Laba
labai daug prirašėt labai daug super naudingos info, ačiū Narajanai
kiek raidžių Narajanos labai patiko, tikrai praplečia akiratį..
mes buvom prie jūros, specialiai raidžių neieškojau, bet va susikėlus fotkes kelias gal ir galiu įžiūrėti nors gėda rodyt po tokių puikių foto...
čia matau J
o čia nežymi I
o čia šiaip, paskubom darytas kadras, žinau, bardakėlis jame, norėjau trint, bet žiedelyje pamačiau besidarbuojančią fėją, nu papirko ji mane tai palikau gaila, kad maža foto, ant didelės gražiau žiūrisi
bizyte pirmoj i akis taip krenta kreivas horizontas, o paskutinej feja
robobebro kadras matytas, bet man vistiek labai patinkantis
robobebro kadras matytas, bet man vistiek labai patinkantis
QUOTE(frederica @ 2010 05 31, 12:20)
Sveikas' prapuolėli
Tavoji Z, kadagi jau buvai rodęs foto su kaladėlėm nebetaip įdomi.
Tavoji Z, kadagi jau buvai rodęs foto su kaladėlėm nebetaip įdomi.
I know, I know, paprastai taip nedarau, nededu po dusyk, tik daug naujoku tai gal bent tiek mazesnis griekas, zinau kad salapajus as . Pasistengsiu sian sumeistraut ka nors ir naujo
Keliu kritikai
"Išeinu"
"Išeinu"
Sveiki
Prieš porą savaičių įsigijau veidrodinį fotoaparatą (Nikon 3000D + Nikon AF-S DX VR 16-85mm 3.5-5.6G ED) ir pradėjau pamažu mokytis juo naudotis. Norėčiau jungtis prie jūsų, nes kartais iškyla klausimų ir norisi su kuo nors pasitarti ar išgirsti nuomonę iš šalies.
Kad neateit tuščiom, padariau pirmą namų darbą Temą skaitau jau apie mėnesį, tačiau vis dar nedrąsu Intrigos sukurti nepavyko (nebent 'ar skanios vyšnios?'), kompozicija pasigirti irgi negalėčiau, tačiau fokusas tikiuosi pavyko
Kadangi laisvo laiko ne milijonai, nežinau kiek galėsiu skirti šiai temai, tačiau manau pamažu padarysiu visus namų darbus ir galėsiu keliauti pirmyn
Prieš porą savaičių įsigijau veidrodinį fotoaparatą (Nikon 3000D + Nikon AF-S DX VR 16-85mm 3.5-5.6G ED) ir pradėjau pamažu mokytis juo naudotis. Norėčiau jungtis prie jūsų, nes kartais iškyla klausimų ir norisi su kuo nors pasitarti ar išgirsti nuomonę iš šalies.
Kad neateit tuščiom, padariau pirmą namų darbą Temą skaitau jau apie mėnesį, tačiau vis dar nedrąsu Intrigos sukurti nepavyko (nebent 'ar skanios vyšnios?'), kompozicija pasigirti irgi negalėčiau, tačiau fokusas tikiuosi pavyko
Kadangi laisvo laiko ne milijonai, nežinau kiek galėsiu skirti šiai temai, tačiau manau pamažu padarysiu visus namų darbus ir galėsiu keliauti pirmyn
QUOTE(green_tea @ 2010 05 31, 19:05)
Sveiki
sveika gerai. ir skaniai atrodo paskutine kaip sirduke
Sveiki viesiems šią niūrią dieną.
Noriu jungtis prie jūsų ir pateiksiu šiandieną atliktus ND. Fotografuoju su Canon EOS 10D, stiklas EF 24-85mm, f 3,5-4,5. Saulės šiandien nebuvo, tai kambario šviesos ne visur užteko, tad ISO didintas pakankamai, bet tiek, kad nesimatytų triukšmo. Dirbau tik namie, kol vaikai miegojo. Lauksiu jūsų komentarų bei kritikos.
1. Užduotis
2.Užduotis
Iš karto sakau, kad nelabai didelis skirtumas matosi, nes negalėjau labai didinti f'o, kadangi padidinus ISO (dėl nepakankamos šviesos), atsirasdavo grūdas.
f 3,5 / ISO 400
f 4,5 / ISO 800
f 5,6 / ISO 1600
Tad jei neužskaitysit, šia užduotį galėsiu atlikti iš naujo.
3.Užduotis
Zoom'as
Papildyta:
4.Užduotis
Artėju prie objekto fiziškai
Tad šiandien bus tiek.
Tikiuosi leisit įsijungti į jūsų gretas.
Noriu jungtis prie jūsų ir pateiksiu šiandieną atliktus ND. Fotografuoju su Canon EOS 10D, stiklas EF 24-85mm, f 3,5-4,5. Saulės šiandien nebuvo, tai kambario šviesos ne visur užteko, tad ISO didintas pakankamai, bet tiek, kad nesimatytų triukšmo. Dirbau tik namie, kol vaikai miegojo. Lauksiu jūsų komentarų bei kritikos.
1. Užduotis
2.Užduotis
Iš karto sakau, kad nelabai didelis skirtumas matosi, nes negalėjau labai didinti f'o, kadangi padidinus ISO (dėl nepakankamos šviesos), atsirasdavo grūdas.
f 3,5 / ISO 400
f 4,5 / ISO 800
f 5,6 / ISO 1600
Tad jei neužskaitysit, šia užduotį galėsiu atlikti iš naujo.
3.Užduotis
Zoom'as
Papildyta:
4.Užduotis
Artėju prie objekto fiziškai
Tad šiandien bus tiek.
Tikiuosi leisit įsijungti į jūsų gretas.
QUOTE(airv @ 2010 05 31, 15:28)
Keliu kritikai
"Išeinu"
"Išeinu"
man asmeniskai tai neidomu.. viskas taio niuriai ruda. na, lyg visko ir per daug, ir nesimato man to "Iseinu"
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 05 31, 19:44)
Sveiki viesiems šią niūrią dieną.
vau, kokie spalvingi namu darbai grazu viskas gerai, isskyrus su diafragma. as nematau, kad kistu ryskumo zona..
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 31, 17:47)
vau, kokie spalvingi namu darbai grazu viskas gerai, isskyrus su diafragma. as nematau, kad kistu ryskumo zona..
Ačiū.
Ir aš taip manau, reikės su geresniu apšvietimu užduotį pakartoti. Kaip minėjau skubėjau, kol mažieji miegojo...
QUOTE(Alexso @ 2010 05 31, 19:51)
Ačiū.
Ir aš taip manau, reikės su geresniu apšvietimu užduotį pakartoti. Kaip minėjau skubėjau, kol mažieji miegojo...
manau, priejus arciau geliu turetu pavykti. nes dabar tos geles fone isnyksta
Papildyta:
man paciai mielos, bet turbut nieko vertos
"3 balionai, kai tau 30"
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 31, 17:57)
manau, priejus arciau geliu turetu pavykti. nes dabar tos geles fone isnyksta
Dėkui už patarimą.
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 31, 18:02)
Mane trečia nuotrauka kažkuo kabina.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 31, 20:02)
man paskutinioji ne pirmą kartą žiūriu, bet vis nusišypsau