Labas rytas. Mano pirmasis darbukas, vyras išpeikė, sakė be reikalo prikarkliojau šoną
Šagrene, hobite, JuodaKatyte, ačiū jums labai
Žvaigždėta* - gaila, bet didžiąja dalimi pritariu taviškiam.. sagės apvėrimas gražus, bet toks karoliukų "kokonas" čia netinka ir neatrodo sagės dalis...
Žvaigždėta* - gaila, bet didžiąja dalimi pritariu taviškiam.. sagės apvėrimas gražus, bet toks karoliukų "kokonas" čia netinka ir neatrodo sagės dalis...
QUOTE(Giagute @ 2010 11 19, 08:56)
Gyvai jis neatrodo toks ''kokonas''
Šiandien bandysiu paprastą daryti, jei rasiu akmenį
Na, čia tokia mano asmeninė nuomonė
QUOTE(Giagute @ 2010 11 19, 09:13)
Na, čia tokia mano asmeninė nuomonė
Viską aš suprantu, juk negali viskas visiems būti gražu, tuo labiau, čia tik mano pirmasis bandymas, galėsiu dar bandyt ir bandyt
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 11 19, 11:15)
čia tik mano pirmasis bandymas, galėsiu dar bandyt ir bandyt
Labai pagirtina, kaip pirmam bandymui, tai tikrai.
QUOTE(vijurka @ 2010 11 19, 09:29)
Labai pagirtina, kaip pirmam bandymui, tai tikrai.
Ačiū
Nusprendžiau perdaryt
Galutinis šiek tiek pataisytas variantas Norėjau dar kaspinuką prikabint, bet nerandu kur galėčiau nusipirkti Todėl nebetaisysiu, nes paskui visai į pievas nusivažiuosiu
[quote=Žvaigždėta*,2010 11 19, 10:30]
Labas rytas. Mano pirmasis darbukas, vyras išpeikė, sakė be reikalo prikarkliojau šoną
kaip pirmas darbas, manau, super nes as pati pradziamoksle ir tik mokausi visus pribumbasus daryti. Todel, manau, sekantys darbai bus
kaip pirmas darbas, manau, super nes as pati pradziamoksle ir tik mokausi visus pribumbasus daryti. Todel, manau, sekantys darbai bus
surmute, Šagrene, ačiū labai