Laba!
Patiko Bizytes foto!
Kartais labai aukstom frazem snekat ,nieko nesuprantu,praleidziu Nu bet jus tik kalbekit ,cia mano problema,kad galvoj sienas
Dedu kelias foto,kad negalvotumet,jog nieko neveikiu Veikiu,tik foto labai daug,negaliu issirinkt,kurias kelt ...
Apie boruze:
Pienes :
Leliukai :
QUOTE(zana33 @ 2010 05 25, 19:15)
Laba!
Patiko Bizytes foto!
Kartais labai aukstom frazem snekat ,nieko nesuprantu,praleidziu Nu bet jus tik kalbekit ,cia mano problema,kad galvoj sienas
Dedu kelias foto,kad negalvotumet,jog nieko neveikiu Veikiu,tik foto labai daug,negaliu issirinkt,kurias kelt ...
Apie boruze:
Patiko Bizytes foto!
Apie boruze:
tai reik klaust kai nesupranti tam sitas forumas ir yra
man graziausia antra. nors ir pirma nieko, bet man rodos, ta boruze ne fokuse.. ar cia ta sviesa tai neryskiai ta boruze padaro.. pienes irgi grazu. dera su senu namu pirmas leliukas fainas, gerai iremintas. lyg is veidrodzio ziuretu tik kiek veidukas persviestas.. nesimato fakturos (jauciu as biski nusisneku ) paskutiniams leliukams man truksta ryskumo..
Na gal ir ne pradžia fotografavimo, bet visada smagu padiskutuot, o ir konsultacijos, kitos matančios ir suprantančios akies dažnai reikia, kai neapsisprendi kuris variantas kadravimo ar spalvos geriau žiūrisi .
O ir jūs matau čia kalbant tikrai ne vien pradžiamokslio temom . Nes blykstės ir studijinis apšvietimas jau atskira tema
O ir jūs matau čia kalbant tikrai ne vien pradžiamokslio temom . Nes blykstės ir studijinis apšvietimas jau atskira tema
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 24, 22:00)
oi, man tai labai patinka
QUOTE(Akasha @ 2010 05 25, 00:13)
Labai fainas kadras....
QUOTE(Noelle @ 2010 05 25, 13:52)
Bizyte, fainuoliškas portretas.
ačiū retas atvejis, bet ir man pačiai ši foto patinka, turi šarmo herojai, žinoma, irgi
QUOTE(airv @ 2010 05 25, 16:34)
Ačiū Tik tiek kad vaikiukas raudonai apsirengęs, tai gal kiek blaško?
įdomi foto, net nelabai suprantu kas čia su ja daryta
QUOTE(zana33 @ 2010 05 25, 18:15)
dėkui
antroji nieko, pienės dar fainos, tik norėtųsi ryškesnių su leliukais pirmoj emocija fainai pagauta, tik man per šviesi kažkaip, nemažai padegusių vietų antroj norisi erdvės, paskutinėj taip pat
QUOTE(CiaRuta @ 2010 05 25, 18:35)
Na gal ir ne pradžia fotografavimo, bet visada smagu padiskutuot, o ir konsultacijos, kitos matančios ir suprantančios akies dažnai reikia, kai neapsisprendi kuris variantas kadravimo ar spalvos geriau žiūrisi .
sveika prisijungus pasicekavinau ir aš...pažiūrėjau tavo foto, kelias esu mačius kažkur net gerai, reikia mums patyrusių
101 laiptelis. fotografuodama lyginau kairę pusę su laiptų linija, nežinau kaip turėtų būti teisingai
QUOTE(bizyte @ 2010 05 25, 20:16)
įdomi foto, net nelabai suprantu kas čia su ja daryta
Atspindys čia. O "tiuninguota", nes vaikiuko realiai nebuvo, "įklijavau"
QUOTE(robobebras @ 2010 05 25, 14:42)
Welcome, prasom jungtis
Akasha, kiek mokejai?
O as ieskau patarimu. Turiu toki man visai patinkanti vaizdeli. Platus kampas. Ar tas kreivumas jumi gadina vaizda ar ne? Man kazkaip dingo objektyvumas ir tas kreivumas netgi patinka.
Aisku ir kitokiu pastabu visai mielai laukiu
Akasha, kiek mokejai?
O as ieskau patarimu. Turiu toki man visai patinkanti vaizdeli. Platus kampas. Ar tas kreivumas jumi gadina vaizda ar ne? Man kazkaip dingo objektyvumas ir tas kreivumas netgi patinka.
Aisku ir kitokiu pastabu visai mielai laukiu
Mokesiu tikrai nedaug... Nes perku naudota... 650...
Del tavo foto, tai man labiausiai kliuva, jog horizontas kadra dalina pusiau.... kitas detales, ten ta islindusi stoga ir anra zibinta nesunkiai ps pasalinsi...
QUOTE(airv @ 2010 05 25, 17:09)
Keliu ir aš savo vieną "patiuninguotą". Pakritikavo, kad neįdomi, beja pelnytai, tai "gyvybė" gal pagelbėjo?
Kadras kazkuom patraukia demesi, gal del to kad daug detaliu ir akys begioja ir norisi viska nagrineti... Be vaikucio tikrai butu nuobodoka... O spalvos prislopintos man labiau patiko..
QUOTE(zana33 @ 2010 05 25, 19:15)
Laba!
Patiko Bizytes foto!
Apie boruze:
Patiko Bizytes foto!
Apie boruze:
Borudes abiejuose kadruose centruotos, manau tikrai geriau ziuretusi jei jos butu karstuose taskuose... siek tiek fokuso truksta...
Pienes atvirksciai siuo taveju labiau centre noretusi, nes dabar truksta man erdves virsuj ir kairej...
Vaikuciu foto pirmoji labai neisraiskinga, nes isviesinta labai ir atrodo kazko truksta nors ir emocija vaikucio grazi, bet tas sviesumas nublankina viska... Paskutinioji gal labiau kabinati... Saunuole, kad tiek daug fotografuoji...
QUOTE(pupshe @ 2010 05 25, 22:00)
101 laiptelis. fotografuodama lyginau kairę pusę su laiptų linija, nežinau kaip turėtų būti teisingai
As asmeniskai tiesinciau foto pagal apatiniu laiptu linija... taip kadras atrodytu tiesesnis... Nes dabar ir i zmones ziurint matosi, kad griuva i kaire... O siaip visai smagus vaizdelis...
Atejau prisnekejau, o pati nieko neturiu ikelti
Tikiuosi pasitaisysiu greitu laiku
Labas diena...
Ko cia taip tylu? Net keista
Imetu nuorodele Nikkor Lenses Simulator
Visai idomu realiai pamatyti objektyvo zoom galimybes ir matymo kampus... tiks ir cacon nechnika turintiems, svarbu mm pasirinkimas ir suvokti, kad canon cropas siek tiek didesnis 1.6...
Ir dar is senesniu pasisraiginejimu imetu, kad pagyvinti tema... Kritika, kaip visada laukiama...
Ko cia taip tylu? Net keista
Imetu nuorodele Nikkor Lenses Simulator
Visai idomu realiai pamatyti objektyvo zoom galimybes ir matymo kampus... tiks ir cacon nechnika turintiems, svarbu mm pasirinkimas ir suvokti, kad canon cropas siek tiek didesnis 1.6...
Ir dar is senesniu pasisraiginejimu imetu, kad pagyvinti tema... Kritika, kaip visada laukiama...
Laba! Aciu uz komentarus! Kas tie karstieji taskai?
Sraiges kokios! Kaip is metalo kokio
Laipteliai fainus.Kernave?
Sraiges kokios! Kaip is metalo kokio
Laipteliai fainus.Kernave?
Sveiki, senai skaitineju jusu temele ir zaviuosi jusu nuotrukomis. Vakar isigijau veidrodini fotika, kol kas tamsus miskas man su juo, tad noriu jungtis i jusu gretas ir kartu mokytis fotografijos meno. Ar priimsit?
Papildyta:
Man tos akasha sraiges nerealiai grazios !!!!
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2010 05 26, 15:18)
Sveiki, senai skaitineju jusu temele ir zaviuosi jusu nuotrukomis. Vakar isigijau veidrodini fotika, kol kas tamsus miskas man su juo, tad noriu jungtis i jusu gretas ir kartu mokytis fotografijos meno. Ar priimsit?
Papildyta:
Papildyta:
priimsim ypac kai paskutinem dienom cia taip tylu koks fotikas?