Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo sagės

QUOTE(hobite @ 2011 03 14, 22:18)
Ačiū Taniuta, aiškiai paaiškinai. Aš esu vieną sagę siuvus su kaspinu ir dariau kaip tu sakei. Tik man vis atrodė, kad yra kitas kos nors "tinkamesnis" būdas. Taigi, išvada, reikia praktikuotis. Nes manoji tą sagę nebuvo labai jau vykusi.

Aš tiesiog pirmiausia juostelę susilankstau ir tik tada prisiūnu. Mna taip paprasčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 03 15, 00:22)
Aš tiesiog pirmiausia juostelę susilankstau ir tik tada prisiūnu. Mna taip paprasčiau  ax.gif

Man taip pat kur kas patogiau - pirmiau apsisiūti juostelę. Paskui klijuoju kabošoną ir siuvinėju apdailą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir a pabandžiau naują techniką 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RimaJur: 15 kovo 2011 - 12:38
RimaJur, idomu ir gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2011 03 15, 12:38)
Na ir a pabandžiau naują techniką  4u.gif

Fantastika! Iš kur gavote tokios gražios sutažinės juostelės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 03 15, 14:32)
Fantastika! Iš kur gavote tokios gražios sutažinės juostelės? g.gif

Aciu 4u.gif na as pirma karta apskritai pirkau sutaza, tai dar nelabai ka ismanau, tiesiog bazeje pirkau pirma pasitaikiusia smile.gif o ka buna ir kitokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2011 03 15, 17:55)
Aciu  4u.gif  na as pirma karta apskritai pirkau sutaza, tai dar nelabai ka ismanau, tiesiog bazeje pirkau pirma pasitaikiusia  smile.gif  o ka buna ir kitokiu  biggrin.gif

lotuliukas.gif Nežinau ar būna, todėl ir klausiu, nes man iš nuotraukos pasirodė, kad čia kažkokia kitokia juostelė. Arba čia nuotrauka apgaulinga cool.gif
Atsakyti
Taniuta , labai gražios Jūsų sagės wub.gif

Čia dar viena manoji, nė nespėjau jos pavadinti - taip greitai surado šeimininkę smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 03 16, 14:03)
Taniuta , labai gražios Jūsų sagės  wub.gif

notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 03 16, 15:03)
Čia dar viena manoji, nė nespėjau jos pavadinti - taip greitai surado šeimininkę smile.gif

Vejube, labai idomi sage. Norejau pasiteirauti, o tas kaspinukas kabo, ar ir kaip sage, prisisega? O jinai ir realybeje tokia tamsi su rudumu? Siaip man tokios splabeles labai prie sirdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2011 03 16, 18:16)
Vejube, labai idomi sage. Norejau pasiteirauti, o tas kaspinukas kabo, ar ir kaip sage, prisisega? O jinai ir realybeje tokia tamsi su rudumu?  Siaip man tokios splabeles labai prie sirdies  4u.gif

prisisega ir kaspinėlis smile.gif O nuotraukoj spalvos praktiškai kaip ir realybėj ax.gif tamsoka sagytė smile.gif
Atsakyti
visų labai gražios sagytės 4u.gif
Atsakyti