QUOTE(green_tea @ 2010 06 08, 23:22)
Mes gyvenam aukštyn kojom
Šaunuolė, kad nagrinėji bei analizuoji
Taip ir toliau! (Deja, meškiuko foto man nia, bet tikriausiai tai vienas iš pirmųjų tavo darbų. Imk baliončiką
)
QUOTE(Akasha @ 2010 06 09, 11:17)
Dedu sendien dar vienas is balandziu medziokles
Nuotaika zinoma jau kita...
Bet laukiu kritikos....
Vinjetavimas šioje nuotraukoje man netinka, norėtųsi, kad mergaitės žvilgsnis būtų nukreiptas į balandį išskleidusį sparnus, kad būtų kur klaidžioti žvilgsniui.
QUOTE(mergele23 @ 2010 06 09, 18:08)
dedu dar kelias foto, nu nezinau, man kazkuom patinka:)
Įstrižainės kompozicija
, tik neseniai pradėjau suprasti ko reikia tokioms nuotraukoms, ko joms trūksta. Norėtųsi, kokio tai veiksmo, kokio tai pasakojimo ar šviesos žaismo.
Modeliukų turi, dabar tik reikia noro juos pakankint
QUOTE(Egipta @ 2010 06 09, 23:04)
Mano mažytės nuotraua šeimos albumui
Nereikia uodų įkandimų naikinti
, bet kaip ir pati minėjai - per stambus planas. Trūksta vietos mergaitei. Dėl ryškumo - pabandyk padidint F(nelaibai aišku kokį naudoji) ar ISO. Aišku, turi įtakos ir objektyvas.
QUOTE(zana33 @ 2010 06 10, 14:47)
Pirmoje - per daug detalių, per ryškus antrasis planas. Šuolis super. Pagrindinis objektas centre - gal net geriau būtų buvę, jei būtų kadruojama dešinėje pusėje esančiame karštąjame taške. Visą likusią aplinką užpildant dangumi(tada gal ir tinklas apačioje ne tiek maišytų).
Antroji - norėtųsi vaiko veiduką stambiu planu matyti, gal būčiau bandžius fotografuoti vaiko akių lygyje.
Šaunuolės, kad palaikot gyvybę čia - mano raidžių medžioklė ko tais užtruko. Oras netinkamas...
Na tiek to, įmesiu ką nors iš senesnių kritikai susirinkt.
Oj pamiršau, green_tea - man ND gerai. Nors dėl paskutinio(dirbtiniame apšvietime) būtų galima pasiginčyti, bet principą supratai manau, koks skirtumas yra matai