Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Egipta @ 2010 06 10, 20:47)
Taip auto focus, bet net su autofocus gali pasirinkt viena is 8 raudonu taskeliu kur nori, kad fokusas butu, tai as taip nedarau, leidziu paciam fotikui parinti. Cia taip primityviai nupasakojau, nezinau ar supratot. Reik man teorijos apie fokusavima pasiskaityt  doh.gif

Pasirink tik centrini fokuso taska mirksiukas.gif sufokusuok, o paskui perkadruok, kad kompozicija patiktu. laikyk iki puses fokuso mygtuka paspaudus, bet buna nusoka ir pabega, ypac jei aplink ryskios spalvos... tada jei laiko yra sufokusuoji ir nejudindama fotiko ant rankinio fokuso perjungi g.gif
Atsakyti
kažkaip aš tai fokusuoju pati... g.gif db nesenai fotkinau kirminą, foto aišku nieko gero, bet va fokusas kad į jį aiškiai matosi g.gif

user posted image
Atsakyti
ohara, tai kur kirminas, o kur vaikas smile.gif kirminas lėtas labai, nepalyginsi su vaiku. biggrin.gif

paprasta, vaikas man paskutinėj 'čiuožiantis' atrodo... blush2.gif

viena iš šiandieninio 'pasižaidimo' smile.gif
user posted image
Atsakyti
airv, čiuožia.. bet man limpa ši foto... blush2.gif ir dar viena kritikai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 06 10, 22:32)
airv, čiuožia.. bet man limpa ši foto...  blush2.gif  ir dar viena  kritikai ax.gif

user posted image

šita man liuks wink.gif neturiu prie ko prikibti.
Papildyta:
o kokia šios savaitės tema?
Galvoju, kitą gal būtų galima padaryti Autoportretų jei norinčių yra? g.gif
O kas esate Auto dariusios, tai kokiu rėžimu fotografuojate? kaip su fokusu? įdomūs visi niuansai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 10 birželio 2010 - 23:15
sveikuciai! seniai buvau uzsukus ax.gif

QUOTE(Egipta @ 2010 06 10, 21:47)
Taip auto focus, bet net su autofocus gali pasirinkt viena is 8 raudonu taskeliu kur nori, kad fokusas butu, tai as taip nedarau, leidziu paciam fotikui parinti. Cia taip primityviai nupasakojau, nezinau ar supratot. Reik man teorijos apie fokusavima pasiskaityt  doh.gif

nelabai gerai darai, nes fotoaparatus juk nezino ka tu nori fokusuot - o ir kaip jam zinot? siaip as kaitalioju tuos taskus .. arba jau kaip Rico minejo, naudoju centrini ir perkadruoju, bet tas sunkiau ypac su vaiku ir atvira diafragma smile.gif

QUOTE(airv @ 2010 06 10, 22:47)

O kas esate Auto dariusios, tai kokiu rėžimu fotografuojate? kaip su fokusu? įdomūs visi niuansai blush2.gif

mano receptas toks:nusistatau taimeri, pastatau koki nors daikta (ar tam reikalui panaudoju savo sunu smile.gif ) ir sufokusuoju, uzfiksuoju fokusa ir perdedu ant manual focus. o tada jau einu i ta vieta ir bandau nepozuot biggrin.gif
daug kas naudoja pultelius bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas hi.gif
QUOTE(paprasta @ 2010 06 10, 23:32)

Labai mielas kadras, as tik gal vos vos noreciau vaikiuko desiniau smile.gif
Atsakyti
Tiny, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 06 09, 18:08)
dedu dar kelias foto, nu nezinau, man kazkuom patinka:)

Pirmoje noretusi dar truputi is arciau, kad butum emus... Tada labai graziai moteris kadra uzpildytu, dalbo atsidurtu kiek desiniau, o ne centre... O siaip visai nieko... 4u.gif

QUOTE(Egipta @ 2010 06 09, 23:04)
Mano mažytės nuotraua šeimos albumui
Kada nors kai ismoksiu dirbt PS panaiknsiu tuos uodu ikandimus  
Pas mane irgi 

Nezinau, bet man baisiai ryskumo truksta... jei jau sakai, kad megsti stambiu plabu, tai sy kadra is dar arciau reikejo daryti, tada man smagiau ziuretusi, jei nukarpytum siek tiek virsaus ir kaires... Kitose irgi ryskumo truksta...

QUOTE(zana33 @ 2010 06 10, 14:47)
Laba! Egipta,ir man ryskumo truksta tavo grazuolei dukrytei 4u.gif  Kaip padaryt ryskiau nelabai pasakysiu,as reguliuoju rankiniu budu ax.gif
Ir mano kelios :

Per tamsios?

Man pirmoji labai faina, nes veiksmas sustingdytas... Tik truputi apacioje trukdo daug nereikalingu, demesi atplesianciu objektu...

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 10, 16:21)
Na tiek to, įmesiu ką nors iš senesnių kritikai susirinkt.

Nors man toks apdirbimas ir nelabai, bet siaip kadras liuks... 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 06 10, 19:41)
Nuostabios aguonos wub.gif

Ir aš dvi mažutes gaudžiau tarp dobilų ax.gif

Labai fainuoles mergytes 4u.gif Antra gal savo spalvomis labiau papirko...

QUOTE(paprasta @ 2010 06 10, 20:05)
ačiū, brumbrumai- ir man trukdo tas kuolas  doh.gif

dar viena 4u.gif

Malkos fone labai fainai, tik butu dar fainiau, kad pilnai jos uzpildytu kadra ax.gif Nes dabar tas kampas truputi atitraukia avilgsni...

QUOTE(ohara @ 2010 06 10, 23:01)
kažkaip aš tai fokusuoju pati... g.gif  db nesenai fotkinau kirminą, foto aišku nieko gero, bet va fokusas kad į jį aiškiai matosi  g.gif

Saunuole, kad vis mokaisi ir bandai viska fotkinti... 4u.gif

QUOTE(airv @ 2010 06 10, 23:17)
viena iš šiandieninio 'pasižaidimo' smile.gif

Visai nebloga si... Patinka man toks overexposintas...

QUOTE(paprasta @ 2010 06 10, 23:32)
airv, čiuožia.. bet man limpa ši foto...   ir dar viena  kritikai

Labai liuks sis kadras tik kaip ir Tiny minejo noretusi daugiau vaikucio kaireje matyti, o desines nuimti... mirksiukas.gif

Na ir as keliu is vakaryksciu padurninejimu kieme.... smile.gif kritikuokit 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 11 birželio 2010 - 08:02
Akasha, ačiū 4u.gif Man pirmoji 4u.gif Antroji... tos rankytės jau man tamsios.. .tokia truputį niūroka man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 11, 08:49)
Na ir as keliu is vakaryksciu padurninejimu kieme.... smile.gif kritikuokit  4u.gif

spalvos ir ryskumas tai labai labai. man gal antra grazesne, bet tamsios rankytes tai labai kliuva.. bet matau tau dabar toks tamsumo periodas, ane?smile.gif man gal siek tiek sviesiau noretusi pagal mano nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
dar noriu klustelti, kuri jūsų noumone geriau- jb ar spalvota?

user posted image
Atsakyti