Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Akasha, kur buvai uzsilipusi, kai pirma fotkinai?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 11, 09:13)
spalvos ir ryskumas tai labai labai. man gal antra grazesne, bet tamsios rankytes tai labai kliuva.. bet matau tau dabar toks tamsumo periodas, ane?smile.gif man gal siek tiek sviesiau noretusi pagal mano nuotaika biggrin.gif

Sutinku su viskuom drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 06 11, 09:21)
dar noriu klustelti, kuri  jūsų noumone geriau- jb ar spalvota?

Spalvytes grazios, bet man gal visgi j/b nuotaika labiau patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 11, 09:13)
spalvos ir ryskumas tai labai labai. man gal antra grazesne, bet tamsios rankytes tai labai kliuva.. bet matau tau dabar toks tamsumo periodas, ane?smile.gif man gal siek tiek sviesiau noretusi pagal mano nuotaika biggrin.gif

Aga lotuliukas.gif kazkoks ryskiu spalvu ir vinjeciu... Bandysiu kai pasikeris nuotaikos pataisytitas rankytes smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 06 11, 09:21)
dar noriu klustelti, kuri  jūsų noumone geriau- jb ar spalvota?

o man ir taip ir anaip liux... jei albumui spalvota, jei ant sienos tai jb...

QUOTE(Tiny @ 2010 06 11, 09:25)
Akasha, kur buvai uzsilipusi, kai pirma fotkinai?

Niekur nelipau... mazo vaiko ir placio kampo privalumas smile.gif
Atsakyti
ačiū už nuomonę 4u.gif

platus kampas ir man patinka, po truputį po truputį mažais žingsneliais jau atsikratau stambaus plano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 11, 09:29)
Niekur nelipau... mazo vaiko ir placio kampo privalumas smile.gif

ogo, atrodo, kad tikrai is labai aukstai smile.gif o koks cia? 35mm? savo dar neprabandziau 50mm, o jau ziuriu kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 11, 09:32)
ogo, atrodo, kad tikrai is labai aukstai smile.gif o koks cia? 35mm? savo dar neprabandziau 50mm, o jau ziuriu kito biggrin.gif

oi nea.. smile.gif cia zoominukas 17-58.... tai 17 labai liuks tokiems padurniavimams... Bandau siom dienom priprasti prie zoominio, nes jau taip i krauja iauges fixiukas buvo... kad dabar sunku nepamirst, kad niekur begti nereikia, nes zooma turiu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 11 birželio 2010 - 08:42
QUOTE(Akasha @ 2010 06 11, 09:38)
oi nea.. smile.gif cia zoominukas 17-58.... tai 17 labai liuks tokiems padurniavimams... Bandau siom dienom priprasti prie zoominio, nes jau taip i krauja iauges fiziukas buvo... kad dabar sunku nepamirst, kad niekur begti nereikia, nes zooma turiu....  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 11, 09:38)
oi nea.. smile.gif cia zoominukas 17-58.... tai 17 labai liuks tokiems padurniavimams... Bandau siom dienom priprasti prie zoominio, nes jau taip i krauja iauges fixiukas buvo... kad dabar sunku nepamirst, kad niekur begti nereikia, nes zooma turiu....  lotuliukas.gif

aa smile.gif nu bet faina taip placiai smile.gif atrodai labai labai auksta biggrin.gif
Atsakyti
as truputi OT paklaust norejau ax.gif pasakykit man zioplei, kur flickr nuorodos ieskot, kad i foruma ikelt doh.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2010 06 11, 10:59)
as truputi OT paklaust norejau  ax.gif  pasakykit  man zioplei, kur flickr nuorodos ieskot, kad i foruma ikelt  doh.gif  Aciu  4u.gif

isijungus foto cirsuj yra all sizes ar pan. ten issirink medium (bent man geriausia). o tada arba spauks desiniu ant foto arba yra po apacia ka reik kopint.
Atsakyti
Laba!
Aciu uz komentarus mano nuotraukoms! 4u.gif
Man su vaikiukais visos grazios tongue.gif ,profesine liga lotuliukas.gif doh.gif
Paaiskinkit man zaliai ax.gif (kad nereiketu vel visos instrukcijos verst,labai ilga ana smile.gif ) :jus sakot fotografuojat ,kad fokusas auto butu...A kur anas reguliuojasi? blush2.gif As ant objektyvo Manual pasidarau,tada jau viska paciai reikia reguliuot.O jei auto,tai auto,jau tik mygtuka spaudyt belieka g.gif Galim dar kazkaip pasidaryt? ( pas mane Nikon d90).
Kamavau kardeli biggrin.gif :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikutes

imetu nuoroda pasizvalgyt http://photogipermarket.com/ , labai graziu foto yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zana33 @ 2010 06 11, 13:06)
Paaiskinkit man zaliai ax.gif (kad nereiketu vel visos instrukcijos verst,labai ilga ana smile.gif ) :jus sakot fotografuojat ,kad fokusas auto butu...A kur anas reguliuojasi? blush2.gif As ant objektyvo Manual pasidarau,tada jau viska paciai reikia reguliuot.O jei auto,tai auto,jau tik mygtuka spaudyt belieka g.gif Galim dar kazkaip pasidaryt? ( pas mane Nikon d90).

tai su auto galima pasirinkti dar ir fokusavomo taskus smile.gif
Atsakyti