Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

frederica,

ziurejau flickr tavo albumeli....nu fantastika....nori pasakyti ten tavo ranku darbo rubeliais papuosta mergaite? bigsmile.gif
Tu turi talenta, moki labai graziai perteikti viska nuotraukose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 08 birželio 2010 - 10:56
Sveikos 4u.gif
Nauja diena su naujom nuotaikom... Soriukas, kad vakar cia issiliejau blush2.gif Prizadu daugiau i tokias diskusijas nelysti ir daugiau sia tema nerasyti...
QUOTE(airv @ 2010 06 07, 22:28)
Keliu savo kelis darbus labai išktritikuotus.
Laukiu ir jūsų kritikos  4u.gif

Man pirmoji kaip ir visai tokia nieko ir idomi butu , tik va kampas man nelabai patinka.... dviratis, kampu smagiai ziurisi, bet , kad hotizontas pakrypes, tai jau nelabai... Suprantu, kad tai del fotografavimo kampo, bet man ji norisi patiesinti...
Antroji nelabai... Viena alkune nukirsta, taip visai nesmagiai ir siaip ta vaikina norisi stumtelt i kaire labiau...

QUOTE(mergele23 @ 2010 06 08, 11:33)
o cia ne i tema, bet seniai nieko nedejau....
tai keliu  blush2.gif

Nezinau, net kaip vertinti... Galbut pavadinimas pagelbetu, nes dabar kazkaip nelabai idomu... g.gif Soriukas bet tikriasiai tiesiog nemoku i tokias nuotraukas ziureti....

Na as jau kai uzsivedziau, tai vel keliu keleta nuotraukyciu jusu kritikai.... smile.gif Turiu toki grazu kaimyna, tai va ir medziojau as ji vakar... Kolkas dedu nespalvotas.... Kaip bebutu man jos geriau ziurisi... Susirgau as JB liga ir labai sunkiai.... doh.gif ax.gif
Maskuote...
user posted image

user posted image
Poilsis....
user posted image
Medziokle....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 08 birželio 2010 - 12:06
Mergele, man ir nesižiūri...

Akacha, trečioji thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 08, 12:06)
  Turiu toki grazu kaimyna, tai va ir medziojau as ji vakar... Kolkas dedu nespalvotas....

man trečia geriausiai žiūrisi. katiniukas labai fainas. ir pirmoji man dar visai smagi, tik gal spalvota aiskesne būtų, nes tik gerai pažiūrėjus pamačiau kad jis ten guli, pirmas įspūdis buvo, kad jis eina iš kairės, o pasirodo guli iš dešinės biggrin.gif antroj labai žolės maišo, kad akytes užstoja, o paskutinė sujudėjus..
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 06 08, 13:14)
man trečia geriausiai žiūrisi. katiniukas labai fainas. ir pirmoji man dar visai smagi, tik gal spalvota aiskesne būtų, nes tik gerai pažiūrėjus pamačiau kad jis ten guli, pirmas įspūdis buvo, kad jis eina iš kairės, o pasirodo guli iš dešinės  biggrin.gif antroj labai žolės maišo, kad akytes užstoja, o paskutinė sujudėjus..

Dekui labai uz pastabas.... paskutinej tikrai sujudejus... blush2.gif
Pirma dar idedu ir spalvota... ax.gif Tikiuosi neuzknisiu visu tiek dedama...
Trecia man asmeniskai labai patiko, bet kai pasakei jog zoles maiso ir pati dabar dvejoju....
user posted image
Atsakyti
spalvota pirmoji man labiau patiko, nes nespalvotoje ir aš gerokai akis paganiau, kol susekiau lotuliukas.gif a, nebent pavadinimas "Maskuotė", tada taip ax.gif
Atsakyti
Laba!
Labiausiai i atminti istrigo mergaite su balandziais thumbup.gif
Katukas mielas wub.gif Man spalvota daug labiau patinka bigsmile.gif Megstu spalvas.
Dedu ir as kelias. Mano manekene tongue.gif nusprende,kad laikas naujoms nuotraukoms ax.gif :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Prasau labai smarkiai neskalbti lotuliukas.gif ax.gif Zinau,kad pirmoj fokusas truputi nusokes,bet man grazi vistiek blush2.gif
Atsakyti
man pirmoji labiausiai patiko.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 08, 12:06)
Man pirmoji kaip ir visai tokia nieko ir idomi butu , tik va kampas man nelabai patinka.... dviratis, kampu smagiai ziurisi, bet , kad hotizontas pakrypes, tai jau nelabai... Suprantu, kad tai del fotografavimo kampo, bet man ji norisi patiesinti...
Antroji nelabai... Viena alkune nukirsta, taip visai nesmagiai ir siaip ta vaikina norisi stumtelt i kaire labiau...

Dėl sienos tai sutinku, kliūna ir man. Tik tiesinant arba dviračio "nusikerpa" arba siena šiek tiek gaubta g.gif
Va patiesintas variantas, gal geriau? g.gif
user posted image

Antros tai jau neišgelbėsiu, kadruota taip buvo. Jei alkūnė nenukirpta tai vaikino per daug kadre, jei iš toliau fotografuota, tai jis dingsta žalumoj g.gif

Akasha, man "maskuotė" J/B patiko, patiko jog galima rasti to ko nesitikėjau smile.gif
O mergaitę su paukščiais kai fotografavai koks išlaikymas buvo? Labai patiko sustingdinti paukščiai, bet pati nuortrauka labai gyva.

Mergele, o kas pavaizduota toj fotkėj? Kaip darei, su "zoomu"? g.gif

Papildyta:
Zana, man išraiškingumo trūksta, nu net nemoku paaiškinti g.gif
Pirmoj norėtūsi kad akis būtų dar išraiškingesnė, akcentuota labiau, tai spalvos ant veido maišo.
Antros šviesesnės norėtūsi...
Trečioj būtų geriau jog šuo ir mergaitė viena kryptimi žiūrėtų, kad abiejų bendrumas jaustųsi labiau g.gif
Bet šauniai padirbėta 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus!!!! aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Kiek pastebejau,lengviausia yra visokius augaliukus,daiktelius fotografuot g.gif Bet man nelabai idomu ax.gif Augaliukai dar dar... Idomiausia zmones,gyvunus...Tik nelabai dar ismokiau suni i reikiama puse ziuret ax.gif 4u.gif biggrin.gif Neuzpyk,dabar galvoju,gal buvo imanoma ta suni pakviest is kitos puses,bet dar toli man iki tokiu subtilybiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zana33 @ 2010 06 08, 13:53)
Laba!
Labiausiai i atminti istrigo mergaite su balandziais thumbup.gif 
Katukas mielas wub.gif  Man spalvota daug labiau patinka bigsmile.gif Megstu spalvas.
Dedu ir as kelias. Mano manekene tongue.gif  nusprende,kad laikas naujoms nuotraukoms ax.gif :
Prasau labai smarkiai neskalbti lotuliukas.gif  ax.gif  Zinau,kad pirmoj fokusas truputi nusokes,bet man grazi vistiek blush2.gif

Pirmoji ir paskutine labai smagios... del suniuko nusisukusio, tai reikejo tiesiog ji pakviesti ir butu atsisukes smile.gif O cia kontrasta didinai ar dar kaip apdirbinejai? Patinka tas spalvu sodrumas...

QUOTE(airv @ 2010 06 08, 14:26)
Dėl sienos tai sutinku, kliūna ir man. Tik tiesinant arba dviračio "nusikerpa" arba siena šiek tiek gaubta g.gif
Va patiesintas variantas, gal geriau?  g.gif

Akasha, man "maskuotė" J/B patiko, patiko jog galima rasti to ko nesitikėjau smile.gif
O mergaitę su paukščiais kai fotografavai koks išlaikymas buvo? Labai patiko sustingdinti paukščiai, bet pati nuortrauka labai gyva.

Kai pataisei, tai geriau ziurisi...

Islaikymas 1/320....
Atsakyti
QUOTE(zana33 @ 2010 06 08, 13:45)
Aciu uz komentarus!!!! aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Kiek pastebejau,lengviausia yra visokius augaliukus,daiktelius fotografuot g.gif Bet man nelabai idomu ax.gif Augaliukai dar dar... Idomiausia zmones,gyvunus...Tik nelabai dar ismokiau suni i reikiama puse ziuret  ax.gif  4u.gif  biggrin.gif Neuzpyk,dabar galvoju,gal buvo imanoma ta suni pakviest is kitos puses,bet dar toli man iki tokiu subtilybiu doh.gif

man norėtųsi kad mergaitė veiduką pasukus būtų.. 4u.gif

man irgi dar toli toli iki gerų nuotraukų, bet vienas iš mokimosi būdų ir yra komentavimas, tada labiau savose nuotraukose detalės pastebimos... smile.gif
Atsakyti