Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš kol kas dar tik du namų darbus padariau, tačiau šiandien nagrinėjausi exposure compensation ir flash compensation tai ta proga parodysiu savo objektą.

Mes gyvenam aukštyn kojom
user posted image

Man ši nuotrauka patiko, nes ji turi kelis skirtingus gylius (už meškos, tarp jos letenų ir galvos, prieš ją). Taip pat patiko, kad pavyko šiltos spalvos, kurios sustriprina minkštumo įspūdį. Dar patiko, kaip išpildytas kadras bei letenų sudaryta linija, kurią pratęsia rankšluosčio kampas. Nepatiko tai, kad neaišku, kur fokusas (turėjo būti akis, tačiau man rodos, kad viršutinė letena labiau fokusuota), todėl žvilgsnis bėgioja po nuotrauką. Nesu tikra, ar gerai, kad matosi ant ko padėtas meškinas, bet ore kabančio palikti irgi nesinorėjo. Ir dar man kliūna, kad kairės letenos gaurai ne visi tilpo į kadrą, tačiau nežinau, ar jie labai kliūna g.gif
Štai, panagrinėjau pati, tačiau norėčiau išgirsti ir kitų nuomonių, nes nežinau, ar iš viso į tą pusę mąstau 4u.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo green_tea: 08 birželio 2010 - 22:23
QUOTE(green_tea @ 2010 06 08, 22:22)
Aš kol kas dar tik du namų darbus padariau, tačiau šiandien nagrinėjausi exposure compensation ir flash compensation tai ta proga parodysiu savo objektą.

man atrodo, kad gan tamsi nuotrauka, ir tas meškiukas tuoj iščiuoš iš kadro.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 08, 16:12)

O  kad nebūtų, kad vien rašau ir nieko nekeliu. Mano liūdesys... (kritika visada mielai priimama).

labai patinka si nuortrauka, spalvos, idėja, pateikimas- super wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 08, 16:12)
O  kad nebūtų, kad vien rašau ir nieko nekeliu. Mano liūdesys... (kritika visada mielai priimama).
Beje, gal iš šiaurinės Lietuvos kas nors čia lankosi? smile.gif Būtų visai malonu susitikti smile.gif

Na visai idomiai ziurisi... kairej erdves kaip ir truksta, bet is kitos puses tai gal ir ne.... nes dabar tas trukumas kazka isskirtinesnio duoda.. tuolabiau jei jau kalbama apie liudesi, tai tas suspaudimas ispeitimas i kampa sukuria savo nuotaika..

QUOTE(mergele23 @ 2010 06 08, 19:17)

o cia mano didysis vyrukas gamtoje

Man norisi kad butu is zemiau fotografuota... Nuotaika ir mimika vaikucio idomi pagauta... smile.gif Bet va kazko truksta....

QUOTE(Noctua @ 2010 06 08, 22:33)
Gal prisimena mane dar kas? Labai noreciau vel prie jusu jungtis.  blush2.gif  Skaiciau, kad tema  rastai buvo lyg..  Buciau dekinga sulaukus kritikos  ax.gif

visos labai pazenget i prieki  thumbup.gif  as is vietos nepajudejau  blush2.gif

Prisimenam prisismenam... Sveika sugryzus... 4u.gif Junkis ir mokykis toliau...
Apie tavo nuotrauka... Tai rastams butu tinkama... Kompoziciskai man irgi tinka, bet blykstes sviesa tai schmoll.gif ... Seseliai labai astrus ir kriaukle pasidaro tokia plokscia...

QUOTE(green_tea @ 2010 06 08, 23:22)

Saunu, kad pati taip isanalizavai savo darba... bet as negaliu tau pritarti ir pasakyti, kad man si foto patinka.... Tamsi... WB atrodo neteisingas, o tau tai pasirode privalumas ir silumos ispudis... Man asmeniskai baisiai truksta erdves.. jau taip ta meski suspaudei, kad jis letenom ir galva remiasi i krastus... Ranksluostis naudojamas pagrindui cia irgi nelabai, nes jo faktura atitraukia demesi nuo meskio... Siuo atveju manau daug geriau ziuretusi lygus pagrindas, kuris neatkreiptu tiek demesio...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš pražuvelė prisistatau pioneer.gif sesija man, tai užsivertus mokslais, knygom, o labiausiai šperom hihihi.gif Va tik geriausias draugas fotikas padeda prasiblaškyt... Dar pora egzų ir viiiiskas, laukiu kaip nežinau ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 09, 08:06)

Prisimenam prisismenam... Sveika sugryzus...  4u.gif  Junkis ir mokykis toliau...
Apie tavo nuotrauka... Tai rastams butu tinkama... Kompoziciskai man irgi tinka, bet blykstes sviesa tai  schmoll.gif ... Seseliai labai astrus ir kriaukle pasidaro tokia plokscia...

aciu 4u.gif tikrai su tais seseliais nekas g.gif teks mastyt ka daryt su apsvietimais. Norejau taves paklaust : ka naudoji fonams? Medziagas? Tavo foto superines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 06 09, 09:21)
aciu 4u.gif  tikrai su tais seseliais nekas g.gif teks mastyt ka daryt su apsvietimais. Norejau taves paklaust : ka naudoji fonams? Medziagas? Tavo foto  superines  thumbup.gif

Dekui dekui blush2.gif
Fonams tai ivairiai naudoju... kartais medziaga, kartais vatmano lapus, kartais tiesiog tai kas po ranka pasitaiko....
Atsakyti
Dedu sendien dar vienas is balandziu medziokles smile.gif Nuotaika zinoma jau kita...
Bet laukiu kritikos....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 09, 10:17)
Dedu sendien dar vienas is balandziu medziokles smile.gif Nuotaika zinoma jau kita...
Bet laukiu kritikos....

man noretusi, kad balandis isskleistais sparnais nebutu isdeges, su aiskiais konturais. O siai idomi foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 09, 09:06)
Man norisi kad butu is zemiau fotografuota... Nuotaika ir mimika vaikucio idomi pagauta...  smile.gif  Bet va kazko truksta....

Na man atrodo, kad viskas gerai su sia foto ir nieko netruksta blush2.gif , bet gal del to as taip galvoju, kad cia yra mano vaikas ax.gif
na geriau isiziurejus, tai gal butu gerai tetukas tame takelyje g.gif

dedu dar kelias foto, nu nezinau, man kazkuom patinka:)
user posted image

user posted image
Atsakyti
Penktas namų darbas:

Saulės šviesoje:
user posted image
Auto - Saulutė - Manual

Lempos šviesoje:
user posted image
Auto - Lemputė - Manual
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 09, 11:17)
Bet laukiu kritikos....
user posted image

Man grazi si nuotrauka, patinka apsvietimas, suteike gyvumo ir paslapties nuotraukai smile.gif

kriaukle man grazi, tik noretusi ja kazkaip kitaip pateikti;)
Atsakyti