Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo sagės

ŽIEMIŠKA sagė man patinka. Tokia šventiška. O koks ten kabašonas? O tie mėlyni karoliukai? - tai turkis?
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 12 13, 17:10)
ŽIEMIŠKA sagė man patinka. Tokia šventiška. O koks ten kabašonas? O tie mėlyni karoliukai? - tai turkis?

Bijau pameluoti unsure.gif Berods turkis ir tas ir anas g.gif Ar hovlitas g.gif Daug pirkau, nebeatsimenu kur kas, ryt pasiklausiu, jei domina smile.gif

O jūsų ant veltinio daryta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 13 gruodžio 2010 - 19:24
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 12 13, 20:20)
Bijau pameluoti unsure.gif Berods turkis ir tas ir anas g.gif Ar hovlitas g.gif Daug pirkau, nebeatsimenu kur kas, ryt pasiklausiu, jei domina smile.gif

O jūsų ant veltinio daryta? g.gif

Panasau pas tave hovlita. Nors as tikrai ne spece akmeneliu, visada juos maisai. Todel ir klausiu.

Aha, as klijuoju ant filco. Tada apsiuvu, ir pagrindui naudoju dirbtine oda. Man taip tvarkingiausiai atrodo darbas tada. Tu, manau, tikriausiai irgi taip darai?
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 12 13, 19:42)
Panasau pas tave hovlita. Nors as tikrai ne spece akmeneliu, visada juos maisai. Todel ir klausiu.

Aha, as klijuoju ant filco. Tada apsiuvu, ir pagrindui naudoju dirbtine oda. Man taip tvarkingiausiai atrodo darbas tada. Tu, manau, tikriausiai irgi taip darai?

Gali būti biggrin.gif Ir aš dar neskiriu biggrin.gif
Ne, aš visas kol kas dariau be pagrindo, užsegimas klijuotas tiesiai prie akmens o apverta iš abiejų pusių. Dar nebandžiau ant filco, nors šiandien jau viską nusipirkau, tai artimiausiu metu planuoju mokytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 12 13, 20:53)
Gali būti biggrin.gif Ir aš dar neskiriu biggrin.gif
Ne, aš visas kol kas dariau be pagrindo, užsegimas klijuotas tiesiai prie akmens o apverta iš abiejų pusių. Dar nebandžiau ant filco, nors šiandien jau viską nusipirkau, tai artimiausiu metu planuoju mokytis biggrin.gif

blink.gif O tai kaip tu ten apveri? Ant filco labai paprasta, kai isicinkini ka ir kaip daryti. Bet kokiu atveju, grazios sages pas tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 13 gruodžio 2010 - 19:57
QUOTE(hobite @ 2010 12 13, 19:56)
blink.gif  O tai kaip tu ten apveri? Ant filco labai paprasta, kai isicinkini ka ir kaip daryti. Bet kokiu atveju, grazios sages pas tave.

Prie baltos dar nepriklijavau užsegimo, vėliau galėsiu nupaveiksluoti kitą pusę mirksiukas.gif dabar fotoaparatas išsikrovė doh.gif
Ačiū, kol kas dar tik keturias ir padariau biggrin.gif
Atsakyti
Štai žadėtoji baltosios antra pusė
user posted image
Ir ant filco pagrindo... biggrin.gif Kažkokia netvirta ji man atrodė, tai sutvirtinau valu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Pasižiūriu, kokios kitų gražios, ir seilė varva biggrin.gif
Sakykit, kiek laiko darot sages? g.gif Išmoksiu kažin kada nors ar gyvenimo neužteks? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žvaigždėta* - paskutinioji sagė fantastiška, tikrai mano skonio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 12 14, 08:56)
Žvaigždėta* - paskutinioji sagė fantastiška, tikrai mano skonio  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū blush2.gif Iki jūsų man dar toli blush2.gif
Atsakyti
Pradrįsau ir aš sągę pasigamint blush2.gif
Pirmas mano blynas ax.gif
Tobulumo nėra, bet ...
Baisiai nebarkit, ką... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 12 16, 22:31)
Pradrįsau ir aš sągę pasigamint  blush2.gif
Pirmas mano blynas  ax.gif
Tobulumo nėra, bet ...
Baisiai nebarkit, ką...  ax.gif

O teisybe pasakius nera ko barti taves. Tik pagirti. Labai grazi sage, spalvos suderintos, kiek as iziuriu, viskas graziai apsiuta. Ir dar kaspina panaudojai. O ci atai yra labai sudetinga, bent jau man. Ir jis labai graziai prisiutas. Tad mano nuomone, labai vykes pirmas blynas. Taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti