Mano vaikas lanko Ziniuko mokyklele ir patinka ten mums viskas - mokymo lygis, mokytojos, ju bendravimas su vaikais, sustiprinta anglu kalba, vaiko savaites pasiekimu apibendrinimas, ilgoji pertrauka, kurios metu vaikai eina i kiema ir mokytojos uzsiimineja su jais ir t.t. Net ir labai galvodama, negaliu sugalvoti nei vieno mokyklos minuso. Ypac, kai turiu su kuo lyginti - vaikas prie tai ejo i valstybine mokykla, tai mokykla jam buvo kancia, labai nenorejo eiti, o dabar nenori eiti namo, nori buti kuo ilgiau.
atsiprašau - ne šioje temoje norėjau rašyti
QUOTE(Turmsas @ 2010 10 10, 20:50)
Sveiki,
tai gal jau kas nors gali pasidalinti konkrečiais įspūdžiais apie užsiėmimus Gabių vaikių akademijoje?
tai gal jau kas nors gali pasidalinti konkrečiais įspūdžiais apie užsiėmimus Gabių vaikių akademijoje?
Labai gaila, bet akivaizdu kad ne
užsiėmimai vyksta kas antrą šeštadieny, tai tik vienas ir buvo, dar per anksti ką nors sakyti. maniškei tas šeštadienis labai patiko, jie darė bandymus, atlikinėjo užduotėles, dirbo komandoje ir t.t. kiekvieną savaitę gaunam užduotėles savarankiškam vaiko darbui.
QUOTE(Turmsas @ 2010 09 27, 19:33)
Chmmmmm.....
Na, nemanau, kad tokia rimta įstaiga meluotų, sakydama, kad vietų nėra, o patys nesurinktų grupės.
Na, nemanau, kad tokia rimta įstaiga meluotų, sakydama, kad vietų nėra, o patys nesurinktų grupės.
Nesistebiu, kad ir meluoja. Tiesiog netiesiogiai pažįstu šios mokyklos direktorę. Na jeigu aštriau, tai šaltakraujiška verslininkė ir apskritai nemalonus žmogus kai geriau pazisti. Galbūt šiuo metu jai pavyko surinkti šaunų mokytojų kolektyvą, tačiau sunku pasakyti, ar su ja galės ilgai dirbti nuoširdūs ir šilti žmonės. Pinigai jai visada bus pirmoje vietoje, todėl prognozuoju, kad jinai vaikysis mokyklos reitingų, prastižo ir vaikai bus kaip įrankis tam. Neragavusi pedagogikos mokslo, apie vaikų psichologija, pačią pedagogiką taip pat drisčiau abejot, ar giliai išmano.
Na bet vienaip ar kitaip aš su ja nedirbu ir tai yra tik nuomonė, įdomu būtų išgirsti iš kitų, ypač tų kurie su ja dirba ar susidūrę. Mokytojos tai aišku ten tik kelios - pasisakyt bijos neigiamai.
Perskaiciau as sia aršią diskusija del GVA, nu ką aš galiu pasakyti... Mano sūnus į šią mokyklėlę pateko, nors mes jos nelankom kaip pirmokai, patekom i nemokama vieta nors tikrai neesame vunderkindai , bet iki šiol tikrai esame patenkinti ir labai noriai ja lankome. Dėl mokėjimo tai žinojau iš anksto, kad jei reiks mokėti tai neisime, nes galimybės tam nelabai būtumę turėję kai sužinojome, kad mokėt nereiks, labai apsidžiaugėm. Nu nežinau kaip su tuo skaidrumu keistos man jūsų rašliavos, nes mes nieko nepažinojome, nei su nieko nesusiję buvom, bet patekome ir dabar gauname kas savaitines užduotėlės, noriai jas atliekame, vienos būna sunkesnės kito lengvesnės. Na su kitu vaiku teveliais nebendravau ar ten kazkaip ipatingai jie pateko.... Bet as tikrai nematau pakolei kas šiame projekte neskaidrumo.
mes dalyvavom atrankoje....nepatekom..bet ne patekime esme..
tiesa pasakius visiskai neaiskus atrankos kriterijai...pazado kad atsius sunaus vertinima neistesejo...Turiu pshichologijos, pedagogikos ziniu....is sono pati atranka atrode laaabai neprofesonaliai...ypac pokalbis su tevais.....
p.s. jokios pagiezios mokyklai nejauciu....sakau tai kas krito i akis....be jokio pykcio....
tiesa pasakius visiskai neaiskus atrankos kriterijai...pazado kad atsius sunaus vertinima neistesejo...Turiu pshichologijos, pedagogikos ziniu....is sono pati atranka atrode laaabai neprofesonaliai...ypac pokalbis su tevais.....
p.s. jokios pagiezios mokyklai nejauciu....sakau tai kas krito i akis....be jokio pykcio....
Mano sūnus pateko į GVA, tikrai be jokių pažinčių ar neskaidrumų. Paprastus mokslus lanko valstybinėj mokykloj.
Pokalbis su tėvais man niekuo neužkliuvo: buvo trumpas ir aiškus "Kodėl norit patekt į GVA?, "Kaip leidžiat laiką su savo vaiku?", "Kaip su juo bendraujat?", "Kaip jį galit apibūdinti?" ir viskas. Klausimo apie mokėjimą už mokslą nebuvo.
Kas vyko atrankos metu su vaiku, nemačiau, tad apie profesionalumą ar neprofesionalumą tikrai nieko negaliu pasakyti. Tačiau aišku viena - mano vaikas mėgsta tuos užsiėmimų šeštadienius (nors man pačiai taip norėtųsi pamiegot, o ne keltis šeštadienio rytą ).
Apie pačią mokyklėlę Žiniukas nelabai ką galėčiau pasakyt, nes jos darbo dienomis nelankom. Tačiau aplinka, klasės tvarkingos, mokytojos atrodo šilti žmonės, vaikas laukia susitikimų su jomis.
Pokalbis su tėvais man niekuo neužkliuvo: buvo trumpas ir aiškus "Kodėl norit patekt į GVA?, "Kaip leidžiat laiką su savo vaiku?", "Kaip su juo bendraujat?", "Kaip jį galit apibūdinti?" ir viskas. Klausimo apie mokėjimą už mokslą nebuvo.
Kas vyko atrankos metu su vaiku, nemačiau, tad apie profesionalumą ar neprofesionalumą tikrai nieko negaliu pasakyti. Tačiau aišku viena - mano vaikas mėgsta tuos užsiėmimų šeštadienius (nors man pačiai taip norėtųsi pamiegot, o ne keltis šeštadienio rytą ).
Apie pačią mokyklėlę Žiniukas nelabai ką galėčiau pasakyt, nes jos darbo dienomis nelankom. Tačiau aplinka, klasės tvarkingos, mokytojos atrodo šilti žmonės, vaikas laukia susitikimų su jomis.
Sveikos, mamytes. Gavo mano vaikas kvietima i GVA tai dabar svarstome ar dalyvauti ar nedalyvauti, juolab jei nepraeitume i nemokama vieta.... Gal galite pasidalinti ispudziais is sios mokykleles juk jau metai praejo, kaip ten vaikams ar patinka ar naudinga? Ir dar norejau paklausti o jei nepraeini i nemokama o praeini i mokama ar galima atsisakyti ir nelankyti tos akademijos? Pasidalinkit patirtim mamytes labai prasau.
mes taip pat po kenguros matematikos rezultatu gavome kvietima i GVA, ketiname dalyvauti, atranka jau šį šeštadienį. Žinau, kad konkursas bus nemažas, daug norinčių (ypatingai trečiokų). Į kiekvieną klasę priima tik po 15 vaikų. 10 nemokamų, 5 mokamos vietos. Bet bandyti manau visada verta
Saide, manau tikrai nebus problemų atsisakyti, kažkam suteiksit šansą tiesiog
Sėkmės
Sėkmės
QUOTE(neniukas @ 2011 06 01, 09:16)
mes taip pat po kenguros matematikos rezultatu gavome kvietima i GVA, ketiname dalyvauti, atranka jau šį šeštadienį. Žinau, kad konkursas bus nemažas, daug norinčių (ypatingai trečiokų). Į kiekvieną klasę priima tik po 15 vaikų. 10 nemokamų, 5 mokamos vietos. Bet bandyti manau visada verta
Sėkmės
Sėkmės
Mes irgi dalyvaujam kaip busimi treciokai, kiek zinau, labai daug norinciu. Gal zinot koks konkursas i viena vieta? Ir kokie bus sekantys testai?
O del mokamos vietos atsisakymo, tai galima atsisakyt, nes mums irgi buvo aktualu, jei nepateksim i nemokama.