Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba 4u.gif

labai daug prirašėt ax.gif labai daug super naudingos info, ačiū Narajanai 4u.gif

kiek raidžių bigsmile.gif Narajanos labai patiko, tikrai praplečia akiratį..

mes buvom prie jūros, specialiai raidžių neieškojau, bet va susikėlus fotkes kelias gal ir galiu įžiūrėti ax.gif nors gėda rodyt po tokių puikių foto...

čia matau J
user posted image

o čia nežymi I
user posted image

o čia šiaip, paskubom darytas kadras, žinau, bardakėlis jame, norėjau trint, bet žiedelyje pamačiau besidarbuojančią fėją, nu papirko ji mane tai palikau blush2.gif gaila, kad maža foto, ant didelės gražiau žiūrisi ax.gif
user posted image
Atsakyti
bizyte pirmoj i akis taip krenta kreivas horizontas, o paskutinej feja thumbup.gif

robobebro kadras matytas, bet man vistiek labai patinkantis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 05 31, 12:20)
Sveikas' prapuolėli 4u.gif
Tavoji Z, kadagi jau buvai rodęs foto  su  kaladėlėm nebetaip įdomi.

I know, I know, paprastai taip nedarau, nededu po dusyk, tik daug naujoku tai gal bent tiek mazesnis griekas, zinau kad salapajus as smile.gif. Pasistengsiu sian sumeistraut ka nors ir naujo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 31 gegužės 2010 - 12:57
Keliu kritikai
"Išeinu"
user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Prieš porą savaičių įsigijau veidrodinį fotoaparatą (Nikon 3000D + Nikon AF-S DX VR 16-85mm 3.5-5.6G ED) ir pradėjau pamažu mokytis juo naudotis. Norėčiau jungtis prie jūsų, nes kartais iškyla klausimų ir norisi su kuo nors pasitarti ar išgirsti nuomonę iš šalies.

Kad neateit tuščiom, padariau pirmą namų darbą 4u.gif Temą skaitau jau apie mėnesį, tačiau vis dar nedrąsu blush2.gif Intrigos sukurti nepavyko (nebent 'ar skanios vyšnios?'), kompozicija pasigirti irgi negalėčiau, tačiau fokusas tikiuosi pavyko blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Kadangi laisvo laiko ne milijonai, nežinau kiek galėsiu skirti šiai temai, tačiau manau pamažu padarysiu visus namų darbus ir galėsiu keliauti pirmyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 05 31, 19:05)
Sveiki  4u.gif

sveika smile.gif gerai. ir skaniai atrodo smile.gif paskutine kaip sirduke smile.gif
Atsakyti
Sveiki viesiems šią niūrią dieną. smile.gif
Noriu jungtis prie jūsų ir pateiksiu šiandieną atliktus ND. Fotografuoju su Canon EOS 10D, stiklas EF 24-85mm, f 3,5-4,5. Saulės šiandien nebuvo, tai kambario šviesos ne visur užteko, tad ISO didintas pakankamai, bet tiek, kad nesimatytų triukšmo. biggrin.gif Dirbau tik namie, kol vaikai miegojo. Lauksiu jūsų komentarų bei kritikos. mirksiukas.gif cool.gif
1. Užduotis
user posted image
user posted image
user posted image
2.Užduotis
Iš karto sakau, kad nelabai didelis skirtumas matosi, nes negalėjau labai didinti f'o, kadangi padidinus ISO (dėl nepakankamos šviesos), atsirasdavo grūdas. doh.gif
f 3,5 / ISO 400
user posted image
f 4,5 / ISO 800
user posted image
f 5,6 / ISO 1600
user posted image
Tad jei neužskaitysit, šia užduotį galėsiu atlikti iš naujo. 4u.gif

3.Užduotis
Zoom'as
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
4.Užduotis
Artėju prie objekto fiziškai
user posted image
user posted image
user posted image

Tad šiandien bus tiek.
Tikiuosi leisit įsijungti į jūsų gretas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 05 31, 15:28)
Keliu kritikai
"Išeinu"

man asmeniskai tai neidomu.. viskas taio niuriai ruda. na, lyg visko ir per daug, ir nesimato man to "Iseinu"
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 05 31, 19:44)
Sveiki viesiems šią niūrią dieną. smile.gif

vau, kokie spalvingi namu darbai smile.gif grazu smile.gif viskas gerai, isskyrus su diafragma. as nematau, kad kistu ryskumo zona..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 31, 17:47)

vau, kokie spalvingi namu darbai smile.gif grazu smile.gif viskas gerai, isskyrus su diafragma. as nematau, kad kistu ryskumo zona..

Ačiū. 4u.gif smile.gif
Ir aš taip manau, reikės su geresniu apšvietimu užduotį pakartoti. Kaip minėjau skubėjau, kol mažieji miegojo... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 05 31, 19:51)
Ačiū. 4u.gif  smile.gif
Ir aš taip manau, reikės su geresniu apšvietimu užduotį pakartoti. Kaip minėjau skubėjau, kol mažieji miegojo... lotuliukas.gif  blush2.gif

manau, priejus arciau geliu turetu pavykti. nes dabar tos geles fone isnyksta smile.gif
Papildyta:
man paciai mielos, bet turbut nieko vertos g.gif

"3 balionai, kai tau 30"

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 31, 17:57)
manau, priejus arciau geliu turetu pavykti. nes dabar tos geles fone isnyksta smile.gif

drinks_cheers.gif Dėkui už patarimą. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 31, 18:02)

man paciai mielos, bet turbut nieko vertos  g.gif

"3 balionai, kai tau 30"

Mane trečia nuotrauka kažkuo kabina. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 31 gegužės 2010 - 19:06
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 31, 20:02)

man paciai mielos, bet turbut nieko vertos  g.gif

"3 balionai, kai tau 30"

man paskutinioji thumbup.gif ne pirmą kartą žiūriu, bet vis nusišypsau thumbup.gif
Atsakyti