Aš kol kas dar tik du namų darbus padariau, tačiau šiandien nagrinėjausi exposure compensation ir flash compensation tai ta proga parodysiu savo objektą.
Mes gyvenam aukštyn kojom
Man ši nuotrauka patiko, nes ji turi kelis skirtingus gylius (už meškos, tarp jos letenų ir galvos, prieš ją). Taip pat patiko, kad pavyko šiltos spalvos, kurios sustriprina minkštumo įspūdį. Dar patiko, kaip išpildytas kadras bei letenų sudaryta linija, kurią pratęsia rankšluosčio kampas. Nepatiko tai, kad neaišku, kur fokusas (turėjo būti akis, tačiau man rodos, kad viršutinė letena labiau fokusuota), todėl žvilgsnis bėgioja po nuotrauką. Nesu tikra, ar gerai, kad matosi ant ko padėtas meškinas, bet ore kabančio palikti irgi nesinorėjo. Ir dar man kliūna, kad kairės letenos gaurai ne visi tilpo į kadrą, tačiau nežinau, ar jie labai kliūna
Štai, panagrinėjau pati, tačiau norėčiau išgirsti ir kitų nuomonių, nes nežinau, ar iš viso į tą pusę mąstau Ačiū
QUOTE(green_tea @ 2010 06 08, 22:22)
Aš kol kas dar tik du namų darbus padariau, tačiau šiandien nagrinėjausi exposure compensation ir flash compensation tai ta proga parodysiu savo objektą.
man atrodo, kad gan tamsi nuotrauka, ir tas meškiukas tuoj iščiuoš iš kadro..
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 08, 16:12)
O kad nebūtų, kad vien rašau ir nieko nekeliu. Mano liūdesys... (kritika visada mielai priimama).
labai patinka si nuortrauka, spalvos, idėja, pateikimas- super
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 08, 16:12)
O kad nebūtų, kad vien rašau ir nieko nekeliu. Mano liūdesys... (kritika visada mielai priimama).
Beje, gal iš šiaurinės Lietuvos kas nors čia lankosi? Būtų visai malonu susitikti
Beje, gal iš šiaurinės Lietuvos kas nors čia lankosi? Būtų visai malonu susitikti
Na visai idomiai ziurisi... kairej erdves kaip ir truksta, bet is kitos puses tai gal ir ne.... nes dabar tas trukumas kazka isskirtinesnio duoda.. tuolabiau jei jau kalbama apie liudesi, tai tas suspaudimas ispeitimas i kampa sukuria savo nuotaika..
QUOTE(mergele23 @ 2010 06 08, 19:17)
Man norisi kad butu is zemiau fotografuota... Nuotaika ir mimika vaikucio idomi pagauta... Bet va kazko truksta....
QUOTE(Noctua @ 2010 06 08, 22:33)
Gal prisimena mane dar kas? Labai noreciau vel prie jusu jungtis. Skaiciau, kad tema rastai buvo lyg.. Buciau dekinga sulaukus kritikos
visos labai pazenget i prieki as is vietos nepajudejau
visos labai pazenget i prieki as is vietos nepajudejau
Prisimenam prisismenam... Sveika sugryzus... Junkis ir mokykis toliau...
Apie tavo nuotrauka... Tai rastams butu tinkama... Kompoziciskai man irgi tinka, bet blykstes sviesa tai ... Seseliai labai astrus ir kriaukle pasidaro tokia plokscia...
QUOTE(green_tea @ 2010 06 08, 23:22)
Saunu, kad pati taip isanalizavai savo darba... bet as negaliu tau pritarti ir pasakyti, kad man si foto patinka.... Tamsi... WB atrodo neteisingas, o tau tai pasirode privalumas ir silumos ispudis... Man asmeniskai baisiai truksta erdves.. jau taip ta meski suspaudei, kad jis letenom ir galva remiasi i krastus... Ranksluostis naudojamas pagrindui cia irgi nelabai, nes jo faktura atitraukia demesi nuo meskio... Siuo atveju manau daug geriau ziuretusi lygus pagrindas, kuris neatkreiptu tiek demesio...
Sveikos
Aš pražuvelė prisistatau sesija man, tai užsivertus mokslais, knygom, o labiausiai šperom Va tik geriausias draugas fotikas padeda prasiblaškyt... Dar pora egzų ir viiiiskas, laukiu kaip nežinau ko
Aš pražuvelė prisistatau sesija man, tai užsivertus mokslais, knygom, o labiausiai šperom Va tik geriausias draugas fotikas padeda prasiblaškyt... Dar pora egzų ir viiiiskas, laukiu kaip nežinau ko
QUOTE(Akasha @ 2010 06 09, 08:06)
Prisimenam prisismenam... Sveika sugryzus... Junkis ir mokykis toliau...
Apie tavo nuotrauka... Tai rastams butu tinkama... Kompoziciskai man irgi tinka, bet blykstes sviesa tai ... Seseliai labai astrus ir kriaukle pasidaro tokia plokscia...
aciu tikrai su tais seseliais nekas teks mastyt ka daryt su apsvietimais. Norejau taves paklaust : ka naudoji fonams? Medziagas? Tavo foto superines
QUOTE(Noctua @ 2010 06 09, 09:21)
aciu tikrai su tais seseliais nekas teks mastyt ka daryt su apsvietimais. Norejau taves paklaust : ka naudoji fonams? Medziagas? Tavo foto superines
Dekui dekui
Fonams tai ivairiai naudoju... kartais medziaga, kartais vatmano lapus, kartais tiesiog tai kas po ranka pasitaiko....
Dedu sendien dar vienas is balandziu medziokles Nuotaika zinoma jau kita...
Bet laukiu kritikos....
Bet laukiu kritikos....
QUOTE(Akasha @ 2010 06 09, 10:17)
Bet laukiu kritikos....
Bet laukiu kritikos....
man noretusi, kad balandis isskleistais sparnais nebutu isdeges, su aiskiais konturais. O siai idomi foto
QUOTE(Akasha @ 2010 06 09, 09:06)
Man norisi kad butu is zemiau fotografuota... Nuotaika ir mimika vaikucio idomi pagauta... Bet va kazko truksta....
Na man atrodo, kad viskas gerai su sia foto ir nieko netruksta , bet gal del to as taip galvoju, kad cia yra mano vaikas
na geriau isiziurejus, tai gal butu gerai tetukas tame takelyje
dedu dar kelias foto, nu nezinau, man kazkuom patinka:)
Penktas namų darbas:
Saulės šviesoje:
Auto - Saulutė - Manual
Lempos šviesoje:
Auto - Lemputė - Manual
Saulės šviesoje:
Auto - Saulutė - Manual
Lempos šviesoje:
Auto - Lemputė - Manual
QUOTE(Akasha @ 2010 06 09, 11:17)
Bet laukiu kritikos....
Bet laukiu kritikos....
Man grazi si nuotrauka, patinka apsvietimas, suteike gyvumo ir paslapties nuotraukai
kriaukle man grazi, tik noretusi ja kazkaip kitaip pateikti;)