Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Narajana @ 2010 05 31, 08:06)
na o kol kas taip gavosi smile.gif

jėgelė.
Paprasta, tik nenustok kelti foto smile.gif Tokie pvz. kaip Narajanos liuksiniai, parodo kiek plačiai galima į viską pažveglti, arba tiesiog paprasčiau. O tema kaip ir užvadinta, pradinukų. Nereik kurti jokių kitų smile.gif
Pati, tarkim, prisijungiau tuomet, kai temoje aktyviai rašė tik Akasha ir Meadow. Buvo gaila pamirštos temos. Paskui vat atsigavo, ir liuks.
Svarbu visiems foto rodyti, klausti... nes be foto ir klausimų, atsakymų, tema bus praktiškai tik pliurpalai.
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 05 31, 10:23)
Dar va man nelabai suprantama užduoti baltas baltame. Kodėl kiaušinis ir kokiu tikslu ši užduotis yra skiriama pradinukui?

cia kurybine uzduotis, pradedantiesiems neprivaloma. jei supratau teisingai.
as irgi noreciau ja atlikt, bet i galva lenda kiausinis ir tiek. o tai jau buvo, noretusi kazhka naujo sugalvot, ne kopijuot.
Atsakyti
Kuku 4u.gif

Maggie, fainas tavo avataras mirksiukas.gif

QUOTE(Narajana @ 2010 05 31, 10:06)
O aš vakar abecelę savo padariau.

Vau!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 05 31, 10:23)
Tai nekreipk į mane dėmesio, aš įdėjau tikrai gerų ketinimų vedama, norėjau parodyti šiek tiek pavyzdžių, kad žmonės truputį kūrybiškiau ND atlikinėtų.

žinoma, kad gerai- labai laukiam tavo patarimų ir nuotraukų 4u.gif tik taip kažkaip susimąsčiau blush2.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 05 31, 10:34)
jėgelė.
Paprasta, tik nenustok kelti foto  smile.gif  Tokie pvz. kaip Narajanos liuksiniai, parodo kiek plačiai galima į viską pažveglti, arba tiesiog paprasčiau. O tema kaip ir užvadinta, pradinukų. Nereik kurti jokių kitų  smile.gif

pritariu thumbup.gif thumbup.gif tik gal dabar ilgiau ir atsakingiau rinksiuosi ką rodyti- tai ir gerai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 31, 08:20)
tai gal daryk nd, neatsimenu kiek tu padarius smile.gif ir suzinosi tada daugiau smile.gif diafragma nusakoma raidele f ir skaicium. o isdegimai, tai tokie balti plotai. kur nera jokios informacijos

jau 4 padariau, su diafragma jau pažaidžiau tik nevadinau dar kitais vardais tų pačių daiktų smile.gif o va išdegimai naujiena man 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 05 31, 09:51)
man patinka. Narajana ishrashe pizdulei, tai ziuriu ir ND idomesni gimsta! taip ir toliau. cool.

gera sita. tik man neaishku, kur fokusas. bet labai neblashko. truputeli chaosas.

tai va, perskaičiau vakar diskusijas savaitgalio, tai bijojau kelti hihihi.gif bet nuotraukos padaryos buvo anksčiau nei pizdakas duotas lotuliukas.gif

chaosas,nes tai tik bandymai - įvairių fjų bandymas. Nes kolkas tai pleškinau viską bet kaip, kad skirtingais kampais - gaučiau skirtingą vaizdą smile.gif Kaip ir minėjau, techniškai ši foto gali būti neteisinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 05 31, 10:41)
Maggie, fainas tavo avataras  mirksiukas.gif

aciu, paprastas pif paf. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 05 31, 09:40)
cia kurybine uzduotis, pradedantiesiems neprivaloma. jei supratau teisingai.
as irgi noreciau ja atlikt, bet i galva lenda kiausinis ir tiek. o tai jau buvo, noretusi kazhka naujo sugalvot, ne kopijuot.

Turiu fotografijos knygą šveicarų išleistą "Kiaušinio istorija". Ten surinktos meninės foto kurios panaudotas kiaušinis. Seniausia foto 1875m. Kiaušinis labai filosofinis objektas. Taigi į jį galima ir iš filosofinės pusės pažiūrėti ir iš grafinės dekoratyvinės. Na man kiaušinis (nors iš tiesų ten pniaumo forma, bet visi galvoja, kad kiaušinis) taip pat ilgą laiką buvo pagrindinis modelis. smile.gif

Labai teisingas mąstymas dėl naujumo. Kodėl aš čia visus raginu iš karto nors ir technines užduotis daryti kūrybiškiau individualiau. Jei kopijuosit bandysit atkartoti, anksčiau ar vėliau prieisit liepto galą. Tai yra, išmoksit gerai techniškai atlikti užduotis, galit susilyginti tame net su profesionalais, bet vienu momentu pamatysit, nebežinot kur eiti toliau. Lyg ir viską mokat, o vis vien esat tokie, kaip ir visi kiti, todėl niekam neįdomūs.
O jei iš karto bandysit ieškoti savęs, net techninėse užduotyse, tuomet net per trumpą laiką galit tapti autoriumi, kūrėju kuris bus įdomus visiems. Ir tai žymiai įdomesnis kelias suteikiantis daug galimybių...
Atsakyti
su teminem uzduotim man nesiseka, keliu tokias. man pasirode idomus "rakursas".

kas nezino kas cia tai, ne bendrai pasakykit kas ka matot, veliau pasakysiu kas cia, jei nebus aishku.

tik nezinau kuri geresne:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

ziuriu jus cia jau ir apsirieti suspejot biggrin.gif.

Narajana, respektas tau, kad netingi cia meistravot, vis tiek laika uzima, as vis nesurandu kaip atiduoti duokle fotografijai, turbut noro didesnio truksta. Reikes uzsiimt ir man sita projekta, minciu yra, belieka griebt ir daryt smile.gif.
Anyway, panarsiau po savo flickeri ir radau sena "seseliu" temai daryta ir rodyta, dabar sitos foto renesansui - "Z" smile.gif
user posted image

is paskutiniu naujokiu patiko forgetes H ir paprastos medis (bet tik ten kur visas). Daugiau nebeatsimenu, gailiuosi ir zadu pasitaisyt smile.gif

Maggie, statyciau uz koki odines sofos gabala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 05 31, 11:21)

kas nezino kas cia tai, ne bendrai pasakykit kas ka matot, veliau pasakysiu kas cia, jei nebus aishku.

pilvas cia ane? smile.gif j/b gal geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 05 31, 11:21)

pilvukas? jb gražesnis 4u.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 05 31, 11:36)
dabar sitos foto renesansui - "Z" smile.gif

is paskutiniu naujokiu patiko forgetes H ir paprastos medis (bet tik ten kur visas). Daugiau nebeatsimenu, gailiuosi ir zadu pasitaisyt smile.gif

man jei nebūtų tos gulinčios kaladėlės- patiktų 4u.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 05 31, 11:36)
Sveikos,

ziuriu jus cia jau ir apsirieti suspejot biggrin.gif.

Sveikas' prapuolėli 4u.gif
Nesiriejom gi biggrin.gif Tiesiog Narjanos "platesnis" matymo kampas, aš gi kadangi esu rankdarbiautoja nužvelgus visumą visada išnarstau detales biggrin.gif Čia va ir išsiskyrė mūsų nuomonė.
Tavoji Z, kadagi jau buvai rodęs foto su kaladėlėm nebetaip įdomi.

Maggie - pilvuko apačia biggrin.gif JB geriau.

Patiko raidės, gera tema. Forgetės - H, paprasta - medis, Narjanos alfabetas.

INC - nekabėk apačioj, junkis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 31 gegužės 2010 - 11:21