QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 01, 20:11)
Labas vakaras
Narajana, tai ar galima būtų tą photoshopo key gaut?.. Programą parsisiunčiau, kol kas veikia kaip trial, bet key galima bet kada įvest...
Narajana, tai ar galima būtų tą photoshopo key gaut?.. Programą parsisiunčiau, kol kas veikia kaip trial, bet key galima bet kada įvest...
Aha parašyk savo el. paštą atsiųsiu, o gal skype turi, nes mailu gali nepraeiti, gali sulyginti su virusu nes gale exe yra. o skype tai praeis...
QUOTE(Alexso @ 2010 06 01, 20:53)
Narajana, o kokia tavo nuomone apie Adobe Photoshop Lightroom???
As sita programa parsisiuciau pries ~ 8 dienas, skaiciau EFoto gerus atsiliepimus. Bet manau, kad su mano pajegumais per likusias dienas nieko labai neissiaiskinsiu. Jei sios programos key turi, tai ir as noreciau.
As sita programa parsisiuciau pries ~ 8 dienas, skaiciau EFoto gerus atsiliepimus. Bet manau, kad su mano pajegumais per likusias dienas nieko labai neissiaiskinsiu. Jei sios programos key turi, tai ir as noreciau.
Na čia kiekvienam pagal poreikius. man asmeniškai Lightroomas nelabai patinka, turiu jį, bet nesinaudoju. Man nepatinka konvertavimo spalvos. Aš naudoju Phase One programą. 5 versija tikrai gera. Vienintelio ko jie iki šiol nesutvarko, tai geltonos spalvos, jei yra ugnis ar saulė tiesiogiai, tai blogai, o su visu kitu susitvarko puikiai
O kokią versiją parsisiuntei? Aš paskutinės versijos neturiu.
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 01, 21:11)
Nuotrauka ne mano, tik labai įdomu buvo, kaip yra padaroma, kad vanduo atrodo kaip dūmai ar kaip čia geriau pasakyt?
Nors čia ne pats geriausias pavyzdys, bet maždaug, manau, aišku, ko noriu.
Nors čia ne pats geriausias pavyzdys, bet maždaug, manau, aišku, ko noriu.
kaip tik ruošiu dabar paskaitą rytdienos kursams apie tokius vandens efektus Taip čia ilgas išlaikymas. Tik čia dar niuansų yra, jei dieną fotografuoji kaip ilgą išlaikymą padaryti ir kad 'išdegę' nebūtų. Jei tamsu tai nieko, o va jei saulė plieskia, o vandens vis vien išplaukusio norisi...