Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo sagės

QUOTE(hobite @ 2011 03 04, 12:37)
Labai grazu ir originalu. Spalvos fainos.  bigsmile.gif  O kaip uzsegima pritvirtinai?

Aciu smile.gif bet vat uzsegima kaip pritvirtinti dabar ir mastau g.gif jauciu su vielute reiks tvirtinti
Atsakyti
sveikos,auksarankės 4u.gif

seniai skaitinėju temutę,labai gražūs visų darbeliai.

pirmą sagę padariau paprašius draugei.parodau keletą savo,laukiu kritikos.nes dariau taip kaip man atrodo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jolantukas, man grazios visos tavo sages. Bet labiausiai patinka su juodu kaspinu ir raudonais bei baltais karoliukais. Joje man viskas absoliuciai dera.

Na, ir as atejau pasigyrti savo nauju darbu. ax.gif
user posted image

Atsakyti
Jolantukas1, man antoji ir trečioji labai patiko thumbup.gif
O aš šią sagytę vakar sapnuose sudėliojau, atsikėlusi sapną perkėliau į realybę ax.gif
user posted image
Atsakyti
Jolantuk, hobite, taniuta, gražūs jūsų darbeliai wub.gif

O čia manoji, paprastutė sagė "Ing ir Jang"
user posted image
Atsakyti
Zivivi, dėkui už pagyras. Tavoji sagė super, ypač kaspinėlis gražus smile.gif Na, šiaip labai patinka juoda balta ar tiesiog juoda. Tavoji sagė elegantiška, graži, tvarkinga ir "paprasta".
Atsakyti
Ačiū, hobite 4u.gif Kaip ten sakoma, "Grožis slypi paprastume" biggrin.gif
Atsakyti
Kiek grožybių pridaryta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ačiū visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes , as pas jus su klausimu , gal ne toje temoje klausiu nepykit , gal zinote kur rasti kokia pamokele kaip pagaminti sage su medziaga , ant ko tvirtinti karoliukus ir kaip prijungti medziaga blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 03 08, 08:56)
Sveikutes , as pas jus su klausimu , gal ne toje temoje klausiu nepykit , gal zinote kur rasti kokia pamokele kaip pagaminti sage su medziaga , ant ko tvirtinti karoliukus ir kaip prijungti medziaga  blush2.gif

http://community.liv...fts/515648.html Štai čia viena pamokėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
na, čia klausimas man rodos buvo apie sages su kaspinėliais biggrin.gif
Atsakyti