frederica,
ziurejau flickr tavo albumeli....nu fantastika....nori pasakyti ten tavo ranku darbo rubeliais papuosta mergaite?
Tu turi talenta, moki labai graziai perteikti viska nuotraukose
Sveikos
Nauja diena su naujom nuotaikom... Soriukas, kad vakar cia issiliejau Prizadu daugiau i tokias diskusijas nelysti ir daugiau sia tema nerasyti...
Man pirmoji kaip ir visai tokia nieko ir idomi butu , tik va kampas man nelabai patinka.... dviratis, kampu smagiai ziurisi, bet , kad hotizontas pakrypes, tai jau nelabai... Suprantu, kad tai del fotografavimo kampo, bet man ji norisi patiesinti...
Antroji nelabai... Viena alkune nukirsta, taip visai nesmagiai ir siaip ta vaikina norisi stumtelt i kaire labiau...
Nezinau, net kaip vertinti... Galbut pavadinimas pagelbetu, nes dabar kazkaip nelabai idomu... Soriukas bet tikriasiai tiesiog nemoku i tokias nuotraukas ziureti....
Na as jau kai uzsivedziau, tai vel keliu keleta nuotraukyciu jusu kritikai.... Turiu toki grazu kaimyna, tai va ir medziojau as ji vakar... Kolkas dedu nespalvotas.... Kaip bebutu man jos geriau ziurisi... Susirgau as JB liga ir labai sunkiai....
Maskuote...
Poilsis....
Medziokle....
Nauja diena su naujom nuotaikom... Soriukas, kad vakar cia issiliejau Prizadu daugiau i tokias diskusijas nelysti ir daugiau sia tema nerasyti...
QUOTE(airv @ 2010 06 07, 22:28)
Man pirmoji kaip ir visai tokia nieko ir idomi butu , tik va kampas man nelabai patinka.... dviratis, kampu smagiai ziurisi, bet , kad hotizontas pakrypes, tai jau nelabai... Suprantu, kad tai del fotografavimo kampo, bet man ji norisi patiesinti...
Antroji nelabai... Viena alkune nukirsta, taip visai nesmagiai ir siaip ta vaikina norisi stumtelt i kaire labiau...
QUOTE(mergele23 @ 2010 06 08, 11:33)
Nezinau, net kaip vertinti... Galbut pavadinimas pagelbetu, nes dabar kazkaip nelabai idomu... Soriukas bet tikriasiai tiesiog nemoku i tokias nuotraukas ziureti....
Na as jau kai uzsivedziau, tai vel keliu keleta nuotraukyciu jusu kritikai.... Turiu toki grazu kaimyna, tai va ir medziojau as ji vakar... Kolkas dedu nespalvotas.... Kaip bebutu man jos geriau ziurisi... Susirgau as JB liga ir labai sunkiai....
Maskuote...
Poilsis....
Medziokle....
Mergele, man ir nesižiūri...
Akacha, trečioji
Akacha, trečioji
QUOTE(Akasha @ 2010 06 08, 12:06)
Turiu toki grazu kaimyna, tai va ir medziojau as ji vakar... Kolkas dedu nespalvotas....
man trečia geriausiai žiūrisi. katiniukas labai fainas. ir pirmoji man dar visai smagi, tik gal spalvota aiskesne būtų, nes tik gerai pažiūrėjus pamačiau kad jis ten guli, pirmas įspūdis buvo, kad jis eina iš kairės, o pasirodo guli iš dešinės antroj labai žolės maišo, kad akytes užstoja, o paskutinė sujudėjus..
QUOTE(ASTYT @ 2010 06 08, 13:14)
man trečia geriausiai žiūrisi. katiniukas labai fainas. ir pirmoji man dar visai smagi, tik gal spalvota aiskesne būtų, nes tik gerai pažiūrėjus pamačiau kad jis ten guli, pirmas įspūdis buvo, kad jis eina iš kairės, o pasirodo guli iš dešinės antroj labai žolės maišo, kad akytes užstoja, o paskutinė sujudėjus..
Dekui labai uz pastabas.... paskutinej tikrai sujudejus...
Pirma dar idedu ir spalvota... Tikiuosi neuzknisiu visu tiek dedama...
Trecia man asmeniskai labai patiko, bet kai pasakei jog zoles maiso ir pati dabar dvejoju....
spalvota pirmoji man labiau patiko, nes nespalvotoje ir aš gerokai akis paganiau, kol susekiau a, nebent pavadinimas "Maskuotė", tada taip
Laba!
Labiausiai i atminti istrigo mergaite su balandziais
Katukas mielas Man spalvota daug labiau patinka Megstu spalvas.
Dedu ir as kelias. Mano manekene nusprende,kad laikas naujoms nuotraukoms :
Prasau labai smarkiai neskalbti Zinau,kad pirmoj fokusas truputi nusokes,bet man grazi vistiek
Prasau labai smarkiai neskalbti Zinau,kad pirmoj fokusas truputi nusokes,bet man grazi vistiek
man pirmoji labiausiai patiko..
QUOTE(Akasha @ 2010 06 08, 12:06)
Dėl sienos tai sutinku, kliūna ir man. Tik tiesinant arba dviračio "nusikerpa" arba siena šiek tiek gaubta
Va patiesintas variantas, gal geriau?
Antros tai jau neišgelbėsiu, kadruota taip buvo. Jei alkūnė nenukirpta tai vaikino per daug kadre, jei iš toliau fotografuota, tai jis dingsta žalumoj
Akasha, man "maskuotė" J/B patiko, patiko jog galima rasti to ko nesitikėjau
O mergaitę su paukščiais kai fotografavai koks išlaikymas buvo? Labai patiko sustingdinti paukščiai, bet pati nuortrauka labai gyva.
Mergele, o kas pavaizduota toj fotkėj? Kaip darei, su "zoomu"?
Papildyta:
Zana, man išraiškingumo trūksta, nu net nemoku paaiškinti
Pirmoj norėtūsi kad akis būtų dar išraiškingesnė, akcentuota labiau, tai spalvos ant veido maišo.
Antros šviesesnės norėtūsi...
Trečioj būtų geriau jog šuo ir mergaitė viena kryptimi žiūrėtų, kad abiejų bendrumas jaustųsi labiau
Bet šauniai padirbėta
Aciu uz komentarus!!!!
Kiek pastebejau,lengviausia yra visokius augaliukus,daiktelius fotografuot Bet man nelabai idomu Augaliukai dar dar... Idomiausia zmones,gyvunus...Tik nelabai dar ismokiau suni i reikiama puse ziuret Neuzpyk,dabar galvoju,gal buvo imanoma ta suni pakviest is kitos puses,bet dar toli man iki tokiu subtilybiu
Kiek pastebejau,lengviausia yra visokius augaliukus,daiktelius fotografuot Bet man nelabai idomu Augaliukai dar dar... Idomiausia zmones,gyvunus...Tik nelabai dar ismokiau suni i reikiama puse ziuret Neuzpyk,dabar galvoju,gal buvo imanoma ta suni pakviest is kitos puses,bet dar toli man iki tokiu subtilybiu
QUOTE(zana33 @ 2010 06 08, 13:53)
Laba!
Pirmoji ir paskutine labai smagios... del suniuko nusisukusio, tai reikejo tiesiog ji pakviesti ir butu atsisukes O cia kontrasta didinai ar dar kaip apdirbinejai? Patinka tas spalvu sodrumas...
QUOTE(airv @ 2010 06 08, 14:26)
Dėl sienos tai sutinku, kliūna ir man. Tik tiesinant arba dviračio "nusikerpa" arba siena šiek tiek gaubta
O mergaitę su paukščiais kai fotografavai koks išlaikymas buvo? Labai patiko sustingdinti paukščiai, bet pati nuortrauka labai gyva.
Kai pataisei, tai geriau ziurisi...
Islaikymas 1/320....
QUOTE(zana33 @ 2010 06 08, 13:45)
Aciu uz komentarus!!!!
man norėtųsi kad mergaitė veiduką pasukus būtų..
man irgi dar toli toli iki gerų nuotraukų, bet vienas iš mokimosi būdų ir yra komentavimas, tada labiau savose nuotraukose detalės pastebimos...