Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba!
Patiko Bizytes foto! bigsmile.gif
Kartais labai aukstom frazem snekat blink.gif ,nieko nesuprantu,praleidziu ax.gif doh.gif Nu bet jus tik kalbekit thumbup.gif ,cia mano problema,kad galvoj sienas biggrin.gif
Dedu kelias foto,kad negalvotumet,jog nieko neveikiu ax.gif Veikiu,tik foto labai daug,negaliu issirinkt,kurias kelt lotuliukas.gif ...
Apie boruze:
user posted image

user posted image

Pienes ax.gif :
user posted image

Leliukai ax.gif :
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zana33: 25 gegužės 2010 - 18:16
QUOTE(zana33 @ 2010 05 25, 19:15)
Laba!
Kartais labai aukstom frazem snekat blink.gif ,nieko nesuprantu,praleidziu ax.gif  doh.gif Nu bet jus tik kalbekit thumbup.gif ,cia mano problema,kad galvoj sienas biggrin.gif
Dedu kelias foto,kad negalvotumet,jog nieko neveikiu ax.gif Veikiu,tik foto labai daug,negaliu issirinkt,kurias kelt lotuliukas.gif ...
Apie boruze:

tai reik klaust kai nesupranti tongue.gif tam sitas forumas ir yra wink.gif

man graziausia antra. nors ir pirma nieko, bet man rodos, ta boruze ne fokuse.. ar cia ta sviesa tai neryskiai ta boruze padaro.. pienes irgi grazu. dera su senu namu smile.gif pirmas leliukas fainas, gerai iremintas. lyg is veidrodzio ziuretu smile.gif tik kiek veidukas persviestas.. nesimato fakturos (jauciu as biski nusisneku biggrin.gif) paskutiniams leliukams man truksta ryskumo..
Atsakyti
Na gal ir ne pradžia fotografavimo, bet visada smagu padiskutuot, o ir konsultacijos, kitos matančios ir suprantančios akies dažnai reikia, kai neapsisprendi kuris variantas kadravimo ar spalvos geriau žiūrisi smile.gif.
O ir jūs matau čia kalbant tikrai ne vien pradžiamokslio temom biggrin.gif. Nes blykstės ir studijinis apšvietimas jau atskira tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 24, 22:00)
oi, man tai labai patinka

QUOTE(Akasha @ 2010 05 25, 00:13)
Labai fainas kadras....

QUOTE(Noelle @ 2010 05 25, 13:52)
Bizyte, fainuoliškas portretas.

ačiū ax.gif retas atvejis, bet ir man pačiai ši foto patinka, turi šarmo ax.gif herojai, žinoma, irgi biggrin.gif

QUOTE(airv @ 2010 05 25, 16:34)
Ačiū  4u.gif Tik tiek kad vaikiukas raudonai apsirengęs, tai gal kiek blaško?

įdomi foto, net nelabai suprantu kas čia su ja daryta ax.gif

QUOTE(zana33 @ 2010 05 25, 18:15)
Patiko Bizytes foto!

Apie boruze:

dėkui 4u.gif

antroji nieko, pienės dar fainos, tik norėtųsi ryškesnių g.gif su leliukais pirmoj emocija fainai pagauta, tik man per šviesi kažkaip, nemažai padegusių vietų g.gif antroj norisi erdvės, paskutinėj taip pat smile.gif

QUOTE(CiaRuta @ 2010 05 25, 18:35)
Na gal ir ne pradžia fotografavimo, bet visada smagu padiskutuot, o ir konsultacijos, kitos matančios ir suprantančios akies dažnai reikia, kai neapsisprendi kuris variantas kadravimo ar spalvos geriau žiūrisi smile.gif.
O ir jūs matau čia kalbant tikrai ne vien pradžiamokslio temom biggrin.gif. Nes blykstės ir studijinis apšvietimas jau atskira tema smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif pasicekavinau ir aš...pažiūrėjau tavo foto, kelias esu mačius kažkur net ax.gif gerai, reikia mums patyrusių 4u.gif
Atsakyti
101 laiptelis. fotografuodama lyginau kairę pusę su laiptų linija, nežinau kaip turėtų būti teisingai g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 05 25, 20:16)
įdomi foto, net nelabai suprantu kas čia su ja daryta ax.gif

Atspindys čia. O "tiuninguota", nes vaikiuko realiai nebuvo, "įklijavau" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 05 25, 14:42)
Welcome, prasom jungtis smile.gif

Akasha, kiek mokejai?

O as ieskau patarimu. Turiu toki man visai patinkanti vaizdeli. Platus kampas. Ar tas kreivumas jumi gadina vaizda ar ne? Man kazkaip dingo objektyvumas ir tas kreivumas netgi patinka.
Aisku ir kitokiu pastabu visai mielai laukiu smile.gif

Mokesiu tikrai nedaug... Nes perku naudota... 650...

Del tavo foto, tai man labiausiai kliuva, jog horizontas kadra dalina pusiau.... kitas detales, ten ta islindusi stoga ir anra zibinta nesunkiai ps pasalinsi...

QUOTE(airv @ 2010 05 25, 17:09)
Keliu ir aš savo vieną "patiuninguotą". Pakritikavo, kad neįdomi, beja pelnytai, tai "gyvybė" gal pagelbėjo?

Kadras kazkuom patraukia demesi, gal del to kad daug detaliu ir akys begioja ir norisi viska nagrineti... Be vaikucio tikrai butu nuobodoka... O spalvos prislopintos man labiau patiko..

QUOTE(zana33 @ 2010 05 25, 19:15)
Laba!
Kartais labai aukstom frazem snekat blink.gif ,nieko nesuprantu,praleidziu ax.gif  doh.gif Nu bet jus tik kalbekit thumbup.gif ,cia mano problema,kad galvoj sienas biggrin.gif
Apie boruze:

Borudes abiejuose kadruose centruotos, manau tikrai geriau ziuretusi jei jos butu karstuose taskuose... siek tiek fokuso truksta...
Pienes atvirksciai siuo taveju labiau centre noretusi, nes dabar truksta man erdves virsuj ir kairej...
Vaikuciu foto pirmoji labai neisraiskinga, nes isviesinta labai ir atrodo kazko truksta nors ir emocija vaikucio grazi, bet tas sviesumas nublankina viska... Paskutinioji gal labiau kabinati... Saunuole, kad tiek daug fotografuoji... 4u.gif

QUOTE(pupshe @ 2010 05 25, 22:00)
101 laiptelis. fotografuodama lyginau kairę pusę su laiptų linija, nežinau kaip turėtų būti teisingai  g.gif

As asmeniskai tiesinciau foto pagal apatiniu laiptu linija... taip kadras atrodytu tiesesnis... Nes dabar ir i zmones ziurint matosi, kad griuva i kaire... O siaip visai smagus vaizdelis...

Atejau prisnekejau, o pati nieko neturiu ikelti blush2.gif
Tikiuosi pasitaisysiu greitu laiku smile.gif
Atsakyti
Labas diena...

Ko cia taip tylu? Net keista g.gif

Imetu nuorodele Nikkor Lenses Simulator
Visai idomu realiai pamatyti objektyvo zoom galimybes ir matymo kampus... tiks ir cacon nechnika turintiems, svarbu mm pasirinkimas ir suvokti, kad canon cropas siek tiek didesnis 1.6...

Ir dar is senesniu pasisraiginejimu imetu, kad pagyvinti tema... Kritika, kaip visada laukiama... mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba! Aciu uz komentarus! bigsmile.gif Kas tie karstieji taskai? blush2.gif
Sraiges kokios! bigsmile.gif Kaip is metalo kokio thumbup.gif
Laipteliai fainus.Kernave? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 26, 10:24)
Ir dar is senesniu pasisraiginejimu imetu, kad pagyvinti tema... Kritika, kaip visada laukiama...  mirksiukas.gif

Antra!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Sveiki, senai skaitineju jusu temele ir zaviuosi jusu nuotrukomis. Vakar isigijau veidrodini fotika, kol kas tamsus miskas man su juo, tad noriu jungtis i jusu gretas ir kartu mokytis fotografijos meno. Ar priimsit? 4u.gif
Papildyta:
Man tos akasha sraiges nerealiai grazios !!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 26 gegužės 2010 - 14:19
QUOTE(Egipta @ 2010 05 26, 15:18)
Sveiki, senai skaitineju jusu temele ir zaviuosi jusu nuotrukomis. Vakar isigijau veidrodini fotika, kol kas tamsus miskas man su juo, tad noriu jungtis i jusu gretas ir kartu mokytis fotografijos meno. Ar priimsit?  4u.gif
Papildyta:
Man tos akasha sraiges nerealiai grazios !!!!  wub.gif

priimsim smile.gif ypac kai paskutinem dienom cia taip tylu biggrin.gif koks fotikas?smile.gif
Atsakyti