Gal kas turi nuorodą, kur būtų galima rasti paveikslėlių nedidelių (70x70) Kalėdų tema
Aciu, Uodegyte
Gal kas turi nuorodą, kur būtų galima rasti paveikslėlių nedidelių (70x70) Kalėdų tema
o zinok rr kur tema kaledos pasirinko,ten keleta esu papildzius,ar tu nori nustebinti?
manele ar ka nors radai ?
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 11, 20:39)
o zinok rr kur tema kaledos pasirinko,ten keleta esu papildzius,ar tu nori nustebinti?
Aš noriu pasižiūrėti. Jei neprivaloma imti iš albumo, norėčiau kažką kito siuvinėti. Jei nerasiu, esu jau kai ką nusižiūrėjus...
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 11, 14:48)
aš konvertavausi į dmc, rezultatą matei
Papildyta:
o jei tokius meškučius, tik pilkas spalvas paderintum, kur sėdi su bantuku
Papildyta:
o jei tokius meškučius, tik pilkas spalvas paderintum, kur sėdi su bantuku
nu tu mano isgelbetoja tiks man ... tik va kad man su spalvom nekas na gal kaip nors suderinsiu tas pilkas vietoj rudu
jei gali imesk nuoroda schemos arba i pasta
egliuchiux@gmail.com
QUOTE(xxxmama @ 2010 06 11, 15:56)
Sveikos,
kazkada buvau macius (tik neklauskit kur, neprisimenu ) issiuvineta baltai juoda tigra. Su zolytem is sonu. Jeigu supratot apie ka kalbu tai gal padesit surast?
Labai dekoju
kazkada buvau macius (tik neklauskit kur, neprisimenu ) issiuvineta baltai juoda tigra. Su zolytem is sonu. Jeigu supratot apie ka kalbu tai gal padesit surast?
Labai dekoju
Tai niekas neturit?
Ačiū, Uodegyte
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 11, 19:39)
manele ar ka nors radai ?
Radau toj pacioj osinkoj tarp vaikisku paveiksleliu, nes man metrikiukui rekia. Aciu dar karteli
sveikos darbstuoles,
gal kas turite gera sita shema savo lobynuose, nusiteikiau siuvineti, atsispauzdinau, betman taip liejasi kazko,
gal kas turite gera sita shema savo lobynuose, nusiteikiau siuvineti, atsispauzdinau, betman taip liejasi kazko,