o cia , kad nebuciau visai tusciai atejus aisku seselis gal ir trukdo , bet man graziai gavosi , laukiu kritikos , gal ir negrazu , bet mokinuosi , mokinuosi
sita gal kiek suspausta
QUOTE(antajo @ 2010 06 11, 00:00)
mano receptas toks:nusistatau taimeri, pastatau koki nors daikta (ar tam reikalui panaudoju savo sunu ) ir sufokusuoju, uzfiksuoju fokusa ir perdedu ant manual focus. o tada jau einu i ta vieta ir bandau nepozuot
daug kas naudoja pultelius
daug kas naudoja pultelius
Ačiū Eisiu pati modeliu sau pabūti Gal kai surasiu gražius kampus save fotkindama, tai ir kitus geriau seksis
chameleon, antroj foto taurės visos trūksta, kadras visai neblogas būtų...
trečioj čiuožia ir erdvės per mažai...man joje fotografavimo kampas netinkamas pasirinktas.
Ketvirtoj makalynė tokia...
Su taure serijoje visur jos trūksta...
Pirmoji labiausiai vykusi, bet fokusuočiau kitaip... o šešėlis netrukdo.
zana33, man paskutinė gražiai žiūrisi, tik su spalvom 'perspausta'
Keliu savo 5-ąjį ND natūraliame apšvietime, laukiu kritikos
Auto
Cloudy
Custom
Auto
Cloudy
Custom
Keliu tos pačios užduoties dirbtiniame apšvietime baltą daiktą. Laukiu vertinimų.
Auto
Tungsten/Lemputė
Custom
Ar užskaitysit? Jau taip karšta - ne nuo darbo, bet nuo oro, kad net smegenis spaudžia...
Auto
Tungsten/Lemputė
Custom
Ar užskaitysit? Jau taip karšta - ne nuo darbo, bet nuo oro, kad net smegenis spaudžia...
Aš turiu klausimą dėl (auto)portretų Kas apima sąvoką portretas? Ar tai turėtų būti 'pasinė' nuotrauka, kur tik veidas, ar tai turėtų būti žmogus visas, ar tas žmogus turėtų būti tolygiame fone, ar jo 'įprastinėje' aplinkoje Ir ar galima būtų vadinti portretu nuotrauką, kurioje veido visai nėra, tačiau ji atspindi tą žmogų (pvz. kalvio portretas, kuriame matosi tik jo rankos darbo metu). Pasilkydusi aš tarp sąvokų
QUOTE(green_tea @ 2010 06 11, 19:12)
Aš turiu klausimą dėl (auto)portretų Kas apima sąvoką portretas? Ar tai turėtų būti 'pasinė' nuotrauka, kur tik veidas, ar tai turėtų būti žmogus visas, ar tas žmogus turėtų būti tolygiame fone, ar jo 'įprastinėje' aplinkoje Ir ar galima būtų vadinti portretu nuotrauką, kurioje veido visai nėra, tačiau ji atspindi tą žmogų (pvz. kalvio portretas, kuriame matosi tik jo rankos darbo metu). Pasilkydusi aš tarp sąvokų
man atrodo reiktų kaip tik nedaryti "pasinių" nuotraukų ar kažko įprasto, o priešingai galbūt kažkas nematyto, naujo ir įdomaus. gal tik detalė tavęs, aišku kojų nuotrauka nepretenduoja į autoportretinę
QUOTE(ohara @ 2010 06 11, 18:20)
Alexso gerai 5 ND....
Džiaugiuosi, kad pavyko. Ačiū.
QUOTE(ohara @ 2010 06 11, 20:02)
Šiandien fotkinau savo ''vaikus'' .. nu man šita foto graži lb... komentuokit kritikuokit...
Pamačiau, išsiviepiau iki ausų, man labai patiko. Emocija yra, fokusas ant liežuvėlio su įdomiais plaukeliais, perteikia mintį, kurią norėjai pasakyti. Man tik kliuvo, kad visas katiniukas ryškus pakankamai, o apatinė priekyje letenėlė jau nebe. Nežinau ar tai blogai ar ne, čia tik šiaip buvo pastebėjimas.
Iš manęs tiek, te ir kiti pasisako.
QUOTE(ohara @ 2010 06 11, 22:02)
Šiandien fotkinau savo ''vaikus'' .. nu man šita foto graži lb... komentuokit kritikuokit...
man visai žiūrisi, tik kliūna neryškios kojytės... šioje foto norėčiau ir jų ryškių...