Įkraunama...
Įkraunama...

Žiniukas

QUOTE(Šeima @ 2011 06 04, 16:39)
Mes irgi dalyvaujam kaip busimi treciokai, kiek zinau, labai daug norinciu. Gal zinot koks konkursas i viena vieta? Ir kokie bus sekantys testai?
O del mokamos vietos atsisakymo, tai galima atsisakyt, nes mums irgi buvo aktualu, jei nepateksim i nemokama.

mes testus laikem šeštadienį, o jūs kaip Vilniečiai turbūt sekmadienį, šiuo metu laukiam rezultatų. O konkursas į vieną vietą bendrai minėjo, kad 3,75. Bet paėmus tik trečiokus gal net ir 5 į vieną vietą, bet tiksliai šeštadienį dar jie nežinojo, nes ne visi užsiregistravę atvyko. Jūs gal daugiau ką žinote ir galite papasakoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neniukas @ 2011 06 06, 08:40)
mes testus laikem šeštadienį, o jūs kaip Vilniečiai turbūt sekmadienį, šiuo metu laukiam rezultatų. O konkursas į vieną vietą bendrai minėjo, kad 3,75. Bet paėmus tik trečiokus gal net ir 5 į vieną vietą, bet tiksliai šeštadienį dar jie nežinojo, nes ne visi užsiregistravę atvyko. Jūs gal daugiau ką žinote ir galite papasakoti  ax.gif

Mums buvo pasakyta, kad jei sestadieni praeinam pirma etapa, tai sekmadieni kiti testai. Sekmadieni kai nuvaziavom, tai dukros numeris buvo netoli 60 is trecioku, tai vadinas jau antram etape vien Vilnieciu daugiau kaip 6 i viena vieta... Nors gandu apie ta programa visokiu, bet norinciu vis tiek daug
Atsakyti
QUOTE(Šeima @ 2011 06 06, 21:02)
Mums buvo pasakyta, kad jei sestadieni praeinam pirma etapa, tai sekmadieni kiti testai. Sekmadieni kai nuvaziavom, tai dukros numeris buvo netoli 60 is trecioku, tai vadinas jau antram etape vien Vilnieciu daugiau kaip 6 i viena vieta... Nors gandu apie ta programa visokiu, bet norinciu vis tiek daug

kiek man teko rasti info apie GVA programą, tai kol kas nieko blogo neradau g.gif. O konkursas tai tikrai kaip tokiems vaikams labai didelis. Mes tai abu testus laikėm vieną po kito, vaikų daug, tai ir laiko buvo sumazintas, daugelis nespėjo visų užduočių atlikti. Ir dar labai sunku tokiems nedideliems vaikams sukaupti dėmesį, kad ir tą 1,5 val. Tai šioje vietoje Jums labiau pasisekė, kad skirtingom dienom laikėt.
Atsakyti
Mano sūnus GVA programoje. Praėjusiais metais patekome į mokamą vietą, ėjome, mokėjome ir nei kiek nesigailime. Šiemet pagal rezultatus patekome jau į nemokamą vietą. Bet būčiau mokėjusi, jei būtų reikėję. smile.gif
Jei kam įdomi mano nuomonė apie GVA, šiek tiek papasakosiu.
Sūnus gaudavo kiekvieną savaitę užduotis - po 14-16. Šių užduočių tikslas buvo išsiaiškinti kaip vaikai suprato sesijos metu gautą informaciją, patikrinti kiek jie moka, rasti ribas. Todėl užduotis spręsdavo savarankiškai. Kartais padiskutuodavome, kol rasdavo kelią. Bet jei būdavo visai neaišku - taip ir palikdavom, o šeštadieniais sesijose, kurių vaikas laukė ir ėjo labai noriai, jie su mokytojomis aiškinosi tai, kas buvo neaišku, mokėsi, darė eksperimentus, susitikinėjo su mokslininkais. Po šių susitikimų sūnus rimtai susirūpino ką labiau nori studijuoti: fiziką ar chemiją. smile.gif
Per tuos metus išaugo sūnaus pasitikėjimas savo jėgomis, patikėjo, kad gali dar daugiau. (Čia jie gauna tokias užduotis, kurias gali išspręsti, o ne tokias, kurios priklauso pagal amžių.) Mane stebindavo vaikas lengvai, greitai rasdamas atsakymus į užduotis, kurias mes su vyru ilgai kankindavom ieškodami atsakymų tradiciniais būdais, išmoktais mokyklose ar universitete. GVA vaikus moko rasti kelius ir atsakymus patiems. Ir jie randa. smile.gif
Daug davė bendravimas su panašiais vaikais: įdomiais, smalsiais, gabiais.
Per tuos metus vaikus dar papildomai testavo psichologai, gavome išvadas.

Aš į GVA nežiūriu kaip į būrelį ar paslaugą, kur sumokėjau ir turiu gauti tai kas priklauso pagal sąrašą. Tikslas - sudominti vaiką, parodyti, kad mokytis gali būti smagu ir įdomu, kad kažko nežinoti ar suklysti nėra blogai, kad tai normalu mokantis.
GVA galimybė man, kaip mamai, išmokti kaip padėti vaikui nepamesti to, ką turi, ką psichologai vadina "gabumai".

Akademijos šeimininkai tėvus kviečia diskusijoms prie arbatos.
Labai laukiama ir tėvelių iniciatyvos, idėjų, jos mielai palaikomos.

Aišku, buvo tokių, kam buvo per sunku, kam nepatiko. Bet 80proc. besimokiusių šiais metais, panoro tęsti mokymasis GVA. smile.gif

Sėkmės atrankoje ir lauksime jūsų prisijungiant prie GVA. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleva @ 2011 06 08, 10:58)
Mano sūnus GVA programoje. Praėjusiais metais patekome į mokamą vietą, ėjome, mokėjome ir nei kiek nesigailime. Šiemet pagal rezultatus patekome jau į nemokamą vietą. Bet būčiau mokėjusi, jei būtų reikėję. smile.gif

Jau yra rezultatai? Tuomet turbūt nepatekom, nes nieko negavau... Bet labai ir nesitikėjom, vaikis sekmadienį pats pasakė, kad poros užduočių išvis nespėjo, o dar kelias galėjo neteisingai išspręsti. Šiaip manau, kad GVA senbuviai turėjo kažkokį pranašumą prieš naujokus, bent jau žinojo, kokio pobūdžio užduotys, nes mes tai mokyklinį kursą prisiminėm ir tiek. Bet išties niekam priekaištų neturiu, manau, atranka buvo organizuota tikrai profesionaliai.
Dar gavom pasiūlymą mokslams "Žiniuke" su nuolaida, rimtai svarstom, mokyklėlė tikrai jauki, mokytojos, kiek mačiau, malonios, mokymo tikslai ir metodai tinklapyje skamba šauniai, o ir nuo namų ne per toliausiai. Gal kas lankančių ne GVA, o mokyklą, įspūdžiais pasidalintų? ax.gif
Atsakyti
GVA senbūviams užskaitė praėjusių metų stojamuosius testus ir mokslo metų rezultatus, testus, vaiko motyvaciją. Pagal juos ir buvo kviesti toliau tęsti mokslus.
Į likusias vietas rinko naujus vaikus. Senbuvių bus tarp antrokų ir ketvirtokų.
Kiek žinau rezultatų dar nėra.
Linkiu sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleva: 08 birželio 2011 - 14:18
mes rezultatų taip pat dar nižinome g.gif labai laukiam, tik gaila, kad nekomentuos jei nepateksim unsure.gif
QUOTE(Aleva @ 2011 06 08, 10:58)
Aš į GVA nežiūriu kaip į būrelį ar paslaugą, kur sumokėjau ir turiu gauti tai kas priklauso pagal sąrašą. Tikslas - sudominti vaiką, parodyti, kad mokytis gali būti smagu ir įdomu, kad kažko nežinoti ar suklysti nėra blogai, kad tai normalu mokantis.
GVA galimybė man, kaip mamai,  išmokti kaip padėti vaikui nepamesti to, ką turi, ką psichologai vadina "gabumai".
Sėkmės atrankoje ir lauksime jūsų prisijungiant prie GVA. smile.gif

pritariu Jūsų nuomonei thumbup.gif Mūsų tikslas taip pat sudominti vaiką, nes dabar jam elementarūs mokslai yra nuobodūs, jis siekia žinių savarankiškai jam įdomiose srityse. Dėkui už linkėjimus mirksiukas.gif

QUOTE(Miklė @ 2011 06 08, 14:55)
Jau yra rezultatai? Tuomet turbūt nepatekom, nes nieko negavau... Bet labai ir nesitikėjom, vaikis sekmadienį pats pasakė, kad poros užduočių išvis nespėjo, o dar kelias galėjo neteisingai išspręsti.

maniškis tai visiškai nesiruošė, net neįsivaizdavom kas per testai bus, kokios užduotys, tiesiog pabandėm sudalyvauti ir tiek. Aišku smagu būtų jei papultų, bet jei nepapuls irgi nenusiminsim, tik labai norėtusi, kad daugiau tokių programų ir daugiau galimybių būtų ax.gif
Atsakyti
Na va, as irgi manau, kad senbuviai kazkiek turi privaluma ries naujokius, nes nebelaiko testu ir tarsi automatiskai patenka toliau. Kazin ar buvo pageidavusiu testi programa ir nepraejusiu unsure.gif
Na bet mes irgi laukiam rezultatu, maniske taip pat sake, kad keli buvo sunkus uzdaviniai, kai kur pritruko logikos, neisbaige veiksmu sekos, tai abejoju ar pateksim... Bet kuriuo atveju, svarbu sudalyvaut smile.gif
Atsakyti
Suzinojom rezultatus, kad mes, deja, nepatekom. Tik labai keistas man pasirode tas slaptumas - net savo vaiko rezultatu negali suzinot, jau nekalbant apie praeinama bala ohmy.gif . Pradedi galvot, kad turbut del akiu tie konkursai, o viskas daroma kaip ir visur Lietuvoj - konkursu nugaletojai jau buna nuspresti is anksto sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeima @ 2011 06 13, 10:57)
Suzinojom rezultatus, kad mes, deja, nepatekom. Tik labai keistas man pasirode tas slaptumas - net savo vaiko rezultatu negali suzinot, jau nekalbant apie praeinama bala ohmy.gif . Pradedi galvot, kad turbut del akiu tie konkursai, o viskas daroma kaip ir visur Lietuvoj - konkursu nugaletojai jau buna nuspresti is anksto sad.gif

o kaip Jus suzinojot, atsiunte el. laiska, nes mes dar nieko nzn doh.gif ir kazkaip tas toks ilgas delsimas ir pastovus "rezultatai bus rytoj" nori nenori vercia galvoti apie negerus dalykus doh.gif
Atsakyti
O kokiu budu suzinojot kad nepatekot???

Mums parase kad rezultatai labai auksti ir siulo keliems vaikams (taip pat ir mums) dalyvauti programoje mokamoje.... tai mastau ar verta 16 uzsiemimu, vieno kaina 75 lt... nezinau ar ne perdaug.... o abejoju nes nezinau ka ta akademija mums duos... mums dar anglu reiketu tarimo papildomai (ten nebus kiek supratau) tai dar ieskot moket.... net nezinau...

Ir dar neaisku priemimo principas, nes neskelbia sarasu istojusiu.... ir aplamai mastau ar cia mums (tikrai keliems vaikams) pasiule i mokamas vietas, ar visiems nepatekusiems i nemokamas issiunte, kad galit bandyt patekti i mokamas vietas ne sheri atliktu testu rezultatai...

Labai lauksiu atsakymo

QUOTE(Šeima @ 2011 06 13, 11:57)

Papildyta:
Kadangi mums sestadieni velai vakare atsiunte el.pastu pasiulyma del mokamos vietos- tai suprantu, kad nemokamos jau uzimtos... sad.gif(((
Tik niekur nepaskelbta...

QUOTE(neniukas @ 2011 06 13, 13:59)
o kaip Jus suzinojot, atsiunte el. laiska, nes mes dar nieko nzn  doh.gif ir kazkaip tas toks ilgas delsimas ir pastovus "rezultatai bus rytoj" nori nenori vercia galvoti apie negerus dalykus  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaiirena @ 2011 06 13, 13:10)
Ir dar neaisku priemimo principas, nes neskelbia sarasu istojusiu.... ir aplamai mastau ar cia mums (tikrai keliems vaikams) pasiule i mokamas vietas, ar visiems nepatekusiems i nemokamas issiunte, kad galit bandyt patekti i mokamas vietas ne sheri atliktu testu rezultatai...

as nemanau, kad atsiunte visiems neistojusiems tokius pasiulymus, o jei visi sutiks doh.gif, nes priima tik 5 i mokama vieta g.gif Man toks klausimas, Jums nurode iki kada Jus galit apsispresti ar sutinkat su mokama vieta g.gif
Atsakyti