio lipdymą lauke neskaitau fizinio pamoka:) Norisi gi ir kvadratą pažaist, ir virve lipt:)

2. psichologiu patarimai blink.gif blink.gif

4. kvadratas zaidziamas, futbolas irgi. vyksta jogos pamokos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 06 20, 22:53)
2. psichologiu patarimai  blink.gif  blink.gif

4. kvadratas zaidziamas, futbolas irgi. vyksta jogos pamokos.  mirksiukas.gif

Beje, viena dirbanti vilniaus ppt, todėl tikrai pasitikiu mirksiukas.gif

Tikrai ne toks fizinis lavinimas, koks yra su normalia sporto sale. Kaip ir kaip man patinka Žiniukas, bet pripažinkim, fizinis lavinimas yra silpnoji vieta.
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2013 06 21, 00:08)
Beje, viena dirbanti vilniaus ppt, todėl tikrai pasitikiu mirksiukas.gif

Tikrai ne toks fizinis lavinimas, koks yra su normalia sporto sale. Kaip ir kaip man patinka Žiniukas, bet pripažinkim, fizinis lavinimas yra silpnoji vieta.

o as pakraupusi del tokio poziurio. niekada neisaugsime is patyciu ir "duok atgal" sistemos.

del fizinio lavinimo - cia jau kam ko reikia. jus rasete, kad kvadratas nezaidziamas. tai jis zaidziamas. o jei jus norite gauti normalu fizini lavinima, tada taip, ziniuke to nera. kitas dalykas - nezinau ar noreciau, kad vaikas turetu ivykdyti visus begimo ar sokimo i auksti noramtyvus kaip budavo musu laikais. irgi kazkas klaikaus. jei vaikas sportiskas, jam reiktu ieskoti atitinkamu bureliu. nei viena mokykla to jums nepasiulys.
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 06 22, 14:21)
o as pakraupusi del tokio poziurio. niekada neisaugsime is patyciu ir "duok atgal" sistemos.

del fizinio lavinimo - cia jau kam ko reikia. jus rasete, kad kvadratas nezaidziamas. tai jis zaidziamas. o jei jus norite gauti normalu fizini lavinima, tada taip, ziniuke to nera. kitas dalykas - nezinau ar noreciau, kad vaikas turetu ivykdyti visus begimo ar sokimo i auksti noramtyvus kaip budavo musu laikais. irgi kazkas klaikaus. jei vaikas sportiskas, jam reiktu ieskoti atitinkamu bureliu. nei viena mokykla to jums nepasiulys.

Nėr čia ko kraupt mirksiukas.gif Gyvenimas toks. Patyčias paminėjau kaip pavyzdį, tačiau, kad Žiniuke yra šiltnamio sąlygos, kiekvienam, daugiau susipažinusiam su tvarka, aišku. Galima tai vadinti idealiomis, nepagadinsi biggrin.gif
O fizinio lavinimo kiekvienam reikia. Pirmokas tikrai jokių normatyvų neturėjo vykdyti. Nežinau, kur jus muštravo, bet aš pati fizini atsimenu kaip labai įdomią pamoką smile.gif
Atsakyti
laba diena,

O aš niekaip nesuprantu, kas gi tos "šiltnamio sąlygos"? Tai matyt, elementariai mandagus ir pagarbus bendravimas, o ne sovietinė kalėjimo kultūra. Mokiniai eina į mokyklą mokytis, bendrauti tarpusavyje ir su mokytojais, o ne "stovėti už save".
Tikrai baisu, kai net psichologai kalba, kad geriau pulti į mūšį dėl išgyvenimo. schmoll.gif
Aš tik už normalų bendravimą. ir dėl to renkuosi mokyką savo vaikams, kuri būtų saugi.
Na, kol dar mūsų visuomenė, net inteligentų ( psichologų) lygmenyje gins smurto kultūrą, matyt, nubegs daug vandens.

Papildyta:
Fizinis aktyvumas, be abejo, labai svarbus. Bet aš asmeniškai tas pamokas prisimenu su siaubu. Normatyvai, rateliai ir t.t.
MAnau, kad nebūtinai reikalinga sporto salė norint suorganizuoti fizinę veiklą.
O kita vertus, tai tikrai nėra svarbiausias pasirinkimo kriterijus mokyklai.
Atsakyti
Mes lankome šitą mokyklą. Rekomenduoti lankyti ją kitiems jau nebegalėčiau, deja. Nėra viskas tik bloga, žinoma, bet kai kurie minusai yra pakankamai svarbūs ir "sveria" į blogesniąją pusę.
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2014 01 30, 14:54)
Mes lankome šitą mokyklą. Rekomenduoti lankyti ją kitiems jau nebegalėčiau, deja. Nėra viskas tik bloga, žinoma, bet kai kurie minusai yra pakankamai svarbūs ir "sveria" į blogesniąją pusę.

Labas, kava 4u.gif Man parūpo, kokie minusai išlindo? Vis grįžta mano mintys į Žiniuką, kai galvoju, kur daugiau dėmesio mokykloj sūnui išlaužt smile.gif Ir nieko doro nesugalvoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mamka_: 31 sausio 2014 - 16:21
Sveiki,
Mane taip pat domina Žiniukas. Ar reikia iš anksto užsirašyti į šia mokyklą ar tik einamaisiais metais? Mūsų vaikas gimęs metų pabaigoje ar jie patys pataria kada leisti vaiką į mokyklą (nepilnai 7 ar keletas mėnesių iki 8 metų)? Ar vyktsa kažkoks testavimas prieš paruošiamąją arba pirmą klasę?
Atsakyti