Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alexso @ 2010 06 06, 19:54)
Kur radai, ir as noriu jo!!! biggrin.gif

radau pas save kompe biggrin.gif pries n metu parsisiuntus, pasirodo..

pabandyk cia, man rodos veikia. ten 5 knygos
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 06, 18:07)
radau pas save kompe biggrin.gif pries n metu parsisiuntus, pasirodo..

pabandyk cia, man rodos veikia. ten 5 knygos

4u.gif
Atsakyti
ačiū, brumbrumai, ir aš jau siunčiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 06 06, 15:19)

oki, reik foto pakomentuot smile.gif

man pirmoj tai lyg kazko truksta.. jei darei, kad butu visa neryski, paplaukus, tai man tada norisi kad dar labiau paplaukus butu. arba jau tada kazkas fokuse ir rysku. ai, nors antra karta paziurejau, jau labiau patinka biggrin.gif gal ir uztenka to paplaukimo..

antraa tai man nieko smile.gif toks visai grazus portretas. bet nera, kad labai kabintu. razinkos truksta, kaip cia kazkas megsta sakyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 06 06, 16:05)

ilgai ziurejau ir bandziau kazka isgalvot, ka pasakyt smile.gif labai daug smulkmenu kaireje. mergaite, akiniai, stikluose atspindziai, drabuziai.. na per daug man ten. o kitas sonas toks ramus, nu bet neatsveria ano margumo. taip sakant, nesuprantu ar noreta mergaite parodyt, ar kur ji yra.. kokybiska, bet man nesirisa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 06, 18:54)
Sveikos!  4u.gif

nu labai graziai tau ta sviesa isejo (pati kazka bandziau toki vaizda nufotkint, bet man gavosi snipstas smile.gif tad suprantu, kad ne taip lengva taip nufotkint). bet man cia ziurint norisi vertikalios foto. kad laviau i gyli, o ne ploti sueitu vaizdas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 06 birželio 2010 - 19:59
brumbrumai, norėjau, kad gautųsi paplaukusi tokia ax.gif ačiū labai už komentarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 06, 20:01)
ilgai ziurejau ir bandziau kazka isgalvot, ka pasakyt smile.gif labai daug smulkmenu kaireje. mergaite, akiniai, stikluose atspindziai, drabuziai.. na per daug man ten. o kitas sonas toks ramus, nu bet neatsveria ano margumo. taip sakant, nesuprantu ar noreta mergaite parodyt, ar kur ji yra.. kokybiska, bet man nesirisa smile.gif
Papildyta:

ten jau nebe mergaitė smile.gif dėl atsvaros tai aš manau kad jei būtų ryškus antras planas, tai tada labai akys metytūsi, o dabar tik į kairę biggrin.gif o del WB? ne per tamsus, ne per pilkas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 06 06, 21:19)
ten jau nebe mergaitė smile.gif dėl atsvaros tai aš manau kad jei būtų ryškus antras planas, tai tada labai akys metytūsi, o dabar tik į kairę  biggrin.gif  o del WB? ne per tamsus, ne per pilkas?  g.gif

ai, visas mergaitem vadinu, nu kazkaip taip gaunasi biggrin.gif o apie atsvara norejau pasakyti, kad ji nors ir lengva, bet vis tiek neatsveria anos puses. gal tiesiog man tie akiniai maiso biggrin.gif o wb tai man tinka. nors gal siaip skaitosi, kad per pilkas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 06, 21:01)
nu labai graziai tau ta sviesa isejo (pati kazka bandziau toki vaizda nufotkint, bet man gavosi snipstas smile.gif tad suprantu, kad ne taip lengva taip nufotkint). bet man cia ziurint norisi vertikalios foto. kad laviau i gyli, o ne ploti sueitu vaizdas

Pasitaiko tokių dienų, kai saulutė sukuria magišką atmosferą smile.gif - tada tik darbuokis fotoaparatu. Turiu ir vertikalią, bet objektyvas buvo per siauras, visam įspūdžiui perteikti reikėjo platesnio kampo... Neteršiu čia eterio, flickr įmečiau wink.gif. Todėl tas kadras yra toks koks yra - nėra kažkas nuostabaus ir neįprasto sad.gif.

Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 06 06, 20:28)
ačiū, brumbrumai, ir aš jau siunčiuosi 4u.gif

kaip suprantu norint atsisiųsti būtina registruotis tam psl g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Ateinu pas Jus su antru namu darbu.
laukiu komentaru smile.gif
f5
user posted image
f7.1
user posted image
f9
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 06 06, 21:57)
kaip suprantu norint atsisiųsti būtina registruotis tam psl  g.gif

jau radau, kad nereikia ax.gif
Atsakyti
keliu savo 4ND, labai lauksiu komentaru ax.gif (tikiuos su kompozicija pavyko geriau nei 3)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti