Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(CiaRuta @ 2010 05 25, 14:10)
Sveikos, šitą temelę, tai būtų smagu prisijungti prie diskusijų wink.gif

sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 25, 14:14)
reik iskart girtis kokie skaiciukai ir pan biggrin.gif
Papildyta:

prasom smile.gif jau pasizvalgiau po bloga smile.gif i pradziamoksle jus nepanasi wink.gif

Nelabai yra kuo girtis smile.gif Emiau, kad butu platus kampas ir siek tiek zoomo, be to baisiai analizavausi visokiausius testus, kad nebutu visiskas muilas... Tai issirinkau canon 17-85 F4-5.6.... Tamsokas, bet tikiuosi labai nenusivilsiu...

CiaRuta, prasom junkis mirksiukas.gif Tik tikrai nepanasu, kad butumet pradedanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 25, 14:27)
Nelabai yra kuo girtis smile.gif Emiau, kad butu platus kampas ir siek tiek zoomo, be to baisiai analizavausi visokiausius testus, kad nebutu visiskas muilas... Tai issirinkau canon 17-85 F4-5.6.... Tamsokas, bet tikiuosi labai nenusivilsiu...

svarbu geros rankos ir gera akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CiaRuta @ 2010 05 25, 14:10)
Sveikos, šitą temelę, tai būtų smagu prisijungti prie diskusijų wink.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 25, 14:14)
prasom smile.gif jau pasizvalgiau po bloga smile.gif i pradziamoksle jus nepanasi wink.gif

Welcome, prasom jungtis smile.gif

Akasha, kiek mokejai?

O as ieskau patarimu. Turiu toki man visai patinkanti vaizdeli. Platus kampas. Ar tas kreivumas jumi gadina vaizda ar ne? Man kazkaip dingo objektyvumas ir tas kreivumas netgi patinka.
Aisku ir kitokiu pastabu visai mielai laukiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 05 25, 12:42)
O as ieskau patarimu. Turiu toki man visai patinkanti vaizdeli. Platus kampas. Ar tas kreivumas jumi gadina vaizda ar ne? Man kazkaip dingo objektyvumas ir tas kreivumas netgi patinka.
ar kreivumas trukdo negaliu atsakyti, nes pirmiausia pamačiaus kitas trukdančias detales.
kas patinka tai siena, augaliukai ant jos, ir tas žibintas dešinėje taip pat įsipaišo. Vat tokios foto ir norisi, sienos bei dešinio žibinto. Šviesa graži.
Kairėje iš už medžio išlendantis kitas žibintas trukdo, stogas kairėje taip pat.

Bizyte, fainuoliškas portretas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 25 gegužės 2010 - 13:53
QUOTE(robobebras @ 2010 05 25, 14:42)

man tai per daug griuna.. spalvos grazu, bet visa kita man nepasakoja jokios istorijos smile.gif gal labiau galima kazkaip suzaist su tais vijokliais? nu jei eitum pro ten antra karta smile.gif ir tas kairej namas nieko nesako.. nu kazi ar apsimoka ka isspaust is sitos foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 25, 14:53)
man tai per daug griuna.. spalvos grazu, bet visa kita man nepasakoja jokios istorijos smile.gif gal labiau galima kazkaip suzaist su tais vijokliais? nu jei eitum pro ten antra karta smile.gif ir tas kairej namas nieko nesako.. nu kazi ar apsimoka ka isspaust is sitos foto smile.gif

na nemanau kad ji tokia beviltiska smile.gif. Reiks bandyt fotosopinti vakare arba rytoj pagal Noelles pastabas ir ziuresim toliau, paloshim ta geima visgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 05 25, 13:21)
na nemanau kad ji tokia beviltiska smile.gif. Reiks bandyt fotosopinti vakare arba rytoj

aš komentuodama stengiuosi prisiminti, kad esam pradžiamokslių temoje. Šiaip kokioje kūdroje ar kur kitur brūkštelčiau, kad nieko įdomaus nematau. Su PS kažką žinoma išgausi, bet geriau sugrįžti ir vėl medžioti šviesą, kampą, gal dar kažkokią detalę.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 05 25, 16:00)
aš komentuodama stengiuosi prisiminti, kad esam pradžiamokslių temoje. Šiaip kokioje kūdroje ar kur kitur brūkštelčiau, kad nieko įdomaus nematau. Su PS kažką žinoma išgausi, bet geriau sugrįžti ir vėl medžioti šviesą, kampą, gal dar kažkokią detalę.

aisku, nu kad 1.5k km toloka sugrizt smile.gif. Reiskias geimo nebus smile.gif
Atsakyti
Keliu ir aš savo vieną "patiuninguotą". Pakritikavo, kad neįdomi, beja pelnytai, tai "gyvybė" gal pagelbėjo?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 05 25, 15:09)
Keliu ir aš savo vieną "patiuninguotą". Pakritikavo, kad neįdomi, beja pelnytai, tai "gyvybė" gal pagelbėjo?

Spalvos ten geresnes, o gyvybe demesi patraukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 05 25, 16:26)
Spalvos ten geresnes, o gyvybe demesi patraukia  4u.gif

Ačiū 4u.gif Tik tiek kad vaikiukas raudonai apsirengęs, tai gal kiek blaško?
user posted image
Atsakyti