Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o cia , kad nebuciau visai tusciai atejus blush2.gif aisku seselis gal ir trukdo , bet man graziai gavosi biggrin.gif , laukiu kritikos , gal ir negrazu , bet mokinuosi , mokinuosi smile.gif

user posted image

user posted image

sita gal kiek suspausta g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 06 11, 00:00)
mano receptas toks:nusistatau taimeri,  pastatau koki nors daikta (ar tam reikalui panaudoju savo sunu smile.gif ) ir sufokusuoju, uzfiksuoju fokusa ir perdedu ant manual focus. o tada jau einu i ta vieta ir bandau nepozuot  biggrin.gif 
daug kas naudoja pultelius  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif Eisiu pati modeliu sau pabūti smile.gif Gal kai surasiu gražius kampus save fotkindama, tai ir kitus geriau seksis 4u.gif

chameleon, antroj foto taurės visos trūksta, kadras visai neblogas būtų...
trečioj čiuožia ir erdvės per mažai...man joje fotografavimo kampas netinkamas pasirinktas.
Ketvirtoj makalynė tokia...
Su taure serijoje visur jos trūksta...
Pirmoji labiausiai vykusi, bet fokusuočiau kitaip... g.gif o šešėlis netrukdo.

zana33, man paskutinė gražiai žiūrisi, tik su spalvom 'perspausta' g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 11 birželio 2010 - 15:42
Keliu savo 5-ąjį ND natūraliame apšvietime, laukiu kritikos smile.gif

Auto
user posted image

Cloudy
user posted image

Custom
user posted image

g.gif
Atsakyti
Keliu tos pačios užduoties dirbtiniame apšvietime baltą daiktą. Laukiu vertinimų. ax.gif

Auto
user posted image

Tungsten/Lemputė
user posted image

Custom
user posted image

Ar užskaitysit? g.gif Jau taip karšta - ne nuo darbo, bet nuo oro, kad net smegenis spaudžia... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš turiu klausimą dėl (auto)portretų blush2.gif Kas apima sąvoką portretas? Ar tai turėtų būti 'pasinė' nuotrauka, kur tik veidas, ar tai turėtų būti žmogus visas, ar tas žmogus turėtų būti tolygiame fone, ar jo 'įprastinėje' aplinkoje g.gif Ir ar galima būtų vadinti portretu nuotrauką, kurioje veido visai nėra, tačiau ji atspindi tą žmogų (pvz. kalvio portretas, kuriame matosi tik jo rankos darbo metu). Pasilkydusi aš tarp sąvokų blush2.gif
Atsakyti
Alexso gerai 5 ND.... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 06 11, 19:12)
Aš turiu klausimą dėl (auto)portretų  blush2.gif Kas apima sąvoką portretas? Ar tai turėtų būti 'pasinė' nuotrauka, kur tik veidas, ar tai turėtų būti žmogus visas, ar tas žmogus turėtų būti tolygiame fone, ar jo 'įprastinėje' aplinkoje g.gif Ir ar galima būtų vadinti portretu nuotrauką, kurioje veido visai nėra, tačiau ji atspindi tą žmogų (pvz. kalvio portretas, kuriame matosi tik jo rankos darbo metu). Pasilkydusi aš tarp sąvokų  blush2.gif

man atrodo reiktų kaip tik nedaryti "pasinių" nuotraukų ar kažko įprasto, o priešingai galbūt kažkas nematyto, naujo ir įdomaus. gal tik detalė tavęs, aišku kojų nuotrauka nepretenduoja į autoportretinę biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien fotkinau savo ''vaikus'' .. lotuliukas.gif nu man šita foto graži lb... blush2.gif komentuokit kritikuokit... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 06 11, 18:20)
Alexso gerai 5 ND.... mirksiukas.gif  4u.gif

Džiaugiuosi, kad pavyko. biggrin.gif Ačiū. 4u.gif

QUOTE(ohara @ 2010 06 11, 20:02)
Šiandien fotkinau savo ''vaikus'' .. lotuliukas.gif  nu man šita foto graži lb... blush2.gif komentuokit kritikuokit... 4u.gif

Pamačiau, išsiviepiau iki ausų, man labai patiko. biggrin.gif Emocija yra, fokusas ant liežuvėlio su įdomiais plaukeliais, perteikia mintį, kurią norėjai pasakyti. thumbup.gif Man tik kliuvo, kad visas katiniukas ryškus pakankamai, o apatinė priekyje letenėlė jau nebe. Nežinau ar tai blogai ar ne, čia tik šiaip buvo pastebėjimas. g.gif mirksiukas.gif
Iš manęs tiek, te ir kiti pasisako.
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 06 11, 22:02)
Šiandien fotkinau savo ''vaikus'' .. lotuliukas.gif  nu man šita foto graži lb... blush2.gif komentuokit kritikuokit... 4u.gif

man visai žiūrisi, tik kliūna neryškios kojytės... ax.gif šioje foto norėčiau ir jų ryškių... ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti