Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo sagės

QUOTE(jolantukas1 @ 2011 03 13, 19:59)
darbeliai labai gražūs.man tik seilę pavarvint lieka.
vakar pabandžiau padaryti tongue.gif laukiu kritikos.patarimų.ačiū.
[u

Man visai smagi sagytė ax.gif O iš ko viduriukas nelabai suprantu? g.gif Dar šiek tiek kruopštumo ir manau bus visai neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 03 14, 09:22)
[size=1][/size]
Man visai smagi sagytė  ax.gif O iš ko viduriukas nelabai suprantu? g.gif Dar šiek tiek kruopštumo ir manau bus visai neblogai  mirksiukas.gif

ačiū smile.gif

ten kažkoks akmuo jau nepamenu.čia mano pirmoji sagė ir karoliukai buvo ne vienodo dydžio doh.gif

ateity gal pavyks geriau.
Atsakyti
Laba diena,

Dar viena mano sage. Tiek kiek esu darius, tikriausiai man paciai sita labiausiai prie sirdies. Man asmeniskai spalvos labai labai grazios. Taciau kitiems gali buti siek tiek per tamsi ar niuri. ax.gif

user posted image

Atsakyti
Nežinau ar šitokia sagė į šitą temą galiu kelt, bet gal nesupyksit.. Tiesiog noriu pasirodyt ir išgirst komentarų 4u.gif

user posted image

hobite, Jūsų sagė be galo graži... bigsmile.gif
Atsakyti
Linulia, dekui uz pagyrimus mano sagei 4u.gif Tavoji irgi labai grazi, ir labai tinkanti siai temai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2011 03 14, 18:06)
Linulia, dekui uz pagyrimus mano sagei  4u.gif  Tavoji irgi labai grazi, ir labai tinkanti siai temai  mirksiukas.gif

Ačiū, hobite ax.gif , beje, nuraminai, kažkodėl galvojau, kad čia tinka tik iš karoliukų vertos sagės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2011 03 14, 16:12)
Dar viena mano sage. Tiek kiek esu darius, tikriausiai man paciai sita labiausiai prie sirdies. Man asmeniskai spalvos labai labai grazios. Taciau kitiems gali buti siek tiek per tamsi ar niuri.  ax.gif

Man irgi labai graži smile.gif Ir spalvos puikios wub.gif Nemėgstu ryškių. Pati ne kartą iš tokio kabošono dariau sages ax.gif Pas mane jos paklausios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 03 14, 20:42)
Man irgi labai graži smile.gif Ir spalvos puikios wub.gif Nemėgstu ryškių. Pati ne kartą iš tokio kabošono dariau sages  ax.gif Pas mane jos paklausios  ax.gif

Malonu, kad patiko. Aš tavuosius papuošalus peržiūrėjau Fotki albume. Labai gražios sagės. Ir labai nemažai jų darytos su kaspinais. O tokių aš dar niekaip neįkertu kaip reikia gaminti, kad gražiai gautusi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 14 kovo 2011 - 20:53
QUOTE(hobite @ 2011 03 14, 20:52)
Malonu, kad patiko. Aš tavuosius papuošalus peržiūrėjau Fotki albume. Labai gražios sagės. Ir labai nemažai jų darytos su kaspinais. O tokių aš dar niekaip neįkertu kaip reikia gaminti, kad gražiai gautusi.  blush2.gif

aciuks.gif
Kokį patarimą dėl juostelių lankstymo duoti net nežinau ax.gif blush2.gif Tiesiog reikia daug kantrybės ir kruopštumo. Būna, kad ne po kartą išardau doh.gif kol gaunu tai ko noriu.
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 03 14, 22:29)
aciuks.gif
Kokį patarimą dėl juostelių lankstymo duoti net nežinau  ax.gif  blush2.gif Tiesiog reikia daug kantrybės ir kruopštumo. Būna, kad ne po kartą išardau  doh.gif kol gaunu tai ko noriu.

Tai jo, reikia praktikos.

Klausyk, pamokyk mane kaip eiles tvarka siuti tokias sages ax.gif 4u.gif As darau taip: ant filco klijuoju kabasona, tada apsiuvu. Apkerpu. Tada priklijuoju oda ir apsiuvu krasta. Galiausiai apdaila. Nu, niekaip neikertu kada siuti kaspina, kad grazi nugarele butu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2011 03 14, 21:45)
Klausyk, pamokyk mane kaip eiles tvarka siuti tokias sages  ax.gif 

Aš darau taip:
1. Ant filco priklijuoju kabašoną, tada apsiuvu biseriu, karoliukais, skalda ar kuom kitu.
2. Tada apkerpu filcą ten kur baigiasi susiūti karoliukai.
3. Tuomet atskirai susilankstau juostelės armonikėlę ar susikarpau juosteles. Viską siūnu palei sagės kraštą. Kai viskas susiūta priklijuoju odą ir jei reikia ją dar apsiūnu.

Nežinau kiek aiškiai čia paaiškinau blush2.gif Jei kas neaišku, drąsiai klausk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 03 14, 23:12)
Aš darau taip:
1. Ant filco priklijuoju kabašoną, tada apsiuvu biseriu, karoliukais, skalda ar kuom kitu.
2. Tada apkerpu filcą ten kur baigiasi susiūti karoliukai.
3. Tuomet atskirai susilankstau juostelės armonikėlę ar susikarpau juosteles. Viską siūnu palei sagės kraštą. Kai viskas susiūta  priklijuoju odą ir jei reikia ją dar apsiūnu.

Nežinau  kiek aiškiai čia paaiškinau blush2.gif Jei kas neaišku, drąsiai klausk wink.gif

Ačiū Taniuta, aiškiai paaiškinai. Aš esu vieną sagę siuvus su kaspinu ir dariau kaip tu sakei. Tik man vis atrodė, kad yra kitas kos nors "tinkamesnis" būdas. Taigi, išvada, reikia praktikuotis. Nes manoji tą sagę nebuvo labai jau vykusi.
Atsakyti