Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 05 30, 16:04)
Metu ir aš- raidės ant vieno medžio  ax.gif

Idomiai cia uzmatei bigsmile.gif

QUOTE(Egipta @ 2010 05 30, 18:28)
Idedu kelias dukrytes foto, labai lauksiu komentaru

Man antra faina, tik tas melynumas erzina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 30, 19:19)
man rodos, kad tu fotkini nusistacius wb ant lemputes, ar kitaip Tungsten (ar kaip jis ten rasosi). todel tau ir melynuoja viskas. geriau jau junk ant auto white balance smile.gif

Taip ir buvo, jau nustaciau ant auto. Jei ne jus, tai ir buciau fotkinus viska melynai. Aciu 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 05 30, 19:37)
Idomiai cia uzmatei  bigsmile.gif
Man antra faina, tik tas melynumas erzina  4u.gif

Dekui, kita kart jau nebus melyna mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena, štai ir aš su 3 ND smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

paskaičius savaitgalio komentarus - bijau būti suvalgyta unsure.gif bet pasiruošusi kritikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 30, 21:07)
laba diena, štai ir aš su 3 ND smile.gif

na, ir prasau pasakyti, kas kinta zoominant?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 30, 21:22)
na, ir prasau pasakyti, kas kinta zoominant?smile.gif

geriausiai matosi kaip keičiasi užuolaidėlių "kokybė" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 30, 21:30)
geriausiai matosi kaip keičiasi užuolaidėlių "kokybė" ax.gif

na, jei supranti, kad artejant liejasi fonas, tai uzskaitau smile.gif
Atsakyti
turiu klausimą, šiandien sodyboje daug pleškinau - dauguma foto auto rėžimu, tai žinokit tragiškos sad.gif pradedu nusivilti, kad muilinė geriau fotografuoja doh.gif ar auto rėžimas iš viso nerekomenduojamas naudoti? nes pradžiai norisi geriau pažinti aparatą su jo siūlomais nustatymais..
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 30, 21:41)
na, jei supranti, kad artejant liejasi fonas, tai uzskaitau smile.gif

sakyčiau fonas dėkingas tai net žioplam pamatyti smile.gif
4 ND

user posted image
user posted image
user posted image

iš kart pastebėjimas, kad traukiant arčiau aparatą geriau fokusuojasi ir fonas - ar tai reikėjo pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 30, 21:45)
iš kart pastebėjimas, kad traukiant arčiau aparatą geriau fokusuojasi ir fonas - ar tai reikėjo pamatyti?

esme pamatyti, kad zoominant, ar artejant kojomis, fonas uz objekto pradeda lietis
Papildyta:
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 30, 21:45)
turiu klausimą, šiandien sodyboje daug pleškinau - dauguma foto auto rėžimu, tai žinokit tragiškos sad.gif pradedu nusivilti, kad muilinė geriau fotografuoja  doh.gif ar auto rėžimas iš viso nerekomenduojamas naudoti? nes pradžiai norisi geriau pažinti aparatą su jo siūlomais nustatymais..

o kas negerai nuotraukoms? nu gali ideti ir pakomentuosim smile.gif siaip tai sicia ir susirinkom mokytis fotkint ne ant auto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 30, 21:56)
esme pamatyti, kad zoominant, ar artejant kojomis, fonas uz objekto pradeda lietis
Papildyta:

o kas negerai nuotraukoms? nu gali ideti ir pakomentuosim smile.gif siaip tai sicia ir susirinkom mokytis fotkint ne ant auto smile.gif

pamačiau smile.gif

žinok iš pykčio ištryniau, bet sekantį kartą piliksiu ir sukelsiu - nenorėjau teršti eterio schmoll.gif vieną pasilikau, kuri man visai patinka, aišku gal techniškai nėra teisinga rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 05 30, 19:37)
Idomiai cia uzmatei  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
tindiriuska, galiu nuramint- mane buvo apėmę panašūs jausmai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 30, 22:05)
žinok iš pykčio ištryniau, bet sekantį kartą piliksiu ir sukelsiu - nenorėjau teršti eterio  schmoll.gif vieną pasilikau, kuri man visai patinka, aišku gal techniškai nėra teisinga  rolleyes.gif

sita tai visai nieko foto. dangus neisdege, gelytes visai ryskios. su mazesne ryskumo zona gal graziau butu, netrukdytu taip medziai.

o tai kas ant auto buvo negerai? spalvos? isdegimai?
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 30, 22:15)
ačiū 4u.gif
tindiriuska, galiu nuramint- mane buvo apėmę panašūs jausmai 4u.gif

tikiu, nes čia ne vien menas, bet ir mokslas smile.gif reikia praktikos..

QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 30, 22:19)
sita tai visai nieko foto. dangus neisdege, gelytes visai ryskios. su mazesne ryskumo zona gal graziau butu, netrukdytu taip medziai.

o tai kas ant auto buvo negerai? spalvos? isdegimai?

spalvos ok, bet toks vaizdas, kad nesufokusuota, kaip išplaukę. Na pabandysiu dar pžaisti ir sudėti kas negerai, nes tikrai - su muiline geriau tie patys kadrai išeidavo doh.gif
dėl ryškumo zonos, tai kolkas nelabai suprantu kaip ji reguliuojama? diafragmos atvėrimo pagalba?

kas yra išdegimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tindiriushka: 30 gegužės 2010 - 21:42