Kilo toks kvailokas klausimas, kaip reikia "pasarpinti" prieš mažinant nuotrauką
Sulaukiau komentaro ir tikrai nešarpinu aš
Šiandien po ilgos pertraukos netikėtai užėjo mano mylima uošvienėlė. Tai kaip apsidžiaugė mano mažoji. Negalėjau jų nefotografuoti, buvo labai jaudinanti akimirka. Visų pirma noriu pasakyti, kad su mano ojektyvu negaliu automatiškai nustatyti ryškumo (sugedo), taigi darau tai rankiniu būdu, kaip ir visa kita. Taigi dėl ryškumo žinau, kad nekas, bet aš treniruojuosi... Būtų įdomu išgirsti kuo daugiau nuomonių.
Paskutinė ne pati geriausia, bet čia tiesiog viena paskui kitą daryta nuotrauka, kaip serija.
Ir dar abiejų portretukas, man jis kažkuo labai patinka. Gal ko trūksta, kur galėčiau taisytis? Gal alkūnės per mažai?
Paskutinė ne pati geriausia, bet čia tiesiog viena paskui kitą daryta nuotrauka, kaip serija.
Ir dar abiejų portretukas, man jis kažkuo labai patinka. Gal ko trūksta, kur galėčiau taisytis? Gal alkūnės per mažai?
Alexo, man tamsokos ir erdvės trūksta. Norėtūsi pirmoj foto matyti dėšinės daugiau ir šiek tiek kairės. Trečioj kampo kito norėtūsi, kad profilis labiau mergaitės matytusi
QUOTE(airv @ 2010 06 02, 14:42)
Alexo, man tamsokos ir erdvės trūksta
Ačiū už pastebėjimą, su šviesa dar mokausi. Be to ryte buvo niūroka lauke, tai namie automatiškai tamsiau. Bandysiu toliau žaisti su skaičiais.
QUOTE(Alexso @ 2010 06 02, 16:41)
Labai tamsios foto, taip pat erves virsuje ir kaireje truksta... man asmeniskai apacios per daug... Jeigu nieko pries galiu ikelti savo bandyma sutvarkyti viena foto... Arba galiu tiesiog tau atsiusti... Pirmoji man labiausiai istrigo... tokia tikrai jausminga.... Mergaite taip rupestingai ziurineja mociutes rankas... O ten toks geras akcentas ziedas... Truputeli pasviesinau, apkarpiau ir man asmeniskai geriau ziurisi...
QUOTE(Akasha @ 2010 06 02, 15:36)
Labai tamsios foto, taip pat erves virsuje ir kaireje truksta... man asmeniskai apacios per daug... Jeigu nieko pries galiu ikelti savo bandyma sutvarkyti viena foto... Arba galiu tiesiog tau atsiusti... Pirmoji man labiausiai istrigo... tokia tikrai jausminga.... truputeli pasviesinau, apkarpiau ir man asmeniskai geriau ziurisi...
Kelk čia, man idomu. Aš nieko nedariau nuotraukoms, norėjau įkelti kaip nufotografavau, kad žinočiau į ką atkreipti dėmesį fotografuojant.
Pirma man patiko, nes dukra labai nuoširdžiai glosto ranką.
Va mano variantai: Ai tiesa... Truputeli dar saturation numazinau... Nes spalvos per daug rekiancios pasirode...
Ir JB variantas.. Nes kazkaip pagalvojau, kad tokioms foto tikrai tinka JB....
QUOTE(Akasha @ 2010 06 02, 15:44)
Va mano variantai:
Galbūt JB. Norėjau, kad parodytum, kur reikia keistis.
Modeliai irgi buvo visai nepasiruošę fotosesijai, tai man daug margų nederančių spaalvų. Jau vien fonas nekoks. Dėl to nelabai daug ir erdvės "užgriebiau".
QUOTE(Maggie @ 2010 06 02, 08:06)
foto. is pradziu bandziau tamsint, kad tik konturai matytusi (pagal Narajanos pamoka), visai neblogai atrode, bet man dabar periodas shviesiu foto.
gražiai su šviesa sužaidei, man patinka, antroji labiau, tik vos dešinės kirpčiau, trečioj mergaitės emocija faina, bet detalės trukdo, paskutinė crazy tokia tikrai, dėjai kokį actioną?
QUOTE(ohara @ 2010 06 02, 12:46)
kiek daug gražių foto...
man asmeniškai šitam vėžliukui norėtųsi šviesesnio fono, nes nekontrastuoja dabar, pasimeta jis antroji spalvota geresnė man, tik tie paukščiai, tai lyg dvi atskiros istorijos, nes skrenda į skirtingas puses, jei viršutinio nebūtų, o apatinį pakelti į jo vietą, tuomet jam atsirastų vietos dar, bet gal nusišneku, nes pati kiek paukščius bandžiau fotkint, nepavyko, sunku juos sukadruot
QUOTE(Inguteliute @ 2010 06 02, 14:17)
Sveikutės Ilgą laiką skaitinėju jūsų temelę, bet niekaip nedrįsau įsiterpti, tačiau nusprendžiau, kad jau pats laikas. Tikiuosi priimsit į savo būrelį.
junkis, ND gali daryti o apie foto, man pirmoj barkadėlis biškį, o antroj neperskaitau minties ir rėmeliai man nelabai
QUOTE(Alexso @ 2010 06 02, 15:41)
Šiandien po ilgos pertraukos netikėtai užėjo mano mylima uošvienėlė. Tai kaip apsidžiaugė mano mažoji.
šiaip, man fainos tavo šios foto, tokios šiltos, išskirčiau pirmą ir trečią tik trečioj kadruoti labiau iš kairės norėtųsi. Akashos variantas patinka, tik man gal trūksta močiutės viršugalvio dėl paskutinės nežinau net kaip būtų galima geriau sukadruot lyg ir norėtųsi kitaip, bet kaip... man irgi dar sunku su kadravimu ir erdve ir jb šiom foto tinka
man nesifotografuoja paskutiniu metu tiek daug foto žiūriu, nagrinėju, o kai paimu fotiką rodos nieko nemoku..... nu nors taip ir yra
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 01, 22:11)
Nuotrauka ne mano, tik labai įdomu buvo, kaip yra padaroma, kad vanduo atrodo kaip dūmai ar kaip čia geriau pasakyt?
Nors čia ne pats geriausias pavyzdys, bet maždaug, manau, aišku, ko noriu.
Nors čia ne pats geriausias pavyzdys, bet maždaug, manau, aišku, ko noriu.
kiek zinau ir maciau tai yra daroma su PS.
QUOTE(Dalyja @ 2010 06 02, 19:09)
kiek zinau ir maciau tai yra daroma su PS.
kuo puikiausiai galima ir be PS !
Gal kam bus įdomu Snap.Lt fotokonferencija 7 žingsniai portreto link"