eikit sau na, žinoma, buvo žiauriai baisu... kai padėjau fotiką, pradėjo galvą skaudėt bet iš kitos pusės- pažįstama, norėjo, kad būtų įamžintos akimirkos, o kad kas fotografuotų ir su muiline nebuvo, tad man praktikai visai buvo gerai
QUOTE(paprasta @ 2010 05 26, 16:19)
Akasha, galima ir pakritikuoti stipriai laukiu kritikos.. dar iš bažnyčios vėliau, nes nedrįstu... apšviesti veidukai nuo blykstės... kaimo bažnyčia.. bandžiau su portretinuku- ISO uzkeliau iki max ir nieko
Na nera taip blogai, kaip sakei... Antra visai gerai ziurisi ir ryskumas ir kompozicija... Trecioje noretusi kiek maziau virsaus ir daugiau apacios... bet visai smagiai ziurisi, o paskutine man labiausiai patiko, tik ryskumo zonos noretusi siauresnes... pabandyk fona su ps pabliurinti ir bus labai liuks...
QUOTE(Akasha @ 2010 05 26, 16:26)
Na nera taip blogai, kaip sakei... Antra visai gerai ziurisi ir ryskumas ir kompozicija... Trecioje noretusi kiek maziau virsaus ir daugiau apacios... bet visai amgiai ziurisi, o paskutine man labiausiai patiko, tik ryskumo zonos noretusi siauresnes... pabandyk fona su ps pabliurinti ir bus labai liuks...
ačiū.... dar blurinti nemoku- bet va bus proga pabandyti
QUOTE(pupshe @ 2010 05 25, 22:00)
101 laiptelis. fotografuodama lyginau kairę pusę su laiptų linija, nežinau kaip turėtų būti teisingai
kiek mano akeles sako, tai cia pas tave veikia ne ta kaire stacioji laiptu linija, o butent desine istrizoji. As irgi patiesinciau biski pradziai, bet ne pagal apatini laipta, nes ten jis istrizas del perspektyvos. O paskui izvelgiu nors ir ne toki tikslu bet golden triangle (pagal ta istrizaja laiptu linija virsun iki laiptu aiksteles, jei neaiskiai susakiau galesiu pabandyt papiest )
Koks cia buvo zidinio nuotolis? 18?
QUOTE(Akasha @ 2010 05 25, 23:22)
Mokesiu tikrai nedaug... Nes perku naudota... 650...
Del tavo foto, tai man labiausiai kliuva, jog horizontas kadra dalina pusiau.... kitas detales, ten ta islindusi stoga ir anra zibinta nesunkiai ps pasalinsi...
Del tavo foto, tai man labiausiai kliuva, jog horizontas kadra dalina pusiau.... kitas detales, ten ta islindusi stoga ir anra zibinta nesunkiai ps pasalinsi...
Uzknisa, vis tiek daug is kisenes
Jo, as ta pirma plana maciau kad biskiuka per daug, pakirpciau, bet idejau originala kadra kad matytusi tas "kreivumo" efektas. Tai kaip tas kreivumas, jis duoda pliusa ar minusa? Jauciu kazkaip per daug isimylejes tuos iskraipymus, tai klausiu daugiau nuomoniu, kol kas pasake tik brumbrumai, kad jai nepatinka.
Sraiges tavo astrios, as i tokius dirbtinius darbus tikrai nespjaunu ir pasigrozet linkes. Didziausia beda, kad jau matytos ir tavo rodytos, po puses metu parodysi, tai gal is naujo pasigrozesiu
Robobebrai, man tas tavo kadras neįstrigo- buvai daug įspūdingesnių įdėjęs o jei kalbant apie kreivumą, tai man taip vidutiniškai- nei kliūna, nei nekliūna
QUOTE(robobebras @ 2010 05 26, 16:37)
Uzknisa, vis tiek daug is kisenes
Jo, as ta pirma plana maciau kad biskiuka per daug, pakirpciau, bet idejau originala kadra kad matytusi tas "kreivumo" efektas. Tai kaip tas kreivumas, jis duoda pliusa ar minusa? Jauciu kazkaip per daug isimylejes tuos iskraipymus, tai klausiu daugiau nuomoniu, kol kas pasake tik brumbrumai, kad jai nepatinka.
Sraiges tavo astrios, as i tokius dirbtinius darbus tikrai nespjaunu ir pasigrozet linkes. Didziausia beda, kad jau matytos ir tavo rodytos, po puses metu parodysi, tai gal is naujo pasigrozesiu
Tai, kad tas kreivumas nera toks ziaurus, kad akis badytu ir man netrukdo... Bet kad patinka irgi negaleciau pasakyti...
Ei ei nereikia cia aiskinti, kad jau matyta, gi jau kiti kadrai... na gal reikejo i viena serija sudeti... Gerai gerai kitakart zinosiu, kad nesikartoti su panasiais kadrais
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 26, 15:26)
priimsim ypac kai paskutinem dienom cia taip tylu koks fotikas?
Pirkom canon eos 1000d su paprastu KIT objektyvu. Apsisprendimui daugiausiai itakos turejo kaina, nes siuo metu negalim sau leist daug skirti fotikui
Ak tie vaikai, niekada nemiega kai mamos savais hobiais nori uzsiimt, bet kai tik turesiu laisva minute atnesiu savo ND.
labas vakaras, bandžiu anksčiau pas jus prisitatyti, bet matyt žinutė dėl patarimo renkantis fotoaparatą buvo ne į temą Dabar jau turiu ir bandau pirmąjį namų darbą padaryti tikiuosi priimsit ir padėsit
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 26, 19:39)
labas vakaras, bandžiu anksčiau pas jus prisitatyti, bet matyt žinutė dėl patarimo renkantis fotoaparatą buvo ne į temą Dabar jau turiu ir bandau pirmąjį namų darbą padaryti tikiuosi priimsit ir padėsit
junkis
ir idekit kas nors ka nors, pakomentuosiu nes sedziu visai be darbo... prasau!!!!
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2010 05 26, 17:29)
Pirkom canon eos 1000d su paprastu KIT objektyvu. Apsisprendimui daugiausiai itakos turejo kaina, nes siuo metu negalim sau leist daug skirti fotikui
Ak tie vaikai, niekada nemiega kai mamos savais hobiais nori uzsiimt, bet kai tik turesiu laisva minute atnesiu savo ND.
na, tai lauksim namu darbu
Labas vakaras
Brumbrumai, tuoj galėsi kritikuot, alyvas fotkinau, reikia surast bent kokia pakenčiamą ir dėsiu.
Papildyta:
Ai, tiesa, šiandien dar RŪŽAVŲ kaštonų mačiau Nu, nebuvau mačius, susodinti jie ten, matyt, dideli jau medžiai, tai vienas baltai žydi, kitas rausvai, visai eilė baltas, rausvas, baltas, rausvas ir t.t. Gaila, nei iš arčiau apžiūrėjau, nei fotiko turėjau, tik iš važiuojančios mašinos...
Brumbrumai, tuoj galėsi kritikuot, alyvas fotkinau, reikia surast bent kokia pakenčiamą ir dėsiu.
Papildyta:
Ai, tiesa, šiandien dar RŪŽAVŲ kaštonų mačiau Nu, nebuvau mačius, susodinti jie ten, matyt, dideli jau medžiai, tai vienas baltai žydi, kitas rausvai, visai eilė baltas, rausvas, baltas, rausvas ir t.t. Gaila, nei iš arčiau apžiūrėjau, nei fotiko turėjau, tik iš važiuojančios mašinos...
QUOTE(Akasha @ 2010 05 24, 12:41)
Na o as blin is neturejimo ka veikti ejau alyvu skabyti i kiema, pagalvojau, kad joms jau paskutines dienos ir reikia pabandyti ir jas iamzinti...
alyvos labai labai gražu
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 26, 20:10)
junkis
ir idekit kas nors ka nors, pakomentuosiu nes sedziu visai be darbo... prasau!!!!
1 nd, sunkiai man sekės. Gal dėl to, kad spalva fono ir objektų panaši?
dėkui už komentarus
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 26, 20:15)
alyvos labai labai gražu
su nd tai tikrai gerai susitvarkei ypac kai viskas balta sunkiau taip fokusuot