Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 05 23, 11:35)
Ai tai nelabai cia dar ka ir prideje smile.gif, tai tada ir nekomentuosiu... Oharai jau issakyta mano nuomone smile.gif... O praejusioj temelej kas buvo, tai irgi visi jau gave kritikos smile.gif

Keliu as sendiien viena nuotraukyte jusu teismui... Man toks klausimas iskilo ar labai trukdo triuksmai? Bandziau speciasiai kelti iso iki dugno ir tikrinau, kaip cia jis triuksmauja ant pilno.... Nes reik issiaiskinti vdrug kokia situacija kai to reikes smile.gif, tai zinosiu ar verta fotkinti su aukstu iso ar geriau net netraukti fotiko... Siaip kaip padurniavimui man tas iso visai patiko... tas grainas suteikia toki ispudi lyg juosta fotkinta...  blush2.gif

sveika smile.gif

tas triuksmas tai puse velnio. kol nepasakei, nepastebejau smile.gif siaip kaip paziuri, tai jo, matosi. isdidintoj foto turbut labiau jis lenda i akis. bet cia spalvot uzpilkintos.. tai gal pataiso padeti smile.gif vienu zo, nieko nepasakiau biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
na va... vakar nusipirkau aparačiuką, tai dabar jau jungsiuosi ir į jūsų gretas. Iškilo man toks klausimėlis... norėčiau apsauginio stikliuko objektyvui, bet nežinau kokį pirkti...
1
2
kuris geresnis? man reikia tik apsaugai, nuo nusibraižymo blush2.gif na pradžiai
Atsakyti
cia taip ramu, kad net baisu biggrin.gif

imesiu savo viena.. tokia melynai zalsva pakalnutem kvepiancia vienatve smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras, o jau ramuma čia... smile.gif Net keista... Nors mes gražiais orais džiaugiamės, nėra laiko ir noro tiek daug prie kompo sėdėt, turbūt ne vien mes taip. biggrin.gif
Vėl bandžiau "pagaut" mažę kaip nors gražiau, bet kažin, ar ne per šviesiai čia gavosi?.. g.gif
user posted image
Kuo toliau, tuo sunkiau tie "gaudymai" sekasi, baigėsi dienos - "kur pasodinai, ten radai"... lotuliukas.gif
Galvoju bandyti lašiukus fotografuot, t.y. daryt neprivalomus namų darbus, pačiai įdomu išmokt, o dėl savaitės temos, tai mados fotografija užsiimt kažin ar išeitų, o ir modelio neturiu... rolleyes.gif Dėl ilgo išlaikymo palauksiu pavyzdžių, tada jau ir aš bandysiu. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 05 23, 20:56)
Labas vakaras, o jau ramuma čia... smile.gif Net keista... Nors mes gražiais orais džiaugiamės, nėra laiko ir noro tiek daug prie kompo sėdėt, turbūt ne vien mes taip. biggrin.gif
Vėl bandžiau "pagaut" mažę kaip nors gražiau, bet kažin, ar ne per šviesiai čia gavosi?.. g.gif

man tai grazu. graziai ikomponuota, spalvos grazios. drabuzeliai irgi cia gerai dera, nemaiso niekas smile.gif gal dar kaires nepamaisytu, nes norisi matyt del ko jii dziaugiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 23, 19:16)
gal dar kaires nepamaisytu, nes norisi matyt del ko jii dziaugiasi smile.gif

Tai kad nieko ten nebuvo, šiaip vaikas jaunyste džiaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
Akasha, būtum nepasakius apie triukšmus, būčiau galvojus, kad čia šiaip nuotraukytė "patiuninguota" blush2.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 05 21, 18:12)
šypseniukas naujoje temoje.

nuostabu! perfect.
QUOTE(ohara @ 2010 05 21, 21:41)
Dar dabar skraidžioja... bigsmile.gif  lotuliukas.gif

nebloga. geresne kompozicishkai uz pirmaja, idomus dangus. bet gal noretusi priartint skrenduoli.
Keliu as sendiien viena nuotraukyte jusu teismui...

man iso cia netrukdo. ir spalvos fainos, ir visa kita. pastebejau, kad man net labiau prie sirdies (kai fotkinta lauke, vaikai, situacijos, bet NE studijines tiek zmoniu, tiek daiktu) "triukshmingos foto". tos ishciustytos irgi patinka, bet dazhnai man jau perzhengta riba ir viskas "per tobula", o siek tiek triukshmu priduoda gyvybes kazhkokios. o cia pas tave ant maximumo uzkeltas iso? bet cia diena fotkinta? nes realiai jei iki maximumo tai dar neblogai visai, ar darei noise reduction.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 23, 18:45)
imesiu savo viena.. tokia melynai zalsva pakalnutem kvepiancia vienatve smile.gif

man patiko spalvishkas sprendimas. tik kazhko suspausta, "mazhai vietos", kazhko truksta,..
Atsakyti
Na parodysiu mano paskutines savaites kadrus:

Princese pieveleje
user posted image

Princese ir balionas
user posted image

Princese ir balionas.2
user posted image

mano senukas ir baltas kaimynas (del kojyciu nieko nebegalejau padaryt..)
user posted image
Papildyta:
ir dar siek tiek miesto:

kadruota taip specialiai, ar labai nevykusiai?
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nu va, dabar ramybe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 24 gegužės 2010 - 08:24
. tas grainas suteikia toki ispudi lyg juosta fotkinta...  blush2.gif

man tai patinka- net labiau nei iščiustytos nuotraukos, kaip kad kažkuri sakėte ax.gif

thumbup.gif

man patinka toks šviesumas thumbup.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 05 24, 09:24)

nu va, dabar ramybe  biggrin.gif

man patiko miesto nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
cia taip ramu, kad net baisu biggrin.gif

Butu labai fainas kadras, bet tas actiono Ruko efektas, tai man viska sugadina... Bet cia zinoma skonio reikalas...

Visai smagiai ziurisi.... Na o mazus vaikus gaudyti reikia iprasti... Cia jau gaunasi ale reportazinis zanras bigsmile.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 05 24, 09:24)
Na parodysiu mano paskutines savaites kadrus:
nu va, dabar ramybe  biggrin.gif

Tiek daug pridejai, kad dabar sunku ir komentuoti smile.gif Is tu su vaiku, tai pirmoji labiausiai istrigo... SUniukai butu faini, bet kaip ir pati minejai, kojytes nukirptos, o man ju siame kadre truksta...
Is miesto visos savotiskai idomios ir zavios, Bet ne vienos negaliu isskirti, kaip labiausiai patikusiuos....

Na o as blin is neturejimo ka veikti ejau alyvu skabyti i kiema, pagalvojau, kad joms jau paskutines dienos ir reikia pabandyti ir jas iamzinti... Labai norejau pabandyti zvakiu sviesoje... Visgi labai svelni ir issklaidyta sviesa gaunasi...
Tai va ir pabandziau.. smile.gif
user posted image
Ir dar macro bandymas... Visai nekarpytas...
user posted image
Atsakyti
nuostabiai, Akasha bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti