ŽIEMIŠKA sagė man patinka. Tokia šventiška. O koks ten kabašonas? O tie mėlyni karoliukai? - tai turkis?
QUOTE(hobite @ 2010 12 13, 17:10)
ŽIEMIŠKA sagė man patinka. Tokia šventiška. O koks ten kabašonas? O tie mėlyni karoliukai? - tai turkis?
Bijau pameluoti Berods turkis ir tas ir anas Ar hovlitas Daug pirkau, nebeatsimenu kur kas, ryt pasiklausiu, jei domina
O jūsų ant veltinio daryta?
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 12 13, 20:20)
Bijau pameluoti Berods turkis ir tas ir anas Ar hovlitas Daug pirkau, nebeatsimenu kur kas, ryt pasiklausiu, jei domina
Panasau pas tave hovlita. Nors as tikrai ne spece akmeneliu, visada juos maisai. Todel ir klausiu.
Aha, as klijuoju ant filco. Tada apsiuvu, ir pagrindui naudoju dirbtine oda. Man taip tvarkingiausiai atrodo darbas tada. Tu, manau, tikriausiai irgi taip darai?
QUOTE(hobite @ 2010 12 13, 19:42)
Panasau pas tave hovlita. Nors as tikrai ne spece akmeneliu, visada juos maisai. Todel ir klausiu.
Aha, as klijuoju ant filco. Tada apsiuvu, ir pagrindui naudoju dirbtine oda. Man taip tvarkingiausiai atrodo darbas tada. Tu, manau, tikriausiai irgi taip darai?
Gali būti Ir aš dar neskiriu
Ne, aš visas kol kas dariau be pagrindo, užsegimas klijuotas tiesiai prie akmens o apverta iš abiejų pusių. Dar nebandžiau ant filco, nors šiandien jau viską nusipirkau, tai artimiausiu metu planuoju mokytis
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 12 13, 20:53)
Gali būti Ir aš dar neskiriu
Ne, aš visas kol kas dariau be pagrindo, užsegimas klijuotas tiesiai prie akmens o apverta iš abiejų pusių. Dar nebandžiau ant filco, nors šiandien jau viską nusipirkau, tai artimiausiu metu planuoju mokytis
O tai kaip tu ten apveri? Ant filco labai paprasta, kai isicinkini ka ir kaip daryti. Bet kokiu atveju, grazios sages pas tave.
QUOTE(hobite @ 2010 12 13, 19:56)
O tai kaip tu ten apveri? Ant filco labai paprasta, kai isicinkini ka ir kaip daryti. Bet kokiu atveju, grazios sages pas tave.
Prie baltos dar nepriklijavau užsegimo, vėliau galėsiu nupaveiksluoti kitą pusę dabar fotoaparatas išsikrovė
Ačiū, kol kas dar tik keturias ir padariau
Štai žadėtoji baltosios antra pusė
Ir ant filco pagrindo... Kažkokia netvirta ji man atrodė, tai sutvirtinau valu
Ir ant filco pagrindo... Kažkokia netvirta ji man atrodė, tai sutvirtinau valu
Pasižiūriu, kokios kitų gražios, ir seilė varva
Sakykit, kiek laiko darot sages? Išmoksiu kažin kada nors ar gyvenimo neužteks?
Sakykit, kiek laiko darot sages? Išmoksiu kažin kada nors ar gyvenimo neužteks?
Žvaigždėta* - paskutinioji sagė fantastiška, tikrai mano skonio
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 12 14, 08:56)
Žvaigždėta* - paskutinioji sagė fantastiška, tikrai mano skonio
Ačiū Iki jūsų man dar toli
Pradrįsau ir aš sągę pasigamint
Pirmas mano blynas
Tobulumo nėra, bet ...
Baisiai nebarkit, ką...
Pirmas mano blynas
Tobulumo nėra, bet ...
Baisiai nebarkit, ką...
QUOTE(pašnekutė @ 2010 12 16, 22:31)
Pradrįsau ir aš sągę pasigamint
Pirmas mano blynas
Tobulumo nėra, bet ...
Baisiai nebarkit, ką...
Pirmas mano blynas
Tobulumo nėra, bet ...
Baisiai nebarkit, ką...
O teisybe pasakius nera ko barti taves. Tik pagirti. Labai grazi sage, spalvos suderintos, kiek as iziuriu, viskas graziai apsiuta. Ir dar kaspina panaudojai. O ci atai yra labai sudetinga, bent jau man. Ir jis labai graziai prisiutas. Tad mano nuomone, labai vykes pirmas blynas. Taip ir toliau