Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 06 08, 11:58)
Pirmoji ir paskutine labai smagios... del suniuko nusisukusio, tai reikejo tiesiog ji pakviesti ir butu atsisukes smile.gif O cia kontrasta didinai ar dar kaip apdirbinejai? Patinka tas spalvu sodrumas...

Aciu! Dazniausiai kontrasta didinu,retkarciais koki filtra uzdedu (nezinau terminu,pas mane per photoscape visokie filtriukai dedasi ax.gif ),zodziu zaidziu,zaidziu,kol rezultatas patinka smile.gif

QUOTE(airv @ 2010 06 08, 11:59)
man norėtųsi kad mergaitė veiduką pasukus būtų..  4u.gif

man irgi dar toli toli iki gerų nuotraukų, bet vienas iš mokimosi būdų ir yra komentavimas, tada labiau savose nuotraukose detalės pastebimos... smile.gif

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tai tik paskaitinėju, parodyti nelabai turiu ką blush2.gif

Akasha, man pirmoji labai patinka, tokia kitokia, įdomi, paslaptinga ir nors iš pradžių galvojau, kad spalvota geresnė, bet dabar net sudvejojau, nes jb irgi patinka biggrin.gif

Zana, pirmoji, tik kiek šviesesnės norėtųsi ax.gif
Atsakyti
Sveikos, paskaitau o parasyt ir kazka idet neturiu ka...toks periodas...tikiuos praeis unsure.gif

Visko, nebekomentuosiu, o tik tiek kiek atmintis leis tongue.gif.

Labai patiko Meadow miskas thumbup.gif , labai grazi sviesa.

Akasha, smagu , kad sugrizo noras fotografuoti, mano ikvepimas ir kazkur dinges, nieko grazaus nematau, toks jausmas, kad zvilgsnis kazkoks atbukes doh.gif . Labai patiko trecia su katinuku thumbup.gif , pirmoje, kaip ir minejo kazkas jis tiesiog pasimeta, todel spalvota geriau ziurisi.

Zana33, kas labiausiai pirmose uzkliuvo, tai negraziai krentantys per astrus seseliai, o pirmoje tai ypac, tokiu atveju, geriau susirasti kokio pavesio paieskoti mirksiukas.gif . Patiko ideja su spalvom thumbup.gif . Trecia visai nieko butu, bet man per daug suspausta, suns nosis vos ne i krasta isiremus ir vietos jo zvilgsniui nebera. 4 man labiausiai patinka smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(zana33 @ 2010 06 08, 13:53)
Laba!
Prasau labai smarkiai neskalbti lotuliukas.gif  ax.gif  Zinau,kad pirmoj fokusas truputi nusokes,bet man grazi vistiek blush2.gif

Man antra labiausiai - tik mergaitė(ar mergina :sorry:) atrodo lyg ir išsigandusi. Pakankink daugiau savo modeliuką wink.gif - tikrai puikių rezultatų turėtumėt pasiekti. wink.gif
Trečia bei ketvirta labai suspaustos - norisi daugiau erdvės. 4u.gif

O kad nebūtų, kad vien rašau ir nieko nekeliu. Mano liūdesys... (kritika visada mielai priimama).
user posted image

Beje, gal iš šiaurinės Lietuvos kas nors čia lankosi? smile.gif Būtų visai malonu susitikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 08, 14:12)
O  kad nebūtų, kad vien rašau ir nieko nekeliu. Mano liūdesys... (kritika visada mielai priimama).

Beje, gal iš šiaurinės Lietuvos kas nors čia lankosi? smile.gif Būtų visai malonu susitikti smile.gif

Man laaaabai grazu , tik nesu tikra del kaires, ko gero man jos truputi truksta g.gif .

O is kokios siaurines Lietuvos dalies esi?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 08, 13:06)
Sveikos  4u.gif 
Nauja diena su naujom nuotaikom...

Trečia - thumbup.gif.
Užsimaskavęs katiniukas - nelabai, per daug detalių blaškančių dėmesį. Galbūt ryškumo zona prasidedanti ties katinu būtų pataisiusi padėtį. Arba, kad pagrindinis objektas nors vos vos būtų uždengtas žolės - o tarkim kokios ausys kyšotų virš. blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(laurx @ 2010 06 08, 16:17)
O is kokios siaurines Lietuvos dalies esi?

Ačiū, už komentarą 4u.gif
Esu nuo smile.gif Biržai, Panevėžys, Kupiškis, Pasvalys... Važiuosiu dviem savaitėm paatostogaut, šiaip aplankysiu ir daugiau miestų Raseiniai, Anykščiai. g.gif

Dėl kairės, tai mano ir problema, kad kurią nors pusę visada suspaudžiu... Nors šiuo atveju man nuotraukos pabaigos linija tarsi atrama nugarai lotuliukas.gif, o ar gerai ar blogai tai nežinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 08 birželio 2010 - 15:26
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 08, 14:26)

Esu nuo smile.gif Biržai, Panevėžys, Kupiškis, Pasvalys... Važiuosiu dviem savaitėm paatostogaut, šiaip aplankysiu ir daugiau miestų Raseiniai, Anykščiai.  g.gif

As siaip ir kilus is Birzu smile.gif , kai griztam atostogu, visada ten pas tevus apsistojam smile.gif
Atsakyti
Įkeliu kai ką, t.y. čia šiaip eksperimentavau. lotuliukas.gif Gal atspėsit ką? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 06 08, 15:25)
Įkeliu kai ką, t.y. čia šiaip eksperimentavau. lotuliukas.gif Gal atspėsit ką? biggrin.gif

CPL filtriuka? blush2.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus apie mano foto blush2.gif
nei vienas nesuprato ka as cia fotkinau tongue.gif
Man si foto gavosi atsitiktinai ax.gif tiesiog zaidimas su objektyvu rolleyes.gif man patiko sis asmeninis atradimas tai ir ikeliau lotuliukas.gif
fotografavau kedes ir stala, o gavosi, tai kas gavosi...buvo idomus atradimas man rolleyes.gif

o cia mano didysis vyrukas gamtoje
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 08 birželio 2010 - 18:18
QUOTE(Akasha @ 2010 06 08, 13:06)
Na as jau kai uzsivedziau, tai vel keliu keleta nuotraukyciu jusu kritikai....  smile.gif  Turiu toki grazu kaimyna, tai va ir medziojau as ji vakar... Kolkas dedu nespalvotas.... Kaip bebutu man jos geriau ziurisi... Susirgau as JB liga ir labai sunkiai....  doh.gif  ax.gif
Maskuote...

man trecioji graziausia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zana33 @ 2010 06 08, 13:53)
Laba!
Dedu ir as kelias. Mano manekene tongue.gif  nusprende,kad laikas naujoms nuotraukoms ax.gif :
Prasau labai smarkiai neskalbti lotuliukas.gif  ax.gif  Zinau,kad pirmoj fokusas truputi nusokes,bet man grazi vistiek blush2.gif

man labai garzios pirmos dvi nuotraukos ax.gif labai garziai atrodo spalvoti dryziai ant veido thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 06 08, 17:25)

hmmmm......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 08 birželio 2010 - 19:01
Pries pusmeti jau turbut jus palikau, nes aplinkybes priverte. doh.gif Labai gaila buvo.. verysad.gif Gal prisimena mane dar kas? Labai noreciau vel prie jusu jungtis. blush2.gif Skaiciau, kad tema rastai buvo lyg.. Buciau dekinga sulaukus kritikos ax.gif

user posted image

visos labai pazenget i prieki thumbup.gif as is vietos nepajudejau blush2.gif
Atsakyti