Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 06 10, 19:41)
Nuostabios aguonos wub.gif

Ir aš dvi mažutes gaudžiau tarp dobilų ax.gif

abi grazios smile.gif tik antroj man trukdo is galeveles einantis "kuolas". nu taip man kryspta zvilgsnis ten smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2010 06 09, 23:04)
Mano mažytės nuotraua šeimos albumui

na, ir su kitiniu turetum isgauti didesni ryskuma. kazka manau ne taip darai. tu cia mazinai nuotrauka pries dedama cia?

iso pas tave sitoj 400. kazkiek triuksmai nugadino rankute, veiduka.. matai, taip kaip oranziskai atrodo. man net idomu, ka tu negerai darai smile.gif nes jei diena, daug sviesos, net ir begiojantis vaikiukas turetu gautis ryskesnis smile.gif as tai jau geriau mazinciau f, nezoominciau, pamazinciau iso iki 200 bent. ir gerai fokusuociau, nejudeciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 10 birželio 2010 - 19:03
ačiū, brumbrumai- ir man trukdo tas kuolas doh.gif

dar viena 4u.gif

user posted image

dar patiko berniukas su obuoliuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 10 birželio 2010 - 19:05
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 10, 20:02)
na, ir su kitiniu turetum isgauti didesni ryskuma. kazka manau ne taip darai. tu cia mazinai nuotrauka pries dedama cia?

iso pas tave sitoj 400. kazkiek triuksmai nugadino rankute, veiduka.. matai, taip kaip oranziskai atrodo. man net idomu, ka tu negerai darai smile.gif nes jei diena, daug sviesos, net ir begiojantis vaikiukas turetu gautis ryskesnis smile.gif as tai jau geriau mazinciau f, nezoominciau, pamazinciau iso iki 200 bent. ir gerai fokusuociau, nejudeciau smile.gif

man ir idomu ka negerai darau smile.gif nuotrauka nekirpt, nemazinta, fotkinta vakare apie 6.
Idedu dar kelias is to paties vakaro:
Sita jau rykesne, o f cia kaip tik buvau gerokai padidinus, nes norejau, kad Traku pilis fone aiskiai matytusi (kuri i i sita kadra nepapuole)

user posted image

O cia vel vaikas neryskus

user posted image

Kaip jus paziurit nuotraukos nustatytmus, kai ji jau ne fotike buna, as nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 10 birželio 2010 - 20:00
QUOTE(paprasta @ 2010 06 10, 18:41)
Ir aš dvi mažutes gaudžiau tarp dobilų ax.gif

Man pirmoj nuotraukoj mergaitei erdvės trūksta, suspausta.

Antros kadravimas nepatinka, rinkčiausi kitą kampą, kad matytūsi labiau pats veiksmas ir vaiko daugiau norėtūsi.

QUOTE(paprasta @ 2010 06 10, 19:05)

šita patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 06 10, 20:59)
man ir idomu ka negerai darau smile.gif nuotrauka nekirpt, nemazinta, fotkinta vakare apie 6.

tai jei nekirpta ir nemazinta, tai kaip originali labai labai mazo dydzio. apie 100 kb. manau, kad tai labai nuvalgo kokybe.. pas mane tai virs 1 mb maziausiai buna, nefotkinu kad butu mazesnis. siulau tau nusistatyt tikrai didesnio dydzio, kad butu
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2010 06 10, 20:59)
Kaip jus paziurit nuotraukos nustatytmus, kai ji jau ne fotike buna, as nemoku  blush2.gif

as tai ziuriu foto su ACDsee, ir kai padarau Properties su desiniu, tai ten atsiranda Exif. ten viskas ir surasyta
Atsakyti
o man tai Egiptos nuotraukose ryškumo tūksta lblb, nematyti visai kur fokusas... unsure.gif o aš vis nerandu ką jums parodyt,tuoj išvis pamiršiu kaip fotkint reikia.. doh.gif unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 06 10, 21:41)
o man tai Egiptos nuotraukose ryškumo tūksta lblb, nematyti visai kur fokusas... unsure.gif o aš vis nerandu ką jums parodyt,tuoj išvis pamiršiu kaip fotkint reikia..  doh.gif  unsure.gif  blush2.gif

bet tavo avataro fotke tai superine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 06 10, 21:13)
Man pirmoj nuotraukoj mergaitei erdvės trūksta, suspausta.

Antros kadravimas nepatinka, rinkčiausi kitą kampą, kad matytūsi labiau pats veiksmas ir vaiko daugiau norėtūsi.
šita patinka smile.gif

ačiū laai už komentarą 4u.gif
Atsakyti
Pasiduodu... karšta... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 10, 21:24)
tai jei nekirpta ir nemazinta, tai kaip originali labai labai mazo dydzio. apie 100 kb. manau, kad tai labai nuvalgo kokybe.. pas mane tai virs 1 mb maziausiai buna, nefotkinu kad butu mazesnis. siulau tau nusistatyt tikrai didesnio dydzio, kad butu
Papildyta:

as tai ziuriu foto su ACDsee, ir kai padarau Properties su desiniu, tai ten atsiranda Exif. ten viskas ir surasyta

Nu kiek paziurejau tai pas mane ir visos virs 1 MB buna, gal cia photobucketas jas kazkaip automatiskai sumazina, nes nustacius, taididziausia dydi fotike g.gif

Papildyta:
Gal beda tame, kad as nereguliuoju fokuso, pats fotikas parenka.
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 06 10, 22:34)
Nu kiek paziurejau tai pas mane ir visos virs 1 MB buna, gal cia photobucketas jas kazkaip automatiskai sumazina, nes nustacius, taididziausia dydi fotike  g.gif

aa, tai nuvalgo. as tai siulyciau deti per flickr. nu tikrai graziau atrodys smile.gif bet su ryskumu vis tiek problemu yra.. pabandyk ideti paprasciausia daikta nufotkinta kada diena smile.gif per flickt ir per bucket. paziuresim skirtuma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2010 06 10, 22:36)
Gal beda tame, kad as nereguliuoju fokuso, pats fotikas parenka.

ta prasme, naudoji auto focus? man tai auto focus visgi geriau nei rankinis. nes pati vis nedataikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 10, 22:38)
aa, tai nuvalgo. as tai siulyciau deti per flickr. nu tikrai graziau atrodys smile.gif bet su ryskumu vis tiek problemu yra.. pabandyk ideti paprasciausia daikta nufotkinta kada diena smile.gif per flickt ir per bucket. paziuresim skirtuma smile.gif
Papildyta:

ta prasme, naudoji auto focus? man tai auto focus visgi geriau nei rankinis. nes pati vis nedataikau smile.gif

Taip auto focus, bet net su autofocus gali pasirinkt viena is 8 raudonu taskeliu kur nori, kad fokusas butu, tai as taip nedarau, leidziu paciam fotikui parinti. Cia taip primityviai nupasakojau, nezinau ar supratot. Reik man teorijos apie fokusavima pasiskaityt doh.gif
Atsakyti